karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Εχει χρησιμοποιησει κανεις το PEBuilder? Διαβασα το Help file του, καταλαβα περιπου τι κανει αλλα θελω τα φωτα σας. Θα μου δημιουργησει λοιπον ενα bootable cd, οπως παλια (και τωρα) ειχαμε boot floppy disk. Απο εκει και επειτα? Θα μου φορτωσει ενα win περιβαλλον? Πως? Θα τρεχει απο το cd? Θα γραφει στο σκληρο? Μπορω δηλαδη να κανω οτι καναμε παλια που φορτωναμε το λειτουργικο απο δισκετες? Kαι μπορει κανεις να δουλέψει αν εχει ηδη εγκατεστημενες στο cd, καποιες εφαρμογες? Αυτο σημαινει οτι μπορω να καθομαι σε οποιοδηποτε Pc και με το cdακι να εχω το περιβαλλον μου? Και καλα, πως χωρανε ολα σε ενα cd? Παω ομως να το εγκαταστησω και: - εχω cd με win xp pro. - εχω αλλο cd με το sp1. - στο σκληρο υπαρχει win xp pro και sp1 εγκατεστημενα. Οποιο path και να του εδωσα απο τα τρια παραπανω(cd win xp, cd με sp1, local folder /windows) δεν επαιξε. Τι πρεπει να κανω? Μπορει καποιος να μας το αναλυσει λιγο και να μας πει τα σχετικα για την δημιουργια και τη χρησιμοτητα?
Teoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Διάβασε αυτό: http://www.nu2.nu/pebuilder/ και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.
Highlander Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ που το έχω κάνει σου λέω ότι είναι Live Windows CD για ώρα ανάγκης και μόνο. Άντε και το πολύ πολύ να μπαίνεις Internet αλλά μέχρι τώρα δεν το έχω κάνει να παίζει Ελληνικά. Δεν προσπάθησα πολύ όμως. Είναι αρκετά έξυπνο και με έχει βοθήσει αρκετές φορές. Και ναι πρέπει να έχεις ένα CD με οποιαδήποτε έκδοση Windows για να μπορέσει να τραβήξει τα αρχείου που του χρειάζονται...
karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια διαβασα στην ιστοσελιδα πολλα αλλα τωρα εχω το εξης προβλημα. Επειδη δεν εχω cd με Win xp με ενσωματωμενο το Sp1, θελω να του πω να το φτιαξει απο τον σκληρο δισκο. Γινεται, το λεει. Αλλα το θεμα ειναι πως. Οι οδηγιες που εχει μιλανε για ενα plugin που πρεπει να εγκατασταθει πρωτα. The pehdinst.cmd script installs BartPE to harddisk. Install BartPE next to your existing Windows 2000/XP/2003 operating system (using boot.ini). This will: Install peboot.bin and peldr. Add peboot.bin to your boot.ini file. Remove \minint and \programs directory and copy it again from source. This is a pretty safe way of installing BartPE to harddisk. Επειδη δεν ειμαι ο Master των windows, μπορει καποιος να τι πρεπει ακριβως να κανω? Πως εγκαθιστω αρχειο bin, πως κανω remove Κλπ?
karib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Εχει κανενα κινδυνο αυτη η διαδικασια για το pc μου? Μετα πως αφαιρω το bart ως λειτουργικο απο τον δισκο? Πως χειριζομαι το boot.ini?
Teoulas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Για να μην μπλέκεις σε αυτή τη διαδικασία, φτιάξε ένα CD με SP1 ή SP2. Έτσι κι αλλιώς χρήσιμο είναι. Οδηγίες μπορείς να βρείς εδώ: http://www.winsupersite.com/showcase/windowsxp_sp2_slipstream.asp http://www.helpwithwindows.com/WindowsXP/winxp-sp2-bootcd.html
karib Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Εχω κολλησει στο βημα 3 απο αυτη τη σελιδα: http://www.viperlair.com/articles/howto/software/slipstream/winxpsp1a/index.shtml Μα καλα, υπαρχει εντολη update? Τι να κανω?
Teoulas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Το update περιλαμβάνεται στο service pack και θα το βρεις στο directory όπου έκανες extract τα αρχεία του SP (έστω X:\SP2extracted\update\). Αν ακολούθησες τις οδηγίες δεν μπορώ να καταλάβω που κόλλησες.
CONAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Einai mono gia na se voi8hsei se mia dyskolh stigmh..Na mporeis na anakthseis ta dedomena sou se periptwsh pou den fortwnoun ta win klp mexri kai na grapseis cd h na elex3eis to pc sou me antivirus....Arketa kalo. Psa3e kai gia to ERD commander gia anakthsh passwords kai polla alla...
karib Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδη σε μια κακια στιγμη, πως θα με βοηθησει? Ωραια, εκει που δεν θα εμπαινα καθολου στα win, τωρα θα μπαινω. Περα απο μια στοιχειωδη διαχειριση αρχειων, τι αλλο μπορω να κανω? Απλα πραγματα οπως: Τα αρχεια μου πως τα γραφω σε cd? Internet Explorer εχει? Scan για ιους με ποιο τροπο? Σαν γυαλα οπου δεν μπορεις να κανεις τιποτε μου θυμισε μολις μπηκα στο περιβαλλον. Κανω κατι λαθος?
karib Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Πηγα να εγκαταστησω προγραμμα, πχ antivirus, και μου ειπε οτι δεν μπορει να αποθηκευσει προσωρινα αρχεια. Και σταματησε. Εχει κανει κανείς κατι αξιόλογο με αυτο το cd? Εχει οντως βοηθηθει κανενας?
dimitris__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δεν εγκαθιστάς προγράμματα σε αυτή την έκδοση "Windows". Πρέπει να πας στη homepage του τύπου να δεις το help. H ιδέα είναι πως προ-εγκαθιστάς τα προγράμματα που θες να χρησιμοποιήσεις στο CD όπως antivirus, explorer κλπ και αφού μπουτάρεις με το CD μπορείς να τα τρέξεις. Έχει επίσης και υποστήριξη δικτύου. Το χρησιμοποίησα λίγο και είναι πολύ καλό, αλλά δε μου έκανε τη δουλειά αφού χρειάζεται πολύ μνήμη για να ξεκινήσει, αντίθετα με τα DOSάδικα bootCDs (Ηiren's π.χ.)
karib Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μαλιστα. Καταλαβα. Το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να κανει αλλη δουλεια κανεις παρα να φτιαχνει καθε μηνα ενα τετοιο cdακι. Γιατι τι να λεει να βαλω εγω το kasperksy 5, και να χρειαστω το δισκακι σε 6 μηνες που θα εχει βγει το kaspersky 7 που θα ειναι απειρως πιο αποτελεσματικο. Οποτε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.