spown Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα διαβασει οτι ειχατε προβλημα με την εγκατασταση σε αυτο το παιχνιδι , με ενα αρχειο που ζηταει και το οποιο δεν υπαρχει...... Βρηκα τη λυση οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει πμ και να του στειλω την λυση για το προβλημα αυτο.........
tempo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 !!!! και γιατί δεν γράφεις το μήνυμα στο ανάλογο μέρος όπου διάβασες για το πρόβλημα???
spown Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα διαβασει παλαιοτερα ενα ποστ στο οποιο ελεγαν παιδια οτι ειχαν προβλημα, ειχα και εγω το προβλημα αυτο αλλα καταφερα και βρηκα τη λυση, αυτο λεω .... και οποιος θελει θα του πω τι ακριβως τι πρεπει να κανει ..
spown Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα διαβασει παλαιοτερα ενα ποστ στο οποιο ελεγαν παιδια οτι ειχαν προβλημα, ειχα και εγω το προβλημα αυτο αλλα καταφερα και βρηκα τη λυση μετα απο αρκετες δοκιμες, αυτο λεω .... και οποιος θελει θα του πω τι ακριβως τι πρεπει να κανει ..
giorgos th. Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 an to eixes diavasei se thread edo sto insomnia postare tin apantisi sou ekei..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.