Προς το περιεχόμενο

Χρειάζεται η ISDN γραμμή ή αρκεί η απλή PTSN;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε σεις, παιδιά, λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία γιατί ετοιμάζομαι να κάνω αίτηση για DSL αλλά δεν έχω ξεκαθαρίσει το εξής:

στο σπίτι μας η γραμμή είναι ISDN και επελέγη για να μπορούμε να έχουμε το ένα κανάλι της γραμμής ελεύθερο για το Internet και το άλλο κανονικά για το τηλέφωνο. Η απορία μου είναι αν είναι απαραίτητο να παραμείνει η γραμμή ISDN τώρα που θα βάλουμε το DSL, οπότε και ο υπολογιστής θα είναι μέσω αυτού συνδεδεμένος στο Δίκτυο και δεν θα χρειάζεται να δεσμεύω κανάλι ή γραμμή από το τηλέφωνο. Εννοώ εν συντομία: μπορεί να ξαναγυρίσω στην "απλή" γραμμή για το τηλέφωνο και να έχω τη DSL για το σερφάρισμα;

Ρίξτε λίγο φως στο τούνελ....

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

:?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dsl+Isdn= eisai sto internet kai serfaris kai paralila milas me 2 grammes

Dsl+pstn=eisai sto internet kai serfaris kai exeis mono 1 grammi kai milas (opos diladi eisai tora me to isdn spiti sou)

Epilegis esy poion apo tous 2 tropous 8es....me tin epivarinsi fisika sto pagio :-)

Οπως τα είπε ο Rigel72 απλά να συμπληρόσω οτι πρέπει να προσέξεις αν η γραμμή σου είναι φερέσιχνη..Δυστηχώς ο ΟΤΕ δεν δέχεται να μετατρέψει της φερέσιχνες σε pstn αλλά επιβάλει τοποθέτηση ISDN εστω αν εσένα σου είναι αχρηστη..

Eπομένως με φερεσιχνη γραμμη δεν μπορείς να βάλεις adsl

episis apofasise ti tha kaneis prin agoraseis modem giati arketa apo ta modem pou kikloforoun doulevoun i ptsn i isdn.(Ego tha protina na tin kaneis ptsn gia na glitoneis kai ta parapano pagia etsi kai allios pali tha exeis mia grammi gia na milas)

επισης , παγια /μηνα

PSTN =10,49 +φ=12,38

ISDN =13,99 +φ=16,51

χαρατσι για υποβαθμιση σε pstn = 30 ή 35

οποτε το "κερδος" το καταλαβαινεις μετα απο περιπου 8 μηνες -και χανεις την αναγνωριση.

λεω να κρατησω την isdn.

Ευχαριστώ όλους σας για τις γνώμες. Οι δύο γραμμές τηλεφώνου δεν μου χρειάζονται -για την ακρίβεια, η δεύτερη- αλλά σκεφτόμουνα το οικονομικό μέρος. Αν είναι όμως να με χρεώσουν και με 35 ευρώ περίπου για τη μετατροπή και να μη δω κανένα άμεσο οικονομικό όφελος, ας κρατήσω την ISDN. Ως προς την κατάσταση εδώ κάτω, μου είπαν από τον ΟΤΕ ότι προς το παρόν δεν αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της ...μεγαλούπολης (Αγρίνιο γαρ!) και είναι και διαθέσιμες γραμμές και αποφασίζει ο πελάτης αν θα κρατήσει γραμμή ISDN ή θα τη "γυρίσει" σε αναλογική.

Αυτά και πάλι ευχαριστώ!

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...