euromedi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Έχω ένα cisco soho96 router και το έχω ρυθμίσει κανονικά από το browser ( μέσω CRWS), δηλαδή έχω βάλει username, κωδικό , χω κάνει δοκιμή με τον παροχέα μου (είναι forthnet) , όλα είναι οκ .Ταυτοχρονα έχω και ένα virtual machine που τρέχει win xp το οποίο βλέπει με εικονικό δίκτυο το κανονικό PC Μπορεί να μου πεί κάποιος τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω : 1)στην εικονική κάρτα του κανονικού PC για να "βλεπω" τον router ? 2) Στο ιδιότητες του δiκτύου του virtual machine και τι στον internet explorer ? . Εννοείται ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα δικτίου .Το κανονικό PC βλέπει μέσω δικτύου κανονικότατα το άλλο.Μάλιστα μοιράζω φακέλους και εκτυπωτές χωρίς κανένα πρόβλημα. Θα πρέπει να σας πώ ότι ο router έχει την προκαθορισμένη IP ( 10.10.10.1), η κάρτα δικτύου ( αυτή που είναι συνδεμένη με τον router) έχω βάλει static IP (10.10.10.3). Απλά δεν ξέρω τι τιμές να βάλω στο πεδίο Wins , dns , subnetmask της εικονικής κάρτας έτσι ώστε να έχω internet kai sto εικονικό pc Επίσης αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα πρέπει οι 2 εικονικές κάρτες να έχουν IP "10.10.x.x" ή "192.168.1.χ" Kαι κάτι άλλο : Όταν με το καλό συνδεθώ , χρειάζετει να κάνω ιδιέτερες ρυθμίσεις στον router για να τρέχει το emule ή το DC++ ?Επικοινωνία μέσω CLI έχω , αλλά δεν ειμαι και τόσο σχετικός για να ρυθμίσω τον router από CLI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.