Isis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 κατεβαζω καποια visual styles και οταν τα εγκαταστω μπαινουν μεσα ιοι , trojans και διαφορα διαφημηστικα.. ΕΛΕΟΣ ??
Spitzenklasse Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Πριν από κάποια χρόνια το συγκεκριμένο site ήταν ένα από τα καλύτερα για ό,τι είχε σχέση με wallpapers και customization αλλά δυστυχώς εδώ και κάποιους μήνες μας τα έχει κάνει μαντάρα με αυτό που -πολύ σωστά- διαπιστώνεις. Ούτως ή άλλως και να θες να εγκαταστήσεις αυτά που κατεβάζεις από εκεί, δεν αποφεύγεις τα πολλά spyware και τους ιούς, οπότε καλό θα ήταν να ψάξεις κάπου αλλού, πράγμα που δεν είναι και πολύ δύσκολο. Νομίζω ότι περισσότερο μας "καίει" η ασφάλεια από ένα καλό wallpaper που μπορεί να βρεθεί πανεύκολα και αλλού. Έχω άδικο;
Snolly Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 1. Xrisimopoieite mipws explorer? An nai lathos 1 - go to mozilla.org 2. To deviantart.com den to kserete? opws epishs to forum ths neowin.net gia Visual Styles.
Isis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 σιγα μην χρησιμοποιω ie. οι ιοι μπαινουν κατα την εκγατασταση των αρχειων ( οχι ολων ) πρεπει οι author να τα βαζουν μεσα. Spitzenklasse# δεν μπαινω για να κατεβαζω walpapers αλλα για να κατεβαζω themes..
kSiS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 ρε παιδιά και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. ειδικά όταν πρωτοαντίκρισα δίπλα στο ρολόι κάποιο spyware να γίνεται εγκατάσταση και να έχω ανοιχτό το σίτε, όπως επίσης ενεργοποιημένο το firewall απο SP2 , τα παιξα... μου ρχοταν να κλάψω για την microsoft.
Isis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 ρε παιδια οπως ειπα ειναι spywares που εγκαταστιουνται απο exe αρχεια. το firewall τι μπορει να κανει? μετα ειναι δουλεια του ad aware..
kpearlys1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Σε κάθε αρχείο .exe που κατεβάζεις απο το themexp.org έχεις τη δυνατοτητα να μην εγκαταστήσεις όλα τα spyware που περιέχει!! Απλώς σε κάθε οθόνη που σου βγάζει όταν κάνεις install δεν tickάρεις την επιλογή που σου έχει χαμηλά!! Που ουσιαστικά σου λέει οτι κάνει εγκατάσταση και αλλα προγράμματα εκτος του theme που κατέβασες!! Το .zip αρχείο που περιέχει μονο αυτο που μας ενδιαφέρει βρισκεται στο direcrory που εχουμε δώσει για install................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.