Doubt Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 22 ώρες πριν, phanispal είπε Ξαφνικά με κατέκλυσε μια αισιοδοξία, μια ελπίδα για το σινεμά. Μετά το επόμενο ποστ πρέπει να σου πέρασε. 1
stevenfins Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 3:48 ΜΜ, DeadOrganPlayer είπε Επιτέλους, φοβήθηκα μη μείνει άνεργος ο Pedro Pascal... Όσο μου άρεσε το Past Lives της συγκεκριμένης δημιουργού, άλλο τόσο αδιάφορη μου φαίνεται αυτή.
john_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Νομίζω έχουμε νέο ρεκόρ Spoiler Η Χιονάτη (2025) - IMDb 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, john_dr είπε Νομίζω έχουμε νέο ρεκόρ Απόκρυψη περιεχομένων Η Χιονάτη (2025) - IMDb Κλίκαρα για να σιγουρευτώ, γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο χαμηλά. Είναι όμως. 1
panagiotis54 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου δεν μπορω να πιστεψω πως ειναι χειροτερο απο το dragonball evolutions....απλα τρωει hate 1
Gogotsa Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Αν και εγω στο συγκεκριμενο version, ειμαι με τη κακια βασιλισα............. και ποιος δεν ειναι δλδ?
negator2vc Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, john_dr είπε Νομίζω έχουμε νέο ρεκόρ Απόκρυψη περιεχομένων Η Χιονάτη (2025) - IMDb Εξαρταται εαν μιλαμε για ταινιες μονο ή και σειρες. Γιατι στην 2η περιπτωση το ρεκορ ειναι μονο ενα 😉 https://www.imdb.com/title/tt20918756/ Επεξ/σία 24 Μαρτίου από negator2vc 1 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 22 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Εδώ με μερικά βίαια κομμάτια. Επίσης δεν λέει "Αλήθεια; Eσύ τι είσαι;" ("Oh yeah? What are ye?" που μάλλον άκουσε ο μεταφραστής αλλά η κλασσική φράση του Popeye "I yam what I yam" που είναι λίγο "βλάχικο" I am what I am.
Mr_Terror Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 14 ώρες πριν, Doubt είπε Άντε και Τιραμόλα ο εξολοθρευτής.. Ρε τι βγάζουν.. Μην τους βαζεις ιδεες. 1
Members gsarig Δημοσ. 28 Μαρτίου Members Δημοσ. 28 Μαρτίου Θα έβλεπα άνετα μια ταινία Popeye vs Predator 2 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα