electroasd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Ρε αδέρφια.. εγώ κάτι άκουσα για Prince of Persia να είναι η επόμενη ταινία της Disney. Ξέρετε το επόμενο μεγάλο blockbuster. Έχετε ακούσει τίποτα?? Φιλε μου εαν εβγαινε PoP , και το σεναριο στηριζοταν επ ακριβως στα παιχνιδια ( τα 3 τελευταια) , εγω πιστευω οτι θα εσπαγε ταμεια....
Mp0u Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Φιλε μου εαν εβγαινε PoP , και το σεναριο στηριζοταν επ ακριβως στα παιχνιδια ( τα 3 τελευταια) , εγω πιστευω οτι θα εσπαγε ταμεια.... φαντασου να βγαινε το σεναριο του WoW σε ταινεια!!! εκει να δεις....η ταινεια του αιωνα....
KaizerSoze Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Το θεμα ειναι οτι οσο και να γουσταρω Warcraft ΓΕΝΙΚΑ μετά τον Αρχοντα πολλοι θα πουν οτι τον μιμειται(που ειναι εν μερει και η αληθεια εδω που τα λεμε ετσι? )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 vasika oles oi fantasy tainies meta to LOTR fainontai moufa... prepei na perasoun arketa xronia wste na fanei to LOTR moufa (visually dld) wste na isorrophsei to 8ema :p pali kala pou exoume kai to Hobbit...(no comment gia to Silmarillion)
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 vasika oles oi fantasy tainies meta to LOTR fainontai moufa...prepei na perasoun arketa xronia wste na fanei to LOTR moufa (visually dld) wste na isorrophsei to 8ema καλα,αυτο ισχυει 100%...οσες καθαρα fantasy εχουν βγει απο τοτε,φανταζουν ερασιτεχνικες ή τελειως παιδικες...hobbit ψηνεται ο peter jackson ακουσα κ προσπαθουν να λυθουν οι διαφορες του με την new line για να το γυρισει αυτος...καλα,χωρις τον χοντρο δεν μπορω να το φανταστω...ελπιζουμε!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 ahem fainetai oti den exeis dei pws einai o Peter Jackson pleon...paizei na einai kai ligoteros apo misos apo oti htan...exei xasei apisteuta polla kila...
porco_rosso21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 NAI,ναι,δικιο εχεις,τα εχασε στο King Kong,τωρα ειδα pics...καλα,ποτε προλαβε κ εγινε ετσι....κριμα,ηταν πιο καλτ πριν...anyway,to Hobbit να γυρισει μοναχα,κ ας ξαναπαρει αλλα 50,δεν με νοιαζει!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 pragmati...kai to Hobbit 8a tairiazei poly pio kala se tainia apo oti to LOTR...poly pio mikro
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 k πιο παραμυθι φαση,που θα ειναι ακομα καλυτερο,δεν θα μπλεχτουν συμβολισμοι,αναφορες σε πραγματικοτητα κ δεν ξερω γω δλδ...μαρεσαν πολυ τα lotr αλλα το χομπιτ,κ οντως πιο μικρο κ πιο ''ευκολο'' σαν ιστορια ειναι,εχει τα παντα κ μου φαινεται πιο ευκολα κινηματογραφισιμο!!!αντε να δουμε...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Bασικα για οσους το εχουν διαβασει το Hobbit έχει ομως ρυθμο εντονο και σκηνες που να σηκωνουν εφφε και ιστοριες ή ειναι πιο "ιστορι-ατο" οπως το Fellowship of the Ring (σε σχεση με το ΤΤΤ και το TROTK)???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 vasika an ta visual effects einai sthn "xeiroterh" periptwsh ta idia me tou ROTK o Smaug apla 8a fainetai apisteutos...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αλλο ρωταω. Action έχει? Γιατι ειχα την αισθηση πως ειναι λιγο ιστοριουλα
porco_rosso21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 δραση εχει σιγουρα,k μαχες οπως στα ορυχεια της μορια κ εχει κ επικη μαχη σε στυλ πελενορ fields,...απο δραση ειναι γεματο,ποροτι ειναι οντως πιο ιστοριουλα κ παραμυθακι απο το lotr....κ ναι,οντως,ο smaug αναμενεται να ειναι απιστευτος,οπως κ ολο το σκηνικο του...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2007 Αλλο ρωταω. Action έχει? Γιατι ειχα την αισθηση πως ειναι λιγο ιστοριουλα exei thn battle of the Five Armies
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα