Προς το περιεχόμενο

μου δειχνει κινεζικα στο playlist

justmike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα το djdecks ενα πολυ καλο προγραμμα για μιξη αλλα οταν φορτωνω ελληνικα τραγουδια στο playlist τα δειχνει κινεζικα. το προγραμμα δεν εχει options για αλλαγη font και δε ξερω τι να κανω. ειναι το μονο προγραμμα που το κανει αυτο οποτε δε πρεπει να ειναι των windows η μανουρα. ακουω

Δημοσ.

apo oti 3erw ontws de prepei na epilinete ayto.

kai alles glwsses pou exoun special characters (px ta germanika me ta "umlaut") ta bgazei paraxena to winamp.

opote mallon 8a prepei na ma8eis kinezika gia na paizeis elliniki mousiki!:mrgreen:

Δημοσ.

mentzik, exeis dikio gia to winamp :oops:

molis to ekana k douleuei ta ellinika.......

i alitheia einai oti gia ton 5ari den to eixa psaxei katholou to thema twn ellinikwn....apla eida oti den ta anagnwrize me tin prwti k to afisa etsi......

twra gia to program pou leei o filos justmike mallon den tha exei kati analogo alla epeidi pote den xereis psaxe mipws pouthena sta configurations exei kamia allagi twn fonts....

Δημοσ.

εχω ψαξει ρε γαμ*το και επειδη ειναι καλο το προγραμμα θελω να το λειτουργησω αλλα πρεπει να κανω τους τιτλους ολων των τραγουδιων σε greeklish. δεν εχει τιποτα με font στις επιλογες το εχω κοιταξει.

ευχαριστω παντος παιδια.

Δημοσ.

τι να πω, μου εστειλε το παιδι που μου ειπε για το προγραμμα την προηγουμενη εκδοση (γιατι του ειχα ζητησει το cr*ck και μονο γι αυτην το ειχε) και τα δειχνει ολα μια χαρα!! ωραια ενημερωση κανανε.

ρε παιδια δε σας τη σπαει που την ελλαδαρα την εχουνε χεσμενη οταν φτιαχνουνε προγραμματα;

Δημοσ.
ρε παιδια δε σας τη σπαει που την ελλαδαρα την εχουνε χεσμενη οταν φτιαχνουνε προγραμματα;

Είχα ένα αντί-trojan το οποίο στις γλώσσες υποστήριζε μέχρι και αλβανικά(!).Οχι όμως Ελληνικά.

Αντε και εις ανώτερα(greeklish)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...