Bill_cs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 ναι.. αυτο με ξενερωσε και εμενα.. καλα εδω η disney αγορασε τη marvel:mad:.. τι να λεμε τωρα...
Kasrith Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Ελπιζω να μην βαλει το χερακι της, και να μαζευει απλα τα εσοδα... If only it was a perfect world
FarCry Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=jy3TwgpOfr0[/ame]
Höfdingadrapa Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Karate homie βασικά. Καλά ρε μαύρο; Παλιό ρατσιστές.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μια ερωτηση: Το A Christmas Carol που παιζεται απο σημερα στους κινηματογραφους ειναι η απλη εκδοση?Δεν μπορω να φανταστω οτι εκαναν τετοια γκαφα και δεν την εφεραν σε 3D IMAX.Δεν βλεπω να αναφερουν πουθενα 3D.
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Μια ερωτηση: Το A Christmas Carol που παιζεται απο σημερα στους κινηματογραφους ειναι η απλη εκδοση?Δεν μπορω να φανταστω οτι εκαναν τετοια γκαφα και δεν την εφεραν σε 3D IMAX.Δεν βλεπω να αναφερουν πουθενα 3D. imax εχουμε μονο στο πλανηταριο και δε παιζει τετοιες ταινιες...
fearwhatnow Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 imax εχουμε μονο στο πλανηταριο και δε παιζει τετοιες ταινιες... EEE?? IMAX not IMAX whatever.Σε 3D εννοω γενικα.Και το Avatar IMAX ειναι.
FarCry Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 EEE?? IMAX not IMAX whatever.Σε 3D εννοω γενικα.Και το Avatar IMAX ειναι. α εγω ελεγα για την αιθουσα...
tasosvel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα έρχεται η Νήσος στους κινηματογράφους. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=WZj_rrnqDLs[/ame]
finch Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Θα τρίζουνε τα κόκκαλα του Pat Morita με αυτή τη μούφα που θέλει να λέγεται Karate Kid..... Πάντως δεν παίζονται οι αμερικάνοι. Αφού κάνανε ότι remake ταινίας υπήρχε εκτός αμερικής τώρα ανακυκλώνουν τα δικά τους..... nice........:-( Στο θέμα μας.. Καινούργιος Kevin Smith. Cop Out λέγεται η ταινία ακολουθεί και το trailer ήδη στα μείον της ταινίας ο Tracy Morgan, τον οποίο δεν μπορώ να τον χωνέψω με Τ Ι Π Ο Τ Α !!! Πάντως από το trailer μου φαίνεται για τρελή μετριότητα, μακάρι να είμαι λάθος αλλά που πας με τον Tracy Morgan ρε συ Kevin;;;(Ναι δεν τον γουστάρω καθόλου τον ηθοποιό) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=o6t0dWo58jg&feature=player_embedded[/ame]
Sellers Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Μία απο τις μεγαλύτερες λατρείες μου, έβγαλε καινούργια ταινία: Ricky Gervais - The Invention of Lying Την είδε κανείς?
frenzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Την είδα πολύ καλή, ειδικά για τους φαν του Gervais. Η βαθμολογία είναι αποτέλεσμα θρησκόληπτων και σταυροφόρων. Με άλλα λόγια βαθμολόγησαν το θέμα της ταινίας όχι το περιεχόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα