Προς το περιεχόμενο

βοηθεια επιλογης κινητου Νοκια 6600 ή siemens sx1

chriszamanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χαιρετω ολους

ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα να ξεκινησω ζητωντας βοηθεια

θελω να παρω ενα κινητο και ειμαι αναμεσα στο νοκια 6600 και στο siemens sx1

εχω ακουσει διαφορα και για τα δυο

κλεινω λιγο προς το sx1 ειναι η αληθεια αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας

αν καποιος εχει καποιο απ τα κινητα αυτα να μου πει μπας και αποφασισω!

και καθε αποψη απ τον καθενα βεβαια δεκτη

σας ευχαριστω και ελπιζω να εχω αρκετες αποψεις

Δημοσ.

to sx1 einai kinhto allon dynatothton..kai ta 2 exoun symbian leitourgiko opote exei authona prog na katevaseis kai na kaneis install..apla to nokia exei megala provlhmata sthn fotographikh kai sta mynhmata...

enyway ego thn teleutaia stigmh pou phga na paro to nokia allaxa apo kapoia review pou eida sto net kai phra sx1....

kai akou kai auto...to mono pou mporo na po me 100 tis 100 sigouria einai oti to sx1 kataskeuastika den katalavainei tipota!!!! APO TO DEUTERO OROFO TO ERIXA KAI DEN KATALAVE XRISTO!!!! :shock:

ciao kai elpizo na vohthisa...

Δημοσ.

Μακρυά από SX1 όλοι τα πουλάνε. Οθόνη πολύ θαμπή καμια σύγκριση με του 6600, φωτογραφίες απαράδεκτες, κάθε λίγο και λιγάκι θέλει να του αναβαθμίζεις firmware, Symbian 6 το ένα 7 το άλλο, αν στέλνεις μηνύματα θα βλαστημίσεις την ώρα και τη στιγμή που το διάλεξες. Το έχουν 2 φίλοι μου συνεχώς πηγαινοέρχεται στη Siemens. Μακράν καλύτερο το 6600 τώρα που έχει πέσει και η τιμή του.

Δημοσ.

αρα εχεις sx1 etsi?

για πες μου κι αλλα !

ειχες προβλημματα με το κινητο?

τι χρησησ του κανεις ?

κι εγω προς sx1 κλεινω αλλα ακουω αποψεις να σχηματισω πιο καλη αποψη!

σ ευχαριστω

Δημοσ.

και για το νοκια εχω ακουσει προβλημματα

τι να πει κανεις

παντως το σχ1 εχει και ραδιοφωνο και παιζει και mp3

και κανεις και αναβαθμιση μονος σου

και απο σερβις νομιζω πως η siemens δεν παιζεται

αλλα για πες ποσο εχει πεσει το νοκια?

Δημοσ.

Eγώ εδώ και 2 μερες πηρα το SX1 από ΟΤΕ (290 + ΦΠΑ) και μπορώ να πω πως η εικονα του ειναι μια χαρά. Καθόλου θαμπή οπως ειπε ο φιλος. Η καμερα και η φωτογραφιες επισης μια χαρά. Φαινεται πως ειναι απαραιτητη ομως και η αγορά μιας memory card αν θες να κανεις την δουλεια σου, γαιτι με 4mb μνημης δεν μπορεις να περασεις τπτ παραπανω απο φωτογραφιες. Μια χαρα κινητο ειναι. Για το Νοκια δεν ξερω τπτ.

Δημοσ.

καλοριζικο λοιπον!

καλο ειναι αλλα απλα τοσα που ακουω τελικα δεν ξερω αν αξιζει

δηλαδη κι εμενα μ αρεσει πολυ αλλα αν ειναι να τρεχω καθε λιγο στη siemens ..τι να πω

εκτος αν εχω σχηματισει λαθος εντυπωση για το κινητο

Δημοσ.

loipon, gia na mi grafoume oti nanai, an kai exei ksanasizitithei to thema,...

To 6600 exei kalyteri camera apo to SX1 se night mode. kata ta alla to sx1 dinei tin aisthisi enos pio demenou kinitou, paizei teleia ta mp3 enw to 6600 ta paizei athlia, genika o ixos tou 6600 den exei kammia sxesi me afton tou sx1.

To 6600 erxetai me memory card, enw tha prepei na agorasete mia sto sx1,

to sx1 erxetai me kalwdio usb gia ta updates, ta opoia mporeis na ta kaneis apo to spiti kai oxi na trexeis sto nokia club kathe fora, opws tha kaneis me to 6600. episis to sx1 einai ligo pio grigoro san kinito. Telos i battaria tou sx1 einai ligo kalyteri apo aftin tou 6600. (megalyteris xwritikotitas). Afta!

egw proteinw sx1, giati an eksereseis tin camera to vrady, yperexei apenanti sto 6600 se OLA. episis i timi tou epese (vlepe ston ote) :D

Δημοσ.

Αν είσαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 τότε πήγαινε με 1000 στο SX1!!Το 6600 μπρόστα του είναι πιο πίσω σε πολλά ελτός από την camera σε night mode!

Οι υπερβολές για "προβλήματα"...............είναι όντως υπερβολές!Και το 6600 έχει "προβλήματα" όπως και τα περισσότερα smartphones!όταν μιλάμε για προβλήματα εννοούμε επανεκιννήσεις και κολλήματα σε στυλ υπολογιστών!ΟΜΩΣ στο SX1 κάθεσαι στο σπιτάκι σου και κάνεις την αναβάθμιση σε λίγα λεπτά ενώ στο 6600 δεν γίνεται αυτό!Για να μην μιλήσω και γενικά για το απείρως καλύτερο service της Siemens συν ότι έχει 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!!

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με όλα και με όλους τους προλαλίσαντες υπέρ του SX1. Είμαι κάτοχος του από τα τέλη Ιανουαρίου. Το μόνο ίσως πρόβλημά του είναι η μικρή αυτονομία του (δεν βλέπω να σε ενοχλεί όμως αφού θες να διαλέξεις μεταξύ των 2 αυτών κινητων που σε αυτό το θέμα υστερούν) και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής MP3 αν τρέχεις διαφορετικές εφαρμογές θα κάνει διακοπές (υποτίθεται ότι αυτό θα λυθεί με την έκδοση 15 του firmware, όποτε αυτή έρθει). Αν όμως την ανοίξεις την εφαρμογή πχ ένα παιχνίδι μετά δε θα το κάνει.

Όσο για το service της SIEMENS no comment είναι άψογο.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Α, όσο για το ΝΟΚΙΑ συν των άλλων δεν έχει τόσο ποιοτικό πλαστικό όσο το SX1. Υπολείπεται και σε δυνατότητες.

Καλές αγορές

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...