slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Capitalism: A Love Story trailer Το τελευταίο ντοκιμαντέρ του Moore -προς το παρών τουλάχιστον- απ' ότι φαίνεται. [Rec] 2 trailers
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 RAMBO is back!!!!!!!!! http://www.guardian.co.uk/film/2009/sep/01/rambo-5-sylvester-stallone Back δεν ηταν περισυ?Τωρα ειναι reback? A ρε αθανατε Sly!
FarCry Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 τα 1.8 billion $ δεν ξεπερνιούνται με τπτ imho... δε γίνεται ούτος η άλλος αφού θα παίξει στο cinema μονο για 2 εβδομάδες.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:41 ---------- Back δεν ηταν περισυ?Τωρα ειναι reback?A ρε αθανατε Sly! το back το είπα γιατί πίστευα ότι μετά το 4 θα σταματούσε...
darklordvader77 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 το back το είπα γιατί πίστευα ότι μετά το 4 θα σταματούσε... Είναι πολλά τα λεφτα Άρη.. πως θα ζησει με μια απλη συνταξη αυτος κ τα δισσέγγονα του?
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Η Disney ανακοίνωσε τον τίτλο για το νέο (4η συνέχεια) του Pirates of the Caribbean. Προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2011. Το "On Stranger Tides" είναι επίσης μυθιστόρημα του Tim Powers, και κύρια πηγή έμπνευσης (κατά τον Ron Gilbert) για τη σειρά Monkey Island.
ANHLIKOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω για σας, αλλα εγω ψήνομαι τρελά για αυτες τις δυο (νύχτες πρεμιέρας): THE WHITE RIBBON και Ακαδημία Πλάτωνος
FarCry Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 upcoming λεμε αυτη εχει παιχτει σε φεστιβαλ απο το 2007 http://www.imdb.com/title/tt1179904/releaseinfo
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 "indy" ταινια που προσφατα βρηκε προμηθευτη...ναι ειναι upcoming μιας και δεν εχει βγει.
FarCry Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 ναι μωρε ετσι το ειπα μου θυμιζει αρκετα το Blair witch project.....ελπιζω να μην ειναι το ιδιο μουφα (ασχετα αν εκανε ρεκορ σε budget/gross ratio )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα