justmike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 κατεβασα το djdecks ενα πολυ καλο προγραμμα για μιξη αλλα οταν φορτωνω ελληνικα τραγουδια στο playlist τα δειχνει κινεζικα. το προγραμμα δεν εχει options για αλλαγη font και δε ξερω τι να κανω. ειναι το μονο προγραμμα που το κανει αυτο οποτε δε πρεπει να ειναι των windows η μανουρα. ακουω
Theodore Tsi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 to idio problem me to winamp.....den anagnwrizei ellinika k ta bgazei kinezika ... ap oso xerw tropos epilisis den iparxei.....
predator Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 apo oti 3erw ontws de prepei na epilinete ayto. kai alles glwsses pou exoun special characters (px ta germanika me ta "umlaut") ta bgazei paraxena to winamp. opote mallon 8a prepei na ma8eis kinezika gia na paizeis elliniki mousiki!
mentzik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Mia xara blepei ellinika to Winamp.Ftiaxte to Font menu tou Modern skin...
Theodore Tsi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 mentzik, exeis dikio gia to winamp :oops: molis to ekana k douleuei ta ellinika....... i alitheia einai oti gia ton 5ari den to eixa psaxei katholou to thema twn ellinikwn....apla eida oti den ta anagnwrize me tin prwti k to afisa etsi...... twra gia to program pou leei o filos justmike mallon den tha exei kati analogo alla epeidi pote den xereis psaxe mipws pouthena sta configurations exei kamia allagi twn fonts....
justmike Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 εχω ψαξει ρε γαμ*το και επειδη ειναι καλο το προγραμμα θελω να το λειτουργησω αλλα πρεπει να κανω τους τιτλους ολων των τραγουδιων σε greeklish. δεν εχει τιποτα με font στις επιλογες το εχω κοιταξει. ευχαριστω παντος παιδια.
justmike Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 τι να πω, μου εστειλε το παιδι που μου ειπε για το προγραμμα την προηγουμενη εκδοση (γιατι του ειχα ζητησει το cr*ck και μονο γι αυτην το ειχε) και τα δειχνει ολα μια χαρα!! ωραια ενημερωση κανανε. ρε παιδια δε σας τη σπαει που την ελλαδαρα την εχουνε χεσμενη οταν φτιαχνουνε προγραμματα;
Theodore Tsi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 file mou apo mixarismata den xerw k polla pantws filos mou pou asxoleitai sobara me auto to thema proteinei pcdj........den xerw an ipostirizei ellinika apla egw sto proteinw san enalaktiko.....
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 ρε παιδια δε σας τη σπαει που την ελλαδαρα την εχουνε χεσμενη οταν φτιαχνουνε προγραμματα; Είχα ένα αντί-trojan το οποίο στις γλώσσες υποστήριζε μέχρι και αλβανικά(!).Οχι όμως Ελληνικά. Αντε και εις ανώτερα(greeklish)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.