Wayward Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2017 Ελπίζω να είναι περισσότερο sci-fi και μυστηρίου ως είδος, και όχι κατά βάση horror. Συνεχίζω να εμπιστεύομαι τον Garland για την ώρα. Δυστυχώς δε θα παίξει Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πάει Netflix οπότε δεν ξέρω αν θα το δούμε άμεσα εδώ. 1
Wayward Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι φάση ; Σε τι είναι βασισμένο ; Στην ομότιτλη σειρά βιβλίων.
Vassilis_24 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Τι φάση ; Σε τι είναι βασισμένο ; http://www.insomnia.gr/topic/664138-mortal-engines-peter-jackson/
KilliK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) πρωτη φωτο απο την βιογραφια Χοντρός και Λιγνός Reily και Coogan Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από KilliK 1
Πανος999 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εδω ειμαστε.. https://www.youtube.com/watch?v=aDshY43Ol2U
Gentleman88 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 30 Μαρτίου βγαίνει το Ready Player One . Έχω διαβάσει το βιβλίο και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν περιμένω πολλά από την ταινία αλλά σίγουρα θα τρέξω να την δω, Spielberg είναι αυτός κάτι καλό θα βγάλει.
speedy23 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Τρελο action φαινεται και το πρωτο ελεγε αρκετα ΑΛΛΑ χωρις Βιλνεβ, Deakins και Blunt. Χαμηλωνω τις προσδοκιες για να εκπλαγω ευχαριστα αν ειναι.
V for Vagelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, speedy23 είπε Τρελο action φαινεται και το πρωτο ελεγε αρκετα ΑΛΛΑ χωρις Βιλνεβ, Deakins και Blunt. Χαμηλωνω τις προσδοκιες για να εκπλαγω ευχαριστα αν ειναι. Γαμάτο φαίνεται. Το τρέιλερ όμως μου δείχνει περισσότερα απ όσα θα ήθελα να ξέρω. Respect σε Villeneuve, Deakins, ακόμα και Blunt, αλλά ας επικεντρωθούμε στο τι έχουμε, όπως Del Toro, Brolin και νέο ενδιαφέρον στόρυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα