speedy23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δεν ξερω αλλα κρινοντας απο το τrailer σαν πολυ action movie δεν το εχουν κανει?Ενταξει μπορει να θελουν να ξεφυγουν απο την γνωστη συνταγη αλλα παλι το εχουμε συνηθισει σε μυστηριο περισσοτερο και οχι δραση.Τεςπα,στο τελος θα το κρινουμε καλυτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 ναι, αρκετά action movie μπορώ να πω...
kurokokoro Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Εμενα με χάλασε που βάζουν την Irene Adler και κυρίως που φιλιέται με τον Χολμς. Way out of character...
Kasrith Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Πράγματι, φαίνεται κάπως εκτός Sherlock, αλλά θα αξίζει λόγο Downey...
joannito Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 μιλαμε για ταινιες και με αρεσει πολυ αν θελετε μια πρωτη οψη απο τις ταινιες που παιζουν πολυ ριξτε μια ματια --> http://joaninews.blogspot.com/2009/05/blog-post.html
joannito Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 παντως η ταινια του ντενη ηλιαδη προκειται για μια πολυ ενδιαφερουσα ταινια--> http://joaninews.blogspot.com/2009/06/last-house-on-left-trailer.html φυσικα προκειται για το the last house on the left:shifty:
slipknot Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αν είναι να αυτοδιαφημίσεις το blog σου μη βάζεις spoilers. Κάθε φορά με πιάνει η καρδιά μου μήπως είναι καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία. Αντ' αυτού βλέπω πάλι το site.
joannito Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2009 Αν είναι να αυτοδιαφημίσεις το blog σου μη βάζεις spoilers. Κάθε φορά με πιάνει η καρδιά μου μήπως είναι καμιά ενδιαφέρουσα πληροφορία. Αντ' αυτού βλέπω πάλι το site. σιγα δεν βγαζω και λεφτα απο το site για την πλακα μου το κανω...
Kasrith Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 σιγα δεν βγαζω και λεφτα απο το site για την πλακα μου το κανω... Ναι αλλα η αλήθεια να λέγεται, μας έχεις ζαλίσει λίγο...
slipknot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 σιγα δεν βγαζω και λεφτα απο το site για την πλακα μου το κανω... Αν όμως έπαιρνα 1 ευρώ για κάθε φορά που πόσταρες links...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 http://www.imdb.com/title/tt1278340/ (upcoming for USA) Αυτή είναι ταινία... could it be more awesome?!
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Πλάκα κάνεις; Νορβηγική horror-comedy ταινία με ζόμπι ναζί; Φαίνεται πολύ καλή. Απ' ότι βλέπω κλασσικά στη Νορβηγία βγήκε τον Ιανουάριο, εδώ ποιος ξέρει πότε θα τη φέρουν. Πάλι καλά που υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. edit: Να κι ένα trailer. Υπέρ-επικό θα έλεγα.
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Members Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Κάπου την είχε πάρει το μάτι μου να κυκλοφορεί ήδη αυτή, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιον από όλους τους θείους ήταν (έχω και μεγάλο σόι)
slipknot Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2009 Την έχει σε πολλούς, είναι χωμένοι αυτοί και έχουν τα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα