Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για σβήσιμο διπλών αρχείων?

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά!

Κάνω ένα μικρό ξεκαθάρισμα στο δίσκο μου και απ'οτι βλέπω έχω πολλά διπλά αρχεία (ίδιο ονομα, ίδιο μέγεθος). Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να τα εντοπίζει και να τα σβήνει είτε αυτόματα είτε manually? Επίσης θα ηθελα αν γίνεται να αποθηκεύει σε αρχείο τα ονόματα των αρχείων μου με τη διαταξη που έχουν στο δίσκο (πχ να του ορίζω directory και να αποθηκεύει τα ονοματα των αρχείων που βρίσκονται σ'αυτό).

Δημοσ.

system mechanic 5 (αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει επιλογη για 2πλα αρχεια)

ειναι πολυ καλο αλλα οχι free εχει δοκιμαστικη περιοδο 1 μηνα

Δημοσ.

To system mechanic 5, an den kano lathos, einai olokliri souita gia veltistopoiisi tis apodosis tou ypologisti opote mallon de simferei na to valei. Ego pali xrisimopoio to jv16 PowerTools pou einai pio mikro prog alla oxi freeware.

Δημοσ.

allh mia pshfo sto system mechanic.

alla prosoxh :!: :!: :!:

otan psaxneis gia duplicated files 8a sou vrei kai diafora arxeia apo ton fakelo twn win (ayta pou krataei to servise pack gia na to kaneis uninstall kai na epanaferei ta palia arxeia) opote prose3e kala ti 8a svhseis!

kalitera psa3e kala tis ri8miseis prin kaneis cleanup kai pestou na mhn psa3ei ston fakelo twn win.

cu :wink:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

to system mechanic den kanei automato svisimo olon ton arxeion pou epilegeis alla prepei na ta svineis ena-ena ... fe3e mou kai glystrisa !!!

to DoubleKiller einai poly kalo !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...