abeness Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Βασικά βλέποντας ότι τα κινητά πέρα από τα εφετζίδικα, παιχνίδια φωτογραφικές μηχανές κ.τ.λ. δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι περισσότερο, είπα να στραφώ πλέων σε Palmtop-κινητό. Έτσι βασικά θα ήθελα να μου πείτε είτε τις προτάσεις σας αλλά το κυριότερο τι να προσέξω… Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onefluffycloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 pare to i530 apo kamia online dimoprasia.egw ayto exw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Τα smartphones (=κινητό + παλμτοπ) διακρίνονται σε 3 κατηγορίες ανάλογα με το λειτουργικό τους σύστημα: 1. PalmOS (πχ PalmOne Treo 600, PalmOne Treo 650, Samsung i530) 2. Win Mobile (πχ ορισμένα μηχανάκια της Toshiba, Loox, καθώς και ένα Motorola Mpx220 καινούργιο) 3. Symbian (τα γνωστά Ρ900, Ρ910 της Ericsson) Γενικά, οι περισσότερες εφαργμογές είναι διαθέσιμες για την πρώτη κατηγορία (ιδίως ιατρικά προγράμματα, γεγονός που αποτέλεσε και το λόγο για τον οποίο τα προτιμώ). Τώρα, η δική μου άποψη δε μετράει, όπως και κανενός άλλου. Διάβασε κριτικές στο διαδίκτυο και πήγαινε σε κάποιο μαγαζί να τα δεις από κοντά. Να ξέρεις πάντως ότι όσο πιό πολύπλοκο μηχανάκι παίρνεις τόσο πιο δύσκολα και συχνά θα είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις. Μην ξεχάσεις να δεις την αυτονομία των συσκευών που σου αρέσουν. Επίσης, τιμές κοίτα από εξωτερικό. Δες στο http://www.expansys.com Ακόμα για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις στο PDA τμήμα του φόρουμ του myphone.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.