SnipeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Διαβάζω τα topics αλλά όσο διαβάζω τόσο μπερδεύομαι γιατί κάποιος ρωτάει πάντα κάτι παραπλήσιο σε αυτό που θέλω εγώ. Λοιπόν αν μπορείτε απαντήστε μου στις εξής ερωτήσεις για να τα ξεκαθαρίσω μια και καλή. Έχω ISDN και χρησιμοποιώ Forthnet Telephony Λοιπόν: 1) Η πρόσβαση ADSL (ΟΤΕ), η ADSL Access Full-LLU,Shared-LLU(Vivodi), η DSL Line (Forthnet) και η γραμμή ADSL (Tellas) είναι το ίδιο πράγμα με άλλα ονόματα ανάλογα με την εταιρεία σωστά; 2) Πληρώνοντας ένα από τα παραπάνω, το ISDN πάγιο του ΟΤΕ εξακολουθώ να το πληρώνω σωστά; Δηλαδή δεν αποδεσμεύομαι από τον ΟΤΕ 3) Διάβασα ότι αν χρησιμοποιήσω Full LLU by Vivodi μπορώ χρησιμοποιώντας το DSL Phone by Vivodi να μην πληρώνω τίποτα στον ΟΤΕ. Η ερώτηση είναι μπορώ να χρησιμοποιήσω Forthnet Telephony αντί για DSL Phone; 4) Κάτι κάπως αντίστοιχο με το (3): εάν χρησιμοποιήσω Full LLU πρέπει μπορώ να χρησιμοποιήσω τη Forthnet ή την Tellas πχ για provider; 5) Εάν ισχύει το (2), ποια η διαφορά στο χρήστη του shared με το full LLU εκτός από τα 2-3 ευρώ που έχουν διαφορά; Μήπως καμία διαφορά στην ταχύτητα; Αυτά νομίζω μέχρι στιγμής είναι τα αναπάντητα ερωτήματά μου. Αν προκύψουν κι άλλα θα σας ενημερώσω :p:p Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 1)ola einai ta idia ektos apo to full-llu pou ine grammi apo vivodi oli dikia tis theoritika. 2)an exei full llu den plironeis pagio stin alles periptoseis plironeis 3)oxi den ginetai.stin vivodi grammi den mporeis forthnet.stou ote tin grami mporeis forthnet. 4)oxi den mporeis 5)to shared llu einai stin iparxousa grammi tou ote na baleis kai vivodi eno stin full llu mporeis na min exeis til kai einai aneksartiti apo ote theoritika. auta me apla logia.ama thes parapano pesto mas na sou kanoume analitiki........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SnipeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Thanx poulinos Επομένως εάν χρησιμοποιήσω Full LLU είμαι δεσμευμένος να χρησιμοποιήσω τα πάντα από vivodi, DSLnet και DSLPhone γι' αυτό προφανώς είναι και μόνο 3€ η διαφορά Shared και Full αντί να είναι Full LLU ~ Shared LLU + Πάγιο ΟΤΕ Άλλες δύο ερωτήσεις: 6) Εάν βάλει κάποιος ADSL υφίσταται πλέον ο όρος ISDN ή καταργείται γι' αυτόν; Δηλαδή εάν δε βάλω Full LLU και συνεχίσω να πληρώνω στον ΟΤΕ το πάγιο θα πληρώνω του ISDN ή δεν έχει νόημα; Καλύτερα δηλαδή να το καταργήσω το ISDN και να το ξανακάνω PSTN; (Το ISDN το είχα για να είμαι και στο internet και στο τηλέφωνο όχι για να έχω 2 γραμμές να μιλάω) 7) Εάν βάλω full LLU τι αντίστοιχη γραμμή θα έχω στην τηλεφωνία δηλαδή; PSTN ή ISDN? Απ' ό,τι κατάλαβα PSTN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Με Vivodi full ή shared LLU μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την HOL σαν ISP. Η ISDN συνεχίζει να υφίσταται και να σου δίνει 2 γραμμές τηλεφώνου και δωρεάν αναγνώριση κλήσεων. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά, μπορείς να την κάνεις PSTN πληρώνοντας περίπου 35 ευρώ (αν θέλεις να βάλεις DSL από τον ΟΤΕ, έλεγξε προηγουμένως αν στην περιοχή σου υπάρχει διαθεσιμότητα γιά PSTN ή ISDN) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 dim_b apo oso xero an exei vivodi i shared llu i full llu i vivodi sou klidonei tin grammi gia na min mporeis na pas se allon provider.to leo dioti to ida pou to ixe grapsei kapoios se ena isp.pige na mpei me demo alla telika den katafere eno me vivodi empne kanonika.kai lene oti klidonei i grammi.b:)an kapoios balei adsl iparxei adsl over isdn i adsl over pstn.tha plironeis kai to pagio tou adsl kai to pagio tou adsl.i tou pstn kai tou adsl antistoixa.mporeis ama thes na to katargiseis to isdn kai na to kaneis pstn gia pio ftina.apla tsekare oti iparxei diathesimotita kai gia pstn.sto leo dioti alli diathesimotita gia isdn kai alli gia pstn.gia to 7 den xero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 poulinos, odws isxiei afto pu les alla k egw simera emena pws mporeis na exeis MONO k HOL san ISP an thes. Kanenan allo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 mono stin vivodi mporeis na exeis full llu kai na min exeis ote.oti allo baleis epidi oloi oi alloi den exoun dikes tous grammes tha prepei na exeis kai ote mazi. pantos auto pou ipes wave den to katalava.den bgazei poli noima i protasi i den mporo na tin katalavo ego??? ennoeis an mporeis na exeis mono hol san isp kai katholou ote?an ennoeis auto den ginetai.san isp tha exei hol alla i grammi tha einai ote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Odws auto pu egrapsa den vgazei noima Ennow pws mporeis na exeis access apo Vivodi k ISP HOL, diladi katholou pOTE k pali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Odws auto pu egrapsa den vgazei noima Ennow pws mporeis na exeis access apo Vivodi k ISP HOL' date=' diladi katholou pOTE k pali [/quote'] DIALEGEIS:I THA EXEIS full llu pou simenei grammi kai tilefono kai dsl apo vivodi allios oti allo baleis pas kai ote stin mesi.an kai kati ixa akousei oti ginetai na exeis vivodi grammi full llu kai hol isp.kati ixa akousei oti sinergazontai autoi oi dio metaxi tous.an einai psema tote i perneis ola vivodi i allios oti allo pareis tha exeis na kaneis me ote.pantos vivodi kai hol mazi amfibalo.malon mithos einai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.