Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Bootable Cd με PEBuilder

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, εν συντομία:

Windows XP Pro με 2 σκληρούς >

Boot από WinPE(mod) >

Reboot σε Windows XP Pro με 1 δίσκο (!) >

Boot από Hiren's CD & χρήση partitioning tools (Partition Magic και Active Recovery νομίζω) >

(4 ώρες μετά) Windows XP Pro με 2 σκληρούς και όλα τα δεδομένα.

Δημοσ.

Τώρα πλάκα πλάκα, έχω σωθεί αρκετές φορές με αυτό το CD.

Σήμερα έσωσα δεδομένα από ένα φορητό !!!

Πάντως μου φαίνεται παράξενο να σου δημιούργησε πρόβλημα, εκτός κι αν το δημιουργεί μόνο σε δίσκους άνω των 130GB.

Εγώ πάντως αυτό που έχω φτιάξει το έχω φτιάξει με SP2...

Δημοσ.

Και αυτό που έχω εγώ είναι με SP1. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με τους μεγάλους σκληρούς, γιατί στο φορητό που το δοκίμασα δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Όμως στο net υπάρχουν εκδόσεις που κάνουν 'παπάδες΄ φυσικά δεν είναι νόμιμες, αλλά θα τις βρεις στα αγαπημένα σου p2p περιβάλλοντα.

mporeis na anafereis merika onomata tetoion ekdoseon oste na min psaxnoume sta tifla? :D

Δημοσ.
Αναφέρεστε στο SuperWinPE cd και κινείστε ήδη σε "γκρίζα" τοπία πνευματικών δικαιωμάτων.

Μάλλον θα πρέπει να διαβάζετε πιο προσεκτικά τα threads ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έφτιαξα κι εγώ ένα τέτοιο CD και μου άρεσε πάρα πολύ. Το έχω εξοπλίσει με McAfee Antivirus, Irfan View, Nero 6, Internet Browser και Ultra VNC (αν και υποστηρίζει και remote desktop connection). Το χρησιμοποίησα έτσι δοκιμαστικά και κατάφερα να το κάνω να "δει" το οικιακό μας δίκτυο (LAN), έκανα share folders (για να δω αν μπορείς να σώσεις δεδομένα σε άλλο υπολογιστή μέσω LAN), και μπήκα και στο Internet. Μόνο που ο "windows explorer" που έχει, εμφανίζει "???" όταν ένα αρχείο έχει ελληνική ονομασία. Δεν πειράζει όμως τόσο πολύ αυτό αφού μπορείς να προσπελάσεις τους φακέλους και με το Irfan View που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.

Γενικά το βρήκα πολύ εύχρηστο και κρίμα που δεν το είχα όταν κάποτε είχα "πειράξει" το boot.ini και δεν bootαρε το pc και ταλαιπωρήθηκα να το φτιάξω. Θα μπορούσα να bootarω με το BartPE CD και να το διορθώσω πολύ εύκολα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...