sadmouse Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ειμαι λιγο πριν την αγορα ενος φορητου και κατα πασα πι8ανοτητα του fujitsu - siemens Amilo A 1630. Ομως ... 1) Οι drivers για την radeon 9700 δεν εχουν ανανεωθει εδω και μηνες.Στο forum λεει οτι κανοντας windows update διορθωνεται. Αλλα εγω δεν θα θελω να εχω winxp home και κατα πασα πιθανοτητα θα μεταβω σε xp pro (πειρατικα). Γινεται να κανω win update τοτε η παιζει τιποτα με τα πειρατικα win? 2)Κατεβασα το αρχειο της εγγυησης για να την διαβασω. Σε καποιο σημειο αναφερει οτι δεν καλυπτει τις παρακατω περιπτωσεις: φαινόµενα φθοράς φορέων δεδοµένων, φωτισµού φόντου LCD, λυχνιών σε οθόνες πλάσµατος/οθόνες CRT (καψίµατα ή απώλεια φωτεινότητας) • σφάλµατα εικονοψηφίδων σε οθόνες Notebook και οθόνες LCD εντός των ορίων της κατηγορίας σφάλµατος II σύµφωνα µε το πρότυπο ISO 13406-2 αν καταλαβα καλα δεν με καλυπτει αν καει καποιο pixel της οθονης?μεταφραση παρακαλω. 3) Να το αγορασω απο πλαισιο η απο eshop αν ειναι?Οσον αγορα την εγγυηση αν παρουσιασει βλαβη πρεπει να το παω στο καταστημα απ'οπου το αγορασα?(αυτος βασικα θα ηταν ο μονος λογος να αγορασω απο το πλαισιο το οποιο δινει δωρο μια απαισια θηκη μεταφορας(μπαουλο) ). Το eshop ξερετε τι θηκη δινει?(δεν δειχνει στο site) Ευχαριστω.
ksp Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Egw eimai poly euxaristimenos apo to service tis Siemens sti 8essaloniki To diko mou einai agorasmeno apo to Plaisio
tzoulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Κι εγώ ευχαριστημένος από το service της fujitsu-siemens. Το έστειλα για δίσκο και το είχα πίσω σε 3 ή 4 εργάσιμες (δεν θυμάμαι), όσο για τα pixels απ' ότι ξέρω ούτε η acer δίνει εγγύηση από το πρώτο, αλλά στα τρία και σε συγκεκριμένη θέση. Αγορασμένο από το πλαίσιο αλλά στην επισκευή το έστειλα στην siemens.
georgeadams Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 αν καταλαβα καλα δεν με καλυπτει αν καει καποιο pixel της οθονης?μεταφραση παρακαλω. Πρέπει να βρεις το ISO 13406-2 (πχ εδώ ) και να δεις, η "κατηγορία σφάλματος ΙΙ" πόσα καμμένα pixel καλύπτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.