The_Mentor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πέι αν ξέρει τι συμβαίνει? Έχω πάρει και το keyboard και το mouse τις Microsoft. Δουλεύουν κανονικά και όμορφα αλλά όταν bootάρω το σύστημα για να τα αναγνωρίσει πρέπει να πατάω συνέχεια τα πλήκτρα και στο πληκτρολόγιο και στο mouse, αλλιώς δεν γίνεται με τίποτε να τα αναγνωρίσει. Επίσης όταν έβαλα το intellipoint drivers το ποντίκι έγινε σχεδόν αχρησιμοποίειτο από τα προβλήματα που παρουσίασε (πήδαγε, δεν υπακούγε στα κλίκ κλπ). Το σύστημα είναι ένα P4@3,2 HT με 512Mb RAm και win xp sp2 (τα οποία δεν γίνεται να βγούν διότι είναι εγκατεστημένα μαζί και από το cdάκι. HELP!!!!!
euromedi Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Ελπίζω να το έχεις αγοράσει τον τελειταίο μήνα και να έχεις φυλάξει την απόδειξη , αν είσαι ΟΚ , πηγαινε από εκεί που το αγόρασες να στο αλλάξουν , έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο και το mouse . Έχω συνδέσει τουλάχιστον 4 τέτοια πληκτρολόγια της Microsoft χωρίς κανένα πρόβλημα. Για να είσαι 100% σίγουρος , σύνδεσέτο και και άλλο ένα μηχάνημα χωρίς να περάσεις drivers , λογικά θα πρέπει να σου δουλεύει χωρίς την παραμικρή παρέμβαση ( δηλ να πάτησεις το πλήκτρο connect κτλ.)
madsc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Αν δουλεύουν σε άλλο υπολογιστή, αναβάθμισε bios στη μητρική σου. Αν σου κάνουν τα ίδια κ αλλού καλύτερα να τα αλλάξεις. /sc
The_Mentor Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Ok, παίδες ευχαριστώ. Θα τα φορτώσω σε άλλο pc και θα δώ τι παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.