Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για μία πίστα στο GTA Vice City pleazzzz!!!!!

Spitzenklasse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, παιδιά, αν και ξέρω ότι μάλλον είναι απίθανο να καθήσει να ασχοληθεί κανείς με αυτό που θα ζητήσω, εντούτοις θα ήθελα μια βοήθεια για μία πίστα στο GTA Vice City (PC). Είναι μία πίστα με τίτλο Dildo Dodo όπου πρέπει να πιλοτάρεις ένα υδροπλάνο και να μοιράσεις πάνω από την πόλη κάτι διαφημιστικά φυλλάδια. Ε λοιπόν, λεχω κολλήσει στην καταραμένη αυτή πίστα εδώ και καιρό και δεν μπορώ ούτε να σηκώσω καλά καλά το κερατένιο το υδροπλάνο.

Αν κανείς καταλαβαίνει περίπου τι παίζει ή, ακόμα καλύτερα, αν υπάρχει κανένας τρόπος να περάσω "αναίμακτα" την πίστα, θα χαρώ να τον ακούσω.

Λίγο χαζό, ξαναλέω, αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα το γεγονός ότι αν δεν ολοκληρωθεί αυτή η αποστολή, δεν προχωράει το παιχνίδι.

Ευχαριστώ!

:)

Δημοσ.

πωπω ειναι πολυ παλουκι οντως, ειχα ριξει τα καντιλια θυμαμαι αλλα δεν ειναι και απο τις πιο δυσκολες αποστολες, κανε λιγο εξασκηση και νομιζω πως θα το περασεις αλλιως ψαξε κανα cheat μπας και κανεις τιποτα στην ζουλα :shock:

Δημοσ.

to mistiko einai na xereis akribws ta koumbia pou prepei na xrisimopoiiseis.......mono tote mboreis na to sikwseis swsta k na to pilotareis...k egw stin arxi den mborousa na to sikwsw giati poli apla pigaina na to sikwsw lathos :D ...

rixe mia matia sta controls k simeiwse ta gia na ta exeis mbrosta sou......

ante k kali sinexeia :D

Δημοσ.

Έχψ ψάξει σε ένα σωρό sites, αλλά πουθενά δεν έχω βρει κάποιο κόλπο για να περνάς πίστες στο παιχνίδι. Απ' ό,τι φαίνεται δεν το γλυτώνω το σπάσιμο νεύρων αλλά κάπου, κάπως, κάποτε, θα τα καταφέρω....Ελπίζω τουλάχιστον!

Εκείνο που είναι κρίμα, είναι ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο εκτός από την αποστολή αυτή. Πάντως ευχαριστώ, παιδιά!

Δημοσ.

για μένα δεν ήταν καθόλου δύσκολο.

Αν θέλεις στείλε μου πμ για να σου πω το εμαιλ μου και να μου στείλεις το savegame και να στο περάσω

Δημοσ.
kai mia allh aporia gia to GTA-ViceCity pou molis 3ekinhsa: Kanenas apotelesmatikos tropos na 3efeugw apo mpatsous????? :(

nai an tixon k anapsei to 1o asteri trexa k kripsou pisw apo kana ktirio....se kana parking....stin paralia.........k perimene mexri na sbisei....an pali anapsoun kana 2 traba me amaxi sta bafeia gia na sbistoun....

auta

Δημοσ.

Μωρέ ας έβρισκα εγώ τρόπο να περνάω κάτι παλούκια-πίστες που έχει, και σου έλεγα εγώ . Στην πίστα που αναφέρω πιο πάνω έχω κολλήσει καιρό και δεν μπορώ να προχωρήσω αν δεν την ολοκληρώσω. Υπάρχουν και κάτι άλλες....

Εντάξει, σίγουρα άλλη χαρά έχει χωρίς τα cheats αλλά μερικές φορές.....

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...