Προς το περιεχόμενο

NEC releases new ND-3520A

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά από λίγους μήνες απουσίας από το insomnia, λόγο μεγάλου φόρτου εργασίας και ταξιδιών, επανέρχομαι με τις πρώτες εντυπώσεις του νέου NEC

NEC ND-3520A λοιπόν... Οι διαφορές του είναι 8Χ DVD+RW και 6Χ DVD-RW writing speed... για -R DL ακόμα δεν έχει γίνει λόγος αλλά όπου να'ναι, θα σκάσουν και τα νέα...

Η συσκευή που μας ήρθε ήταν με firmware 1.04 και οι πρώτες εγγραφές ήταν πολύ καλές... Στο DVD error correction η NEC έχει κάνει πολύ καλή δουλειά... ακόμα καλύτερη από το ND-3500A...

Έχω όμως και άσχημα νέα... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ND-3500A ΣΕ ND-3520A... και ο λόγος είναι γιατί η NEC έχει βάλει νέο chipάκι στο καινούργιο της μηχανάκι... :D

Ακόμα λίγα νέα, στο TEXAS από 6 μέχρι 9 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει η NEC το νέο της HD-DVD/DVD/CD internal drive... ελπίζω να είμαι εκεί...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ante kairos na agorasoume oti exoume se DVD kai se HD-DVD!:mrgreen:

pali 8a mas ta fane!:sad:

αυτο ξαναπεστο.βεβαια φταιμε κι εμεις σ αυτο! :D

Ας μη κάνουμε πολλά παράπονα... τα DVD τα "σκότωσαν" γρήγορα. 60 ευρω κάνουν! Μεχρι να πάνε και το HD τοσο εχουμε ακομα καιρο......

Δημοσ.

Τους σκληρούς δεν βλέπω να τους πηγαίνουν ποτέ τόσο για τον απλούστατο λόγο ότι μέχρι να βγει κάτι άλλο που θα τους αντικαταστήσει, θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των pc ;). Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι τώρα πχ. ένας 160άρης sata στοιχίζει 100 ευρώ και σε 1 χρόνο με τα ίδια λεφτά θα παίρνουμε έναν 300άρη sata ;).

Δημοσ.

Ξέρεις αν το 3520Α υποστηρίζει PI/PIF error testing? Είχε γίνει μια κίνηση από ξένο forum στο να πιεστεί η NEC να βγάλει συσκευές που να υποστηρίζουν κάτι τέτοιο και αναρωτιέμαι αν τελικά η NEC "ενέδωσε" :) .

Πιθανώς αυτό να αναφέρεται και στο preview που έστειλες, αλλά δεν το έχω κοιτάξει ακόμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...