MadSurfer Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 File felix sxetika me ta MGE lene tipota?
FELIX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 δεν εχς προσωπικη εμπειρια με MGE.ισως καποιος που εχει να σου πει.και για τα mustek μην το παρεις απολυτο αυτο που ειπα,εμενα ναι μου ετυχαν ελατωματικα,εχω δει ομως σε αλλους να ειναι μια χαρα.παρε κατι επωνυμο και λιγο παραπανω wat απο οτι 8ελει το pc σου και θα εισαι μια χαρα.αλωστε τα ups ειναι πλεον πολυ φτηνα,ομως το αγοραζεις με προοτικη να το κρατησεις χρονια.
Spy_tb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Gia MGE??! Agorasa ena prin 3 meres to MGE NOVA 600 AVR! To afhsa na fortisei h mpataria gia 8 wres opws leei to manual gia thn prwth xrhsh. Syndesa thn o8onh mou (hitachi 19") kai to pc (Athlon 2600XP,2 HDD WD, 1 GPU, 1 PCI modem, SB AUDIGY2, 1 DVDR, 1 DVDROM, PSU Zalman 400W) kai den ante3e oute miso klasma tou deuteroleptou. Afou dhladh kopsw to reuma kai to pc kai h o8onh kleinoun les kai den exw UPS, meta me kommeno to reuma kai to UPS na krazei internal failure, sbhnw kai 3ananabw pali to UPS kai bootarw kanonika XP apo to ups (me reuma kommeno) kai h mpataria antexei oute 3 lepta. An pali aposyndesw thn o8onh apo to ups kai afhsw mono to pc, kobwntas to reuma ola kala. Symperasma h to ups ta exei klasmena h den antexei thn o8onh mou, thn stigmh pou ginetai diakoph reumatos.
tzoykas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Έχω το MGE Pulsar ellipse premium 500. Προσφατα με διακοπή ρεύματος αντεξε τη 19αρα οθόνη και τον υπολογιστή 6 λεπτά (το τροφοδοτικό μου είναι 550 Watt). (Spy_tb, μόνο η οθόνη σου τρώει χαλαρά 100 Watt αλλά αυτό δε θα πρεπε να είναι πρόβλημα). Οπότε καταλαβαίνετε ότι το δικό μου άντεξε μια χαρά. Μάλλον πας για αλλαγή, Spy_tb. Παρεπιπτόντως το πουλάω (να πάρω ένα 1000αρι να κάνω τη δουλειά μου βρε αδερφε! ). Δείτε και τη σχετική αγγελία. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=403592
Vegas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Καλημέρα παιδιά... να καταθέασω και εγλω τη γνώμη μου.. αν και διάβασω πολύ γρήγορά τα post από τους φίλους δεν είδα να μιλάμε πουθενά για το είδος του UPS... μπορεί και να το λέτε κάπου και δε το είδα... sorry αν ισχύει .. Πάντως έψαχνα και εγώ γιατί έχω πρόβλημα με τις τάσεις... Σας ενδιαφέρει να κρατάει τη δουλειά που κάνετε? Εάν είναι τόσο σημαντικό τότε ετοιμαστείτετ για έξοδα... Για μένα το πολύ να καεί ένα DVD στο ψήσιμο... χαλάλι... Λοιπόν ρώτησα την APC είδα και κάτι ψιλά σε sitte και PC Magazine.. Εάν έχετε stand by UPS όλες οι ευξομειώσεις των τάσεων έρχονται μέσα και μόνο όταν κοπεί το ρέυμα πέρνουν μπροστ.α... Εάν έχετε Line Interactive στις αυξομειώσεις αναλαμβάνει η μπαταρία του UPS και φυσικά και όταν κοπεί το ρεύμα Εαν έχετε Line τότε ό,τι ρεύμα φτάνει είναι από τη μπαταρία "καθαρό" .. Όποιος ασχολείτε με HIGH END ήχο πρέπει να ξέρει αντίσοιχες κατασκευές που προσφέρουν απομόνωση από τη ΔΕΗ και δίνουν απόλυτη ηλεκτρονική ησυχία... Προφανώς οι τιμές αυξάνουν κατακόρυφά πρόςτο τέλος ... Εγώ ο ταλαίπωρος ήθελα απλά η παλιο διακύμανση και οι ηλεκτρονικές παρεμβολές να λήξουν .. Πήρα τη πιο φτηνή λύση ενός σταθεροποιητή τάσης της APC με 40? και τέλος ... έτσι έχω καλό ρεύμα χωρίς ιδιαίτερες αυξομειώσεις προστάσια από πτώση ή αύξηση τάσης ΔΕΝ θα χρειαστεί να αλλάξω ΠΟΤΕ μπαταρίες γιατί δεν έχει απλά όταν κοπεί το ρεύμα χάνω ό,τι έκανα που για μένα δεν είναι σημαντικό ... Στις άλλες περιπτώσεις ... μοιραία θα αλλάξετε μπαταρίες..... Με τι κόστος όμως.... ένα άλλο UPS ίσως... δεν ξέρω.... αυτά καλές αγορές και καλές γιορτές.... !!!!
FELIX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 oi mpataries kostizoun ~20 e ekasth oi epwnymes twn 12v 7,2a.merika ups exoun 2 opote 40 e h allagh.fysika kai o skopos pou to 8eleis exei shmasia opws lei o vegas.an eisai sth krhth px me diakopes sxedon kahmerina tote to 8es sigoura kai gia na krataei to pc kanena 5alepto kai na mhn exeis restarts synexeia.twra me tis tft kai thn elaxisth energeia pu 8eloun pantws ta metria 650-800 ups kratane arketa to pc anoixto gyrw sta 15-20 lepta.an eperna twra ena neo ups 8a eperna 1000-1200 kai epwnymo
ifar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 APC einai ta kalitera ... exw ena edw ligo megalo alla kanei douleia kai den spaei den xalaei
tex439 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Gia MGE??! Agorasa ena prin 3 meres to MGE NOVA 600 AVR! To afhsa na fortisei h mpataria gia 8 wres opws leei to manual gia thn prwth xrhsh. Syndesa thn o8onh mou (hitachi 19") kai to pc (Athlon 2600XP,2 HDD WD, 1 GPU, 1 PCI modem, SB AUDIGY2, 1 DVDR, 1 DVDROM, PSU Zalman 400W) kai den ante3e oute miso klasma tou deuteroleptou. Afou dhladh kopsw to reuma kai to pc kai h o8onh kleinoun les kai den exw UPS, meta me kommeno to reuma kai to UPS na krazei internal failure, sbhnw kai 3ananabw pali to UPS kai bootarw kanonika XP apo to ups (me reuma kommeno) kai h mpataria antexei oute 3 lepta. An pali aposyndesw thn o8onh apo to ups kai afhsw mono to pc, kobwntas to reuma ola kala. Symperasma h to ups ta exei klasmena h den antexei thn o8onh mou, thn stigmh pou ginetai diakoph reumatos. Παιδιά εχω ακριβός το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή μόλις κοπή το ρεύμα, σβήνει το PC και μετά μπαίνει σε λειτουργία το UPS ή βγάζει internal failure. Αν αφήσω όμως μόνο την οθόνη και το σβήσω από την πρίζα δουλεύει κανονικά. Τι να φταίει άραγε? Του έχω αλλάξει και μπαταριά κ πάλι το ίδιο. κάποιος που γνωρίζει κάτι ή απο ηλεκτρονικά τίποτα? Ευχαριστω.
john4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 παιδια και εγω ψαχνομαι να παρω ενα ups αλλα δεν ξερω τι μου κανει...εχω 2 pc το ενα εχει ενα corsair 1000 watt,επεξεργαστη ενα i7(oc 3,7ghz) μια gtx 285,ram εχει 6 gb ,μητρικη μια msi eclipse και 4 σκληρους που ο ενας ειναι velociraptor και 4 ανεμυστιρακια αν παιζουν ρολο...το αλλα ειναι κατεβαστηρι αλλα επειδη μου εχει μεινει ενα thermaltake 600watt του το εχω βαλει,επεξεργαστη εχει ενα core duo E4500 και εχει και 2 σκληρους...μπηκα σε ενα σαιτ που βαζεις τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη και σου λεει ποσα watt χρειαζεσαι αλλα μου εβγαζε κουλα...δηλαδη μονο για το πρωτο 1200 watt,παραπανω απο οτι ειναι το τροφοδοτικο...γιαυτο δεν ξερω τι να παρω!!γνωριζει καποιος καποιο καλο που να μην ξεπερναει τα 300 ευρω??βρηκα αυτο http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-2000VA-UPS-Line-Inter-EYEON-2000.htm αλλα δεν ξερω αμα λεει και πολλα... sorry για το μεγαλο post!!
poulinos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 ups οποιος δεν εχει θεμα οικονομικο ας παρει apc smart να βρει ηρεμια.
tex439 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 συμφωνώ φίλε μου. εγώ απλά ρώτησα αν ξέρετε τι φταίει και αν φτιάχνετε. τουλάχιστο να μην τρέχω τζάμπα για να το φτιάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.