karib Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δηλαδη το προβλημα εμφανιστηκε μετα απο τη χρηση του Boot cd?
doomx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Ναι, εν συντομία: Windows XP Pro με 2 σκληρούς > Boot από WinPE(mod) > Reboot σε Windows XP Pro με 1 δίσκο (!) > Boot από Hiren's CD & χρήση partitioning tools (Partition Magic και Active Recovery νομίζω) > (4 ώρες μετά) Windows XP Pro με 2 σκληρούς και όλα τα δεδομένα.
Highlander Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Τώρα πλάκα πλάκα, έχω σωθεί αρκετές φορές με αυτό το CD. Σήμερα έσωσα δεδομένα από ένα φορητό !!! Πάντως μου φαίνεται παράξενο να σου δημιούργησε πρόβλημα, εκτός κι αν το δημιουργεί μόνο σε δίσκους άνω των 130GB. Εγώ πάντως αυτό που έχω φτιάξει το έχω φτιάξει με SP2...
doomx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Και αυτό που έχω εγώ είναι με SP1. Το σκέφτηκα και εγώ αυτό με τους μεγάλους σκληρούς, γιατί στο φορητό που το δοκίμασα δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα.
karib Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 μαλλον τα partition δεν δουλευουν καλα με το Pebuilder
doomx Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2005 Στο φορητό που δοκίμασα είχε 2 partition αλλά κανένα πρόβλημα.
ViPeRMaN Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2005 Όμως στο net υπάρχουν εκδόσεις που κάνουν 'παπάδες΄ φυσικά δεν είναι νόμιμες, αλλά θα τις βρεις στα αγαπημένα σου p2p περιβάλλοντα. mporeis na anafereis merika onomata tetoion ekdoseon oste na min psaxnoume sta tifla?
ViPeRMaN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 mallon o ather den parakolouthei pleon to thread opote an xerei kapoios allos i apopsi tou einai kalodexoumeni
wraeththu Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2005 Αναφέρεστε στο SuperWinPE cd και κινείστε ήδη σε "γκρίζα" τοπία πνευματικών δικαιωμάτων. Μάλλον θα πρέπει να διαβάζετε πιο προσεκτικά τα threads
abakas7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Έφτιαξα κι εγώ ένα τέτοιο CD και μου άρεσε πάρα πολύ. Το έχω εξοπλίσει με McAfee Antivirus, Irfan View, Nero 6, Internet Browser και Ultra VNC (αν και υποστηρίζει και remote desktop connection). Το χρησιμοποίησα έτσι δοκιμαστικά και κατάφερα να το κάνω να "δει" το οικιακό μας δίκτυο (LAN), έκανα share folders (για να δω αν μπορείς να σώσεις δεδομένα σε άλλο υπολογιστή μέσω LAN), και μπήκα και στο Internet. Μόνο που ο "windows explorer" που έχει, εμφανίζει "???" όταν ένα αρχείο έχει ελληνική ονομασία. Δεν πειράζει όμως τόσο πολύ αυτό αφού μπορείς να προσπελάσεις τους φακέλους και με το Irfan View που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Γενικά το βρήκα πολύ εύχρηστο και κρίμα που δεν το είχα όταν κάποτε είχα "πειράξει" το boot.ini και δεν bootαρε το pc και ταλαιπωρήθηκα να το φτιάξω. Θα μπορούσα να bootarω με το BartPE CD και να το διορθώσω πολύ εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.