WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Makari na ksekatharisei mera me ti mera. Egw simera tha ksanaparw til. Pados stin perioxi mu oi aitisis den proxoranae katholou. Aporeia: Ama kanw etisi stin tellas px prepei na diakopsw tin aitisi mu ston pOTE i tha to kanei i tellas??
eliask Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 eliask[/b'], καλά τα σχόλια μας είναι οτι δεν διάβασες το τοπικ και οτι δεν μπένεις στο adslgr να ενημερωθείς σωστα..Ο τεχνικός του ΟΤΕ σου είπε απλά ψέματα.. mporei na isxyei ayto pou les kai den epimeno alla apo tin alli file mou se enimerosi tou ote 134 mou eipan oti o ote exei kanei agogi gia to zitima ayto sti siemens etc etc opote ti na pistepso ??? mipos einai kapou sti mesi to olo provlima ? alla den epimeno kiollas oti akouo apo ypotithemenous ypeythinous prospaythisa na po
Arouraios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Μόλις μίλησα με 1242. Ακόμα εγώ είμαι σε αναμόνή αλλά μου είπε ότι τα Simens ΙΙ άρχισαν να φιάχνονται. Για του λόγου το αληθές έβαλα κάποιον άλλο φίλο (Περιστέρι Siemens II) και όντως του είπαν από τον πΟΤΕ ότι η γραμμή του είναι Οκ και UP. Μένει να πάει σπίτι να την δοκιμάσει αλλά η ελπίδα επανήλθε
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ!!! το λαμπάκι σταθεροποιηθηκε!! τους παίρνω τώρα να δώ τι θα κάνω!!!
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Ti exoume tetia nea???? Na parw k egw til?? :D
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 ναι wave serfaro αυτη την στιγμή με adsl forthnet..με το demo account βεβαια!Ο πίνακας ανανεώθηκε
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Sto demo kolises esi ?! As serfarw egw me ADSL k as einai k demo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.