fearwhatnow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Την είδα πολύ καλή, ειδικά για τους φαν του Gervais. Η βαθμολογία είναι αποτέλεσμα θρησκόληπτων και σταυροφόρων. Με άλλα λόγια βαθμολόγησαν το θέμα της ταινίας όχι το περιεχόμενο. Και εμενα μου αρεσε, ειδικα τα 2/3 της ταινιας ηταν εξαιρετικα.Στο τελος δυστυχως την "ετρεξε" καπως την ταινια παρολο που ειχε και αλλο καλο υλικο απο το θεμα να καλυψει.
Cue Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Την είδα και εγώ, ντάξει, το ξεκίνησε καλά, το συνέχισε καλύτερα και στο τέλος κάπου το χασε. Δε ξέρω, περίμενα κάτι πιο "βαθυστόχαστο" αφού το πήγε στο θρησκευτικό παρά love story.
Sellers Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Μόλις την τελείωσα κι εγώ. Το αστείο με την Πέπσι με έκανε να γελάω σαν τον μαλάκα. Το τέλος λιγάκι με κούρασε. Είχε όντως πολλά να πει ακόμα...
Sellers Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Νέα ταινία απο τον Woody Allen: You Will Meet a Tall Dark Stranger απο Σεμπτέμβριο. Παρεμπιπτόντως πόσο τα σπάει το Whatever Works. Απο τα λίγα έργα που μέχρις στιγμής έχω δει 3 φορές. Επίσης νέα ταινία(?) και απο τον Lynch με τίτλο: Snootworld Απ'ότι διαβάζω απο εδώ και απο εκεί θα είναι καρτούν με την τεχνολογία, που πρόσφατα έμαθα κι εγώ απο το Avatr, CGI.
anasta87 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μηπως κανει γνωριζει αν θ αβγει rock & rolla 2????
hurin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 μηπως κανει γνωριζει αν θ αβγει rock & rolla 2???? Δεν ξέρω, πάντως το πρώτο άφηνε σαφή υποννοούμενα...
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το expendables που θα 'χει μέσα όλα τα καλά παιδιά τι λέει;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Αυτό το expendables που θα 'χει μέσα όλα τα καλά παιδιά τι λέει; Μην περιμενεις την ταινια του αιωνα και οσκαρικες ερμηνειες. Θα την δουμε γι αυτο που ειναι,τεστοστερονη στην πολυ καθαρη και θανασιμη μορφη της
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 αν βγάλει pure awesomeness θα είμαστε ικανοποιημένοι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Πωπω αναμνήσεις. Έβλεπα παλιά την Ομάδα-Α στον Αντ-1. Για να δούμε, τουλάχιστον έχει Liam Neeson.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Απο τον δημιουργο του Conan. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mZGy61iCNJg&hd=1[/ame]
ntinos19 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 αν θυμάμαι καλά θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου 2010
LuciferX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πωπω μην ακουω τετοια!Το πρωτο Iron Man ηταν απλα φανταστικο Καλα τοσον καιρο δεν ειχα παρει χαμπαρι αυτο το φοβερο θεμα...
FarCry Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=lSzmd3Q5zLo[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα