Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Hard Disk...

Αbominable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα ειχα ενα προβλημα με τον 2ο σκληρο μου.Εντελως ξαφνικα σταματησε να ειναι προσβασιμος και μου ζηταγε format. Aφου εκανα recovery τα αρχεια μου, του εκανα format. Aλλα απο τα 200 Gb τωρα μου εμφανιζει ως ελευθερα μονο τα 130. Τα υπολοιπα 60 μου τα εχει δεσμευμενα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι... Καμια ιδεα;;

Δημοσ.

Σβήσε όλα τα partition/logical drives να μείνει τελείως κενός ο δίσκος (raw) κ ξαναφτιάξτα. Αν δεν βλέπει κ πάλι τα <190gb που είναι η συνολική χωρητικότητα του (gb ανάλογα του cluster size) μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο hd σου. Αυτά εφόσον η mobo κ os σου μπορούν να δουν κανονικά αυτά τα gb.

/sc

Δημοσ.

Ego eixa pathei to idio me 80GB skliro kai mou diabaze mono ta 20GB opos leei o kirios apo pano mou mporei kai na to kaneis alla se emena den mou petixe kai to ekana me tin disketa ekkinisis ton Windows ME. ekana fdisk kai apo ekei xorisa ton HDD kai ola Tzitzi!!!

Kali Epitixia!!!

Δημοσ.

Τo idio akrivos provlima erxomoun na rotiso!

Pira ena seagate disko simera 200Gb!

Ton vazo mesa kai otn vlepoun san 130Gb! (kai ta windows kai ta linux_

To bios ton vlepei kanonika.

Lete na exei provlima o diskos??

Δημοσ.

Στην αρχη (μετα το format) μου εμφανιζε 130 ελευθερα και 60 δεσμευμενα. Επειτα του εκανα και 2ο format μπας και αλλαξει τπτ, αλλα αυτη την φορα μου βγαζει μονο 130 ελευθερα. Τα υπολοιπα 60 δεν μου τα εμφανιζει ουτε ως δεσμευμενα.Εαν φορμαρω μια δισκετα ως MS-DOS Start-up disk θα μπορεσω να κανω αυτο με τις εντολες(fdisk) στην εκινηση ;;Αλλιως πως θα γινει και τι εντολες πρεπει να πληκτρολογησω;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...