Προς το περιεχόμενο

Upcoming Movies - Τι θα δούμε προσεχώς

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

E ο σκοτ για μενα εκανε τη τελευταια του σπουδαια ταινια αρχες 90s με το θελμα και λουιζ, απο κει και μετα παραμενει πολυ καλος σκηνοθετης με μετριοτατα εως απαραδεκτα αποτελεσματα -προμηθεες, μωυσηδες, αυτο με την ντιαζ που γαμουσε το αμαξι :P , κινγκντομς οφ χεβεν, ρομπεν (ωιμε), αμερικανιες οπως το μπλακ χωκ κτλ κτλ-

Αντε να του δωσω το ματς στικ μεν και το μονομαχο επειδη ειχε καλη καβλαντα και δυνατο σαουντρακ

Γνκ ο σκοτ εχει γυρισει 2 απο τις τοπ δεκα αγαπημενες μου ταινιες εβερ μαλλον και μια δεκαετια σχεδον μετα απο την τελευταια -το μπλεηντ ρανερ- θεωρω οτι επρεπε να βγει συνταξη...

Ευτυχως που δεν εμπλεκεται εδω σαν σκηνοθετης αν κ παραγωγος ισως κανει τη ζημια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο αυστηρός είσαι, αλλά ναι, δεν είναι και τόσο αξιόπιστος πλέον. Δε ξέρω κατά πόσο φταίει ο ίδιος, αν κάνει κάτι λάθος ως σκηνοθέτης ή αν απλά του δίνουν ελαττωματικά σενάρια (μια και δε τα γράφει ο ίδιος). Αλλά και πάλι, βγάζει που και που καλές ταινίες, δύσκολο να βγάζεις συνέχεια αριστουργήματα. :Ρ

Τέλος πάντων, κι εγώ νιώθω μάλλον πιο ασφαλής που ανέλαβε ο Βιλνέβ τη σκηνοθεσία.

• Like 1

Καλα ναι σιγουρα μαλλον ειμαι, αλλα απο την αλλ δε μπορω να διανοηθω οτι ο τυπος που εκανε το the duelists, alien, blade runner κανει μετα τα παραπανω προσφατα + σε οτι δηλωσεις του κανει πχ το νεο αλιεν-σηκουελ του προμηθεα, δεν βγαζει κανενα νομα πια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...