dop Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Φιλικό πρόσωπο σκέφτεται να αγοράσει τον ACER 1524WLMI... Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται αρκετά καλός και στο e-buyer το έχουν σαν best seller... Τυχαίνει να έχει κανείς το ανωτέρω μοντέλο να πει καμία άποψη; Γενικά, σε όσους έχουν laptop πως φαίνεται το μοντέλο; Η επιλογή του laptop έγινε για τους εξής λόγους: 1) Προορίζεται για desktop replacement, το οποίο πρέπει να είναι και σχετικά μεταφέρσιμο (άρα ~4kg αποκλείονται) 2) Να παίζει και κανένα παιχνίδι (τα μισά centrino έχουν Intel Extreme (??) Graphics 2) 3) Είναι στο όριο των 1500 ευρώ (που είναι και το θεμιτό για τον αγοραστή) Καμία άλλη πρόταση; ΥΓ από σύντομη αναζήτηση στο internet δεν βρήκαμε κάποιο πρόβλημα υπερθέρμανσης ή κάτι αντίστοιχο. Ξέρετε αν έχει αναφερθεί κάποιο άλλο;
onefluffycloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 ta provlimata iperthermanshs exoun ekleipsei pia.
redxiii Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Αγόρασα τον 1524 πριν ένα μήνα. Το μόνο άσχημο στο συγκεκριμένο λαπτοπ είναι τα υλικά κατασκευής του ! Είναι πραγματικά της πλάκας Πιο φθηνό πλαστικό δεν υπάρχει... Εδώ και μερικές μέρες έχω προσέξει πως μετά από πολλές ώρες χρήσης το πλαστικό της οθόνης φουσκώνει στο κέντρο και φοβάμαι πως κάποια στιγμή ίσως ανοίξει... Είχα διαβάσει σε άλλο φόρουμ για παρόμοια προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στα 1522 (νομίζω) Και δυστυχώς το σερβις είναι άθλιο !
tempo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 εγώ έχω ACER εδώ και ενάμιση χρόνο. Κανένα πρόβλημα. Για τα λεφτά του είναι υπερπλήρης και οικονομικός.
PeiramatoZwo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Ego pira to ACER 1673 pou einai me p4 ( 4kg peripou), kai eimai arketa ikanopoiimenos. Exo akousei polles zimies se acer, alla an analogistite to meridio pou exoun sthn agora den einai kai toso zimiarika...
NKod Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Molis simera parageila to sygkekrimeno laptop.Einai h prwth fora pou agorazw laptop kai apo ta xaraktiristika toy kai sygkritika me alla laptop/times se alla katasthmata(egw to pira apo plaisio) pisteyw oti einai kalh agora. Twra ayta pou akouw oti fouskwnei h othoni kai tetoia epitrepste mou na mhn ta polypisteyw. Tha deixei. Exw akousei men oti h ACER xrisimopoiei ligoterh poiothta gia na rixei thn timi alla oxi kai se tetoio shmeio. Episis gnwrizw apo filous gnwstes toy eidous oti h ACER einai mia apo tis kalyteres etairies gia laptop. Mhn xehname Toshiba vevaia h opoia exei times sto THEO.. Tha deixei o xronos.
dop Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Πιστεύω είναι να μην σου τύχει... Και η Toshiba έχει χάλια service έχω ακούσει... Όσο για το laptop, στο εξωτερικό είναι best-seller, το PC-WORLD του δίνει διάκριση (αλλά κατά πόσο είναι αξιόπιστο και φαίνεται αρκετά καλό... Νομίζω στα sub-1500 είναι καλή αγορά...
21century Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Καλα ολα ειναι θεμα νοοτροπιας τελικα αφου αναλογα με το μεριδιο αγορας υπαρχουν και οι φθορες...
21century Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Καλα ολα ειναι θεμα νοοτροπιας τελικα αφου αναλογα με το μεριδιο αγορας υπαρχουν και οι φθορες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.