demessakis Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Νέο τρέιλερ από το blockbuster του καλοκαιριού: PS. Από το πρωί, υπάρχει το βίντεο και στο νήμα της ταινίας, οπότε Sellers, σβήσε αυτό το μήνυμα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2013 από demessakis
DKNI Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Παντα ειχα μια ρητορικη απορια Δεδομενου οτι το κυνηγι στους πειρατες αφορα υποτιθεται "κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας" (θεωρητικα μπορει να κυνηγησει τορεντοσαιτ και ενας που δεν θελει να βγαλει λεφτα, τους κυνηγαει και καλα γιατι δεν εχουν παρει αδεια) τα τρειλερ πως και τα αφηνουν να κυκλοφορουν ετσι χυμα?
equilibrium Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παντα ειχα μια ρητορικη απορια Δεδομενου οτι το κυνηγι στους πειρατες αφορα υποτιθεται "κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας" (θεωρητικα μπορει να κυνηγησει τορεντοσαιτ και ενας που δεν θελει να βγαλει λεφτα, τους κυνηγαει και καλα γιατι δεν εχουν παρει αδεια) τα τρειλερ πως και τα αφηνουν να κυκλοφορουν ετσι χυμα? Διαφημιση... 1
linkin Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Πολυ επικ το συγκεκριμενο trailer... Mακαρι να εχουν κανει καλη δουλεια και να μην κυκλοφορησουν καμια πατατα...
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Lars von Trier's Nymphomaniac http://www.imdb.com/title/tt1937390/ 1
NoisePollution Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Lars von Trier's Nymphomaniac http://www.imdb.com/title/tt1937390/ Χαίρω πολύ. trailer έχεις? Την περιμένω και εγώ. Μετά το σουτ που έφαγε ο Lars απ'τις Κάννες να δω που θα την προωθήσει...
DKNI Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Εχω την υποψια οτι η μπαζολα η Γκεινζμπεργκ εφτασε στο στοχο της, δλδ να συνεχιζει σε ταινια του Φον Τριερ μπας και την γλεντησει κανας αντρας
NoisePollution Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εχω την υποψια οτι η μπαζολα η Γκεινζμπεργκ εφτασε στο στοχο της, δλδ να συνεχιζει σε ταινια του Φον Τριερ μπας και την γλεντησει κανας αντρας Κάν' τους δυό
DKNI Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Ναι το έβλεπα στο imdb και σκεφτόμουν οτι αν έπαιζε η Τζούλια θα καζάνι τα κανάλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα