Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 fanmade είναι αυτή? αλλιώς δεν εξηγείται η αθλιότητα
greg_m Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 μετα το dark knight δεν εχω δει καμια αλλη καλη ταινια. περιμενω τον david fincher. ειμαι περιεργος να δω με ποιον τροπο θα μεταφερει αυτο το σεναριο στην οθονη.
Achilles Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Site Trailer Info Τρομερή δουλειά στο animation. Ένα από τα καλύτερα που έχω δει στην ζωή μου. Αν ξαναμπήκε sorry, με search δεν βρήκα τίποτα
greg_m Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 - Αυθεντικός Τίτλος: Four Christmases - Μεταφρασμένος Τίτλος: Χριστούγεννα στα Τέσσερα και γαμω τους τιτλους. την επομενη εβδομαδα στους κινηματογραφους.
FarCry Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 - Αυθεντικός Τίτλος:Four Christmases - Μεταφρασμένος Τίτλος: Χριστούγεννα στα Τέσσερα και γαμω τους τιτλους. την επομενη εβδομαδα στους κινηματογραφους. νομίζω το χειρότερο ever ήταν "Jingle All the Way" ελληνική μετάφραση: ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑ ΤΙ ΜΠΑΜΠΑΣ http://www.videosun.gr/dvd.asp?PRODUCT_ID=33817&ref=pathfinder
KaizerSoze Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 - Αυθεντικός Τίτλος:Four Christmases - Μεταφρασμένος Τίτλος: Χριστούγεννα στα Τέσσερα και γαμω τους τιτλους. την επομενη εβδομαδα στους κινηματογραφους. Εαν αντι για Αγιο Βασιλη εχεις Βραζιλιανα Αγιοβασιλισσα και βαλεις στο παιχνιδι τους νανους και τους Ταρανδους τοτε ειναι "και γαμω τους τιτλους". Κυριλοεκτικα.Και γαμω.
biscoto Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2008 ναι αλλα εχουμε επιστροφη των παλιών.. οποτε αναμενεται καλο οπως το 1ο... και οχι μουφα σαν τα 2 και 3
zenso Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2009 Σκηνοθετικό ντεμπούτο για τον Charlie Kaufman,με το Synecdoche, New York. can't wait.
giannisv6 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Fast n Furious 2(ποτε θα κυκλοφορήσει ?) Παιθενω για σενα (Σκηνοθεσια :Ελενη Ραντου )
swiftech Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 το Synecdoche πρεπει να ειναι καλο..can't wait.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα