Προς το περιεχόμενο

Ενας ασχετος αγοραζει ΗΥ . Βοηθεια απο επαγγελματιες please

chkypri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να αγορασω ενα ΗΥ. Παιζω παιχνιδια που και που αλλα δεν ειμαι φανατικος.Δεν εχω πολλες γνωσεις για τους ΗΥ και θα ηθελα την γνωμη σας.

Με την μελετη που εκανα διαβαζοντας διαφορα θεματα και συμφωνα με την οικονομικη μου κατασταση κατεληξα στα εξης hardware.

Seagate 5400.1 Barracuda 40GB, 5400 στροφες/λεπτο., UATA / 100,

40-pin IDC

ASUS V9570 V9570 / TD 256МБ DDR SDRAM, NVIDIA GeForce

FX 5700, AGP 8x, ТВ выход, VGA, DVI,ОЕM

MiddleTower ViewStation E602 ATX, 230 W

AMD Athlon 64 3500+ 2.2 GHz / 64 KB / 64 KB / 512KB Newcastle, 200MHz, µCPGA Socket 939, Athlon 64, ret

MB Socket 939 ASUS A8V Deluxe VIA K8T800, ATX, 4xDDR400, 5xPCI / AGP,7.1-s.c, FDD / FW / UATA133 / sATARAID / sATA RAID / USB / RAID, 10 / 100/ 1000Eth, ret

DVD-ROM / CD-RW Sony CRX320E10 CD: R52x / W52x / RW32x, DVD: R16x,ATAPI

Οσο για καρτα μνημης μου ειπανε να αγορασω 1GB αλλα δεν εχω την δυνατοτητα να αγορασω τωρα. Εαν αγορασω 512MB στο μελλον θα μπορω να προσθεσω και αλλη καρτα? Σκεφτομαι για DIMM 512 MB Kingston Reg LP DDR SDRAM ECC

Τι αλλο θα χρειαστει να αγορασω? Πεστε μου την γνωμη σας για τα πιο πανω hardware . Αν εκανα κατι λαθος εξειγηστε μου σας παρακαλω . Αν υπαρχει κανενας ορεξατος ας μου εξειγηση σας παρακαλω πως λειτουργα ο ΗΥ. (Τι Hardware χρειαζονται?πως ενωνονται?)

κατι διαβασα και για ανεμιστηρακια . Θα χρειαστει και δευτερος?

Σας ευχαριστω που διαβασατε το θεμα μου.

Δημοσ.

kalosirthes prota ap`ola sto site.sto thema mas tora.

allazoume amesos tin karta grafikon kai to trofodotiko.anti gia tin 5700 pare mia ati 9600.kostizei peripou to idio kai einai kaliteri.tora me to trofodotiko ton 230W den tha deis prokopi.tha pareis to pc sto xeri.mia oikonomiki kai best buy lisi einai to chieftec 360W pou dinei to plaisio.to`xo kai go kai einai skyli.pare tora 1x512 mnimis gia na to anavathmiseis argotera pernontas allo ena an theliseis.gia ta anemistirakia pou les mporeis na agoraseis ena an den exei ensomatomeno to kouti gia na bgazei ton zesto aera apo mesa.kata t`alla kala eisai.

Δημοσ.

Για χαρα μια γνωμη και απο μενα!

οπως αναφερθηκε και πανω...καλυτερο τροφοδοτικο..και ισως καλο ειναι να επενδυσεις σε ενα καλο κουτι (το οποιο θα εχει και καποιο καλο τροφοδοτικο και μεγαλυτερη αποδοση αλλα και ποιοτητα) . Κατα την ταπεινη μου γνωμη για να υπαρχει ισορροπια στην τιμη μπορεις να παρεις μια λιγο χειροτερη καρτα γραφικων πιο φτηνη σε σχεση με μια 5700 - 9600 . Ισως μπορεις να γλιτωσεις και καποια χρηματα αναζητωντας καρτα γραφικων απο λιγοτερο γνωστη εταιρια..(δεν σου ειπα να παρεις μια για πεταμα) αλλα δοξα το θεο και μια Albatron και οχι ASUS θα σου αποδοσει καλα..και για την χρηση το οποιο προοριζεται δεν προκειται να δεις και διαφορα..η να την προσεξεις!

θα σου προτεινα επισης...την αλλαγη του DVDROM -CDRW με ενα DVDRW-CDRW .. οσο να 'ναι οι τιμες εχουν φτασει σε εξευτελιστικα επιπεδα..και γενικοτερα σχετικα με ολα τα κομματια και τα πιο φτηνα θα εχει μια καλη και αριστη αποδοση (NEC, LiteOn, BenQ κτλ )

Ιδεατα...και αν σε παιρνει...σε λεφτα..λιγο μεγαλυτερος δισκος...ιδιαιτερ αν δεν παρεις το DVDR νομιζω ειναι καλο να εχεις 20-40 Γιγα παραπανω!

Αυτα...εχω να πω...και φυσικα δεν παει να πει ..οτι εχω και δικιο..απλα μια ακομα αποψη!

Δημοσ.

o epeksergastis einai polu kalos, alla frontise na exeis kai polu mnimi. An den se pairnei oikonomika twra gia 1GB mnimi, frontise ta 512MB na einai se 1 dimm wste na einai dunati mia anavathmisi pio meta. Giati omws den epilegeis enan pio ftino epeksergasti kai 1GB mnimi??? Pisteuw oti einai kalutero.

Δημοσ.

Seagate 5400.1 Barracuda 40GB, 5400 στροφες/λεπτο., UATA / 100,

Με τέτοια επιλογή δίσκου δεν έχει κ ιδιαίτερη σημασία τι θα είναι τα υπόλοιπα υποσυστήματα, θα είναι ιδιαίτερα αργός ο υπολογιστής σου σε ότι ρουτίνες απασχολούν δίσκο. Θες hd σε 7200rpm, 8mb cache στη μάρκα που αγαπάς [κοίτα χρόνια εγγύησης] και στα gb που προτιμάς. Σαν συμβουλή, όπως έχουν οι τιμές τώρα, δεν αξίζει να πάρεις μικρότερο από 80-120gb.

Για τη συναρμολόγηση/στήσιμο του υπόλογιστή μπορείς να ξεκινήσεις διαβάζοντας το manual της μητρικής σου, έχοντας κάποιο πιο έμπειρο φίλο σου δίπλα κατά προτίμηση.

/sc

Δημοσ.

Sklhro allazeis opws kai dhpote!!!!

Twra an mporeis na baleis SATA (pou einai akoma poio grhgoros) akoma kalytera. To idio isxyei kai gia trofodotiko. Mhn to syzhtas gia trofodotiko katw apo 350W. Th mhtrikh mhn thn alla3eis.

Apla mhn mpaineis se polles texnikes leptomereies. 8a se mperdepsoune kai sto katw katw mporei na einai kai axriastes. (pisteuw)

Δημοσ.

skliro opws proaneferan ta paidia k to trofodotiko episis....

twra an thes na pareis ta parts k na to xtiseis esi(se periptwsi pou den exeis asxolithei pote) kalitera na breis kapoio filo sou o opoios na xerei sigoura pws tha ginei k apla na ton parakoloutheis kathws tha sou exigei ti kanei......

auta

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον σας. Ενα δεν καταλαβα σχετικα με την μνημη γραφικων.τι καρτα πρεπει να παρω για να μπορω μετα να προσθεσω ακομη 512mb. ποση μνημη σηκωνει εξαρτατε απο τι? απο το ΜΟΒΟ? αν ναι αυτο που εγραψα πιο πανω ποσα χωραει?αλλαζουμε τροφοδοτικο και σκληρο δισκο. οτι πειτε παιδια. Θα ηθελα να ακουσε περισσοτερες γνωμες για την καρτα γραφικων.Ευχαριστω ξανα.

Δημοσ.

Kingston DIMM-184 512MB PC3200 DDR SDRAM, 400MHz, 5 ns, CL 2.5

MiddleTower InWin IW-J535 ATX 2.03, 400W

Samsung SpinPoint P80 80GB, 7200 r/p/m., Serial ATA 1.0,

7-cont. (SATA)

Πως σας φαινετε τωρα με αυτες τις αλλαγες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...