Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση windows xp αδυνατος

DIMPIRGOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το pc παρουσίασε μπλέ οθονη κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ενώ δεν είχε πριν κανένα πρόβλημα

έκτοτε πριν μπει στα windows(xp) εχω πάλι μπλέ οθόνη.Δοκίμασα να κάνω επανεγκατασταση των

windows αλλά μόλις φορτωθούν τα πρώτα στηχεια (πατήστε f6 κλπ) αμέσως να η μπλε οθόνη και τέρμα.

Δοκίμασα να κάνω format με δισκέτα dos (Α:\ FORMAT C:) αλλά αδύνατον διότι μου βγάζει κάτι σαν...........

drive specification σαν να μη υπάρχει δίσκος που όμως το bios τόν βλέπει ολοσωστα εχετε καποια ιδεα γιατί εγώ κόλλησα.

Δημοσ.

Τη πάτησα και εγώ πρόσφατα με τα 2000 όταν έκανα εγκατάσταση drivers για την on board κάρτα ήχου. Όταν γινόταν το restart έγινε στιγμιαία διακοπή ρεύματος και από τότε μπλέ οθόνες. Και τί δε δοκίμασα. Boot με όλους τους δυνατούς τρόπους, boot από cd αλλά τίποτα. Το πρόβλημα λύθηκε με εγκατάσταση (μετά από format) των XP.

Μήπως σου ανεβάζει θερμοκρασία? Γι'αυτό μήπως έχεις συνέχεια μπλέ οθόνες? Για τσέκαρε αν το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή δουλεύει καλά.

• Moderators
Δημοσ.

DIMPIRGOS, δυστυχως μπορει να φταινε αρκετοι λογοι..

Στην δικια μου περιπτωση κολλουσε στο setup λογω καρτας γραφικων..Μαλλον θα χρειαστει να κανεις δοκιμες βαλε-βγαλε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...