linkin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ας ειναι καλο, και ας μην εχει πολλους necromongers..
Tzikoz Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω για εσάς εγώ περιμένω πως και πως το 300 : Rise Of an Empire ( μάχη της Σαλαμίνας ) αν δεν κάνω λάθος θα βγει τον Αύγουστο που μας έρχεται , αν είναι σαν το πρώτο χτυπάει άνετα 5 αστεράκια!. 1
NoisePollution Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεν ξέρω για εσάς εγώ περιμένω πως και πως το 300 : Rise Of an Empire ( μάχη της Σαλαμίνας ) αν δεν κάνω λάθος θα βγει τον Αύγουστο που μας έρχεται , αν είναι σαν το πρώτο χτυπάει άνετα 5 αστεράκια!. Το πήγαν Μάρτιο του 2014
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Και υποτίθεται ότι θα έδειχνε την ναυμαχία του Αρτεμισίου. Μετά αποφάσισαν να βάλουν και λίγο Σαλαμίνα μέσα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 βγήκε από τη φυλακή και ψάχνει χαρτζιλίκι ο Snipes? 3
gavros10 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Two Mothers Πρεμιερα σημερα στην Ελλαδα Δυο μητερες με τους γιους τους κανουν διακοπες μαζι και καταληγουν μπερδεμενες και ερωτευμενες με τον γιο της αλλης. Μολις το ειδα τωρα ξετρελαθηκα. Εχω αναστατωθει, ξυπνησα πιο ευκολα. Ειναι και επικινδυνο να παω να το δω στον κινηματογραφο... Παιζει η Naomi Watts και η Robin Wright (η milfαρα γυναικα του φρανκ απο το house of cards) και ειναι βασισμενη η ιστορια σε βιβλιο οποτε μην αρχισετε να κραζετε την ιστορια γιατι ισως να ηταν και η πρωτη που πραγματευοταν κατι τετοιο 1
viper2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Two Mothers Πρεμιερα σημερα στην Ελλαδα Δυο μητερες με τους γιους τους κανουν διακοπες μαζι και καταληγουν μπερδεμενες και ερωτευμενες με τον γιο της αλλης. Μολις το ειδα τωρα ξετρελαθηκα. Εχω αναστατωθει, ξυπνησα πιο ευκολα. Ειναι και επικινδυνο να παω να το δω στον κινηματογραφο... Παιζει η Naomi Watts και η Robin Wright (η milfαρα γυναικα του φρανκ απο το house of cards) και ειναι βασισμενη η ιστορια σε βιβλιο οποτε μην αρχισετε να κραζετε την ιστορια γιατι ισως να ηταν και η πρωτη που πραγματευοταν κατι τετοιο τα comments say's it all "Which ever one gets Naomi Watts is a lucky mofo. I'd be all over her like white on rice" Επεξ/σία 30 Μαΐου 2013 από viper2005
NoisePollution Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Και πάνω που έλεγα να δούμε καμιά σοβαρή ταινία...
KilliK Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Two Mothers Πρεμιερα σημερα στην Ελλαδα Δυο μητερες με τους γιους τους κανουν διακοπες μαζι και καταληγουν μπερδεμενες και ερωτευμενες με τον γιο της αλλης. Μολις το ειδα τωρα ξετρελαθηκα. Εχω αναστατωθει, ξυπνησα πιο ευκολα. Ειναι και επικινδυνο να παω να το δω στον κινηματογραφο... Παιζει η Naomi Watts και η Robin Wright (η milfαρα γυναικα του φρανκ απο το house of cards) και ειναι βασισμενη η ιστορια σε βιβλιο οποτε μην αρχισετε να κραζετε την ιστορια γιατι ισως να ηταν και η πρωτη που πραγματευοταν κατι τετοιο δειχνει τιποτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα