Προς το περιεχόμενο

Recover data από partition ΤΡΑΓΩΔΙΑ

V@nt-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούστε πως έχει το πράγμα:

Ένας φίλος μου είχε πρόβλημα με το λειτουργικό του (έβγαζε μπλε οθονη ενώ φόρτωνε)

Εν ολίγοις, δεν υπήρχε σωτηρία, αλλά είχε πολύτιμα δεδομένα στο partition αυτο (είχε 2 partition στον σκληρό του) που ήταν και τα win xp

Μπήκα από boot cd σε dos και ξεκίνησα να αντιγράφω τα αρχεία τα πολύτιμα στο άλλο partition

Όμως σταμάτησα γιατί χαλούσε τις ονομασίες πχ: το Εργασία Πανεπιστημίου το έκανε ΕΡΓΑΣΙ~1 (you know, 8 character dos rules) :?

Έτσι πήγα να βάλω λειτουργικό σε άλλον σκληρο που είχε αγοράσει και εκεί ξεκίνησαν τα βάσανα... :cry:

ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ FORMAT TO PARTITION ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ(το ελλατωματικό)!! :shock: :shock:

Το πήρα έγκαιρα πρέφα(στο 20% περιπου) και έκανα αμέσως restart το pc μένοντας παγάκι... :cry:

Έβαλα τελικά το λειτουργικό στον άλλον τον άδειο σκληρό και είδα με λύπη πως από το ελατωματικό partition(με τα πολύτιμα δεδομένα) λείπαν τα πάντα :cry: :cry:

Τι να κάνω για να ανακτήσω έστω κάποια δεδομένα; Υπάρχει τρόπος;

Κάποια προγράμματα; Τίποτα μαγκιές, οτιδήποτε PLZ!

Σας παρακαλώ είναι ανάγκη

Αισθάνομαι τύψεις :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Ευχαριστώ mpentenis θα τα δοκιμάσω!

Το partition ήταν FAT και πήγε να το κάνει NTFS :(

Ακούω κι άλλες γνώμες

Δημοσ.

Είναι αρκετά πολύτιμα αλλά δε λέει έτσι..

Ο σκληρός δεν είναι κατεστραμένος, οπότε πιστεύω θα βρω λύση.

Αν την βρω θα τη δημοσιεύσω για να ξέρετε κι εσείς που θα ρθείτε σε ανάλογη κατάσταση να βγείτε από τη δύσκολη θέση

Δημοσ.

Με το getdataback δεν έγινε δουλειά, δεν βρήκε τίποτα :(

Τώρα κατεβάζω το Ontrack DataRecovery, το άτιμο, μεγάλο είναι, ~27mb

Δημοσ.

tis ontrack kanei kalh doyleia, alla exei diafora modes, px raw recovery klp klp....ekei den soy briskei file names, alla files standard briskei....

ekana recover oloklhro divx poy eixa sbhsei prin 6mino apo disko moy...mono k mono gia na dw ti ajizei.telika mono 10 lepta sto telos eixan problhma (pixeliasma-kollhmata) to allo mia xara....

Δημοσ.
Ευχαριστώ mpentenis θα τα δοκιμάσω!

Το partition ήταν FAT και πήγε να το κάνει NTFS :(

Ακούω κι άλλες γνώμες

pwpw pikra...... :cry:

Makari na vgaleis akrh

Dokimase k to uneraser 3 (fosi.ural.net) :)

Δημοσ.

dokimase to system mechanic mias kai exei ena poli kalo ergalio pou kanei search gia arxeia nomizw oti mono epanw ston pinaka tou file system (ntfs h fat) alla prepei na kanei kai search epanw sto skliro...

den eimai sigouros na se voh8hsw epanw se ayta ta 8emata.

sthn xeiroterh dokimase kai to "recover my files" kai to "advanced file recovery"

ayta apo mena :roll:

Δημοσ.

To uneraser 3 δεν μου τρέχει, απλά βγάζει ένα dos window και δεν κάνει τίποτα παραπάνω.. :(

Δοκίμασα το ontrack datarecovery, πολύ καλό!

Αλλά έχει ακόμα δουλειά.

dokimase to system mechanic mias kai exei ena poli kalo ergalio pou kanei search gia arxeia nomizw oti mono epanw ston pinaka tou file system (ntfs h fat) alla prepei na kanei kai search epanw sto skliro...

den eimai sigouros na se voh8hsw epanw se ayta ta 8emata.

sthn xeiroterh dokimase kai to "recover my files" kai to "advanced file recovery"

ayta apo mena :roll:

Το System Mechanic είναι πρόγραμμα να φανταστώ;

Recover my files kai advanced file recovery είναι του προγράμματος αυτoύ;

Δημοσ.

Υπαρχει ενα πολυ καλο CD γενικης χρησης για αυτη τη δουλεια (και για πολλα αλλα). Ονομαζεται Hiren's boot CD και ειναι και σχετικα μικρο. Αν το ψαξεις λιγο στο net -κυριως σε torrent sites η στο Mule, θα το βρεις. Εχει 4-5 εργαλεια για recovery. Αν παλι δεν το βρεις και εχεις DSL στειλε μου ενα PM να δουμε τι μπορω να κανω.

Ευχομαι καλη τυχη. Μου τη σπαει οταν παμε να βοηθησουμε φιλους μας και βρισκομαστε ασχημα μπλεγμενοι :-P

Δημοσ.
e apo DOS window trexei re to Uneraser,ti ennoeis de kanei tipota parapanw?

Το έτρεξα και από dos και ελέγχει απλά τη δισκέττα και μετά τίποτα. Παραμένει ο κέρσορας να αναβοσβήνει και τίποτα παραπάνω :(

Paddy δυστυχώς έχω απλή pstn.

Είναι καλό να βοηθάς τους άλλους, εμένα με ικανοποιεί, ήμουν κάποτε κι εγώ αρχάριος. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση από καλή θέληση, πλέον αρχίζω να το συνηθίζω.. Δεν πειράζει, να μαστε καλά και όλα γίνονται.

Το ontrack datarecovery πρέπει να το αγοράσω, για κάποια άλλη λύση ας στείλει κάποιος pm, μέχρι στιγμής πάντως ήταν το πιο ικανοποιητικό.

Δημοσ.

δεν θελω να απογοητεύσω, πάντως το οτι ήταν FAT32 και πήγε να το κάνει NTFS μάλλον είναι αρκετά καταστροφικό......

Δημοσ.

system mechanic legetai to programma to opoio periexeipolla mikra ergalia... ena apo ayta einai to advanced file recover....

ta alla dio pou sou anefera parapanw einai apo mona tous programmatakia....

alla ontws h metatropi apo ntfs se fat32 einai zoriki :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...