Προς το περιεχόμενο

siemens τηλεφωνικά κέντρα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kalimera paidia ! pados se mia synomilia pou eixa me texniko tou ote i enimerosi pou eixa itan oti den prokeitai gia anavathmisi alla gia adikatastasi mias kai i siemens mallon edose skarta mixanimata ..... opote mallon perimenoun na erthoun nea gia adikatastasi ....KAI MHN XEXNATAI OLOI SAS OTI O OTE YPEGRAPSE NEA SYMVASI ME SIEMENS KAI KOKALI PRIN APO LIGES MERES ( ME KAPOIES EFIMERIDES NA KRAZOUN GIA TO THEMA OTI TA PHRAN XODRA KOKKALIS KAI SIEMENS ) ta sxolia dika sas....

Δημοσ.

eliask, καλά τα σχόλια μας είναι οτι δεν διάβασες το τοπικ και οτι δεν μπένεις στο adslgr να ενημερωθείς σωστα..Ο τεχνικός του ΟΤΕ σου είπε απλά ψέματα..

Δημοσ.

eliask na diabazeis prota ola ta post kai na enimeronese kalitera protou peis pragmata pou de stekoun.ta siemens itan mia xara .to firmware tou ote skarto.ckeck pls ta posts kai ta sxetika topics

Δημοσ.

"Τέλος, από παραδρομή, έχουν ενεργοποιηθεί από τον ΟΤΕ κάποιες γραμμές πελατών μας σε DSLAM τύπου Siemens 2, με αποτέλεσμα να φαίνεται η γραμμή του πελάτη μας ενεργοποιημένη, αλλά η σύνδεσή του να μην λειτουργεί σωστά"

Άραγε από παραδρομή ή από κουτοπονηριά; :roll:

Δημοσ.

Xa! Esu apo ti les vre dim_b ?! ;)

Ennohte pws gnorizeis fisika opws k oloi mas!

Ti na to kanw an apla fenetai k den leitourgei swsta?!

Pados Prof_Chaos den nomizw na eimaste se kalo dromo giati ta Siemens 2 den to kovo na einai sidoma ok, ara osoi eimaste se Siemens 2 kalo Flevari :(

Δημοσ.

dim_b, ανικανότητα σου λέει κάτι..? ;)

WaVe, και εγώ αυτο φοβάμαι αλλά δεν νομίζω για φεβρουάριο..Μέσα ιανουαρίου προς τέλη εκεί ..

Ενεργοποησεις αρχισαν στον Ευοσμο Θεσ/νικης με siemens1 απο χθες..Θα δούμε τι μας επιφηλάσει η σημερινή ημέρα..

Δημοσ.

Prof_Chaos, skepsou poso megali einai i lista anamoneis gia Siemens 1 omws :?

Pali kala pu egw stin perioxi mu eimai stin arxi, alla gia Siemens 2 :(

Makari na min paei ws Fevrouario!!

Δημοσ.

τωρα Νεα πεντέλη μάλλον σε siemens1 είμαι και όσο για τις ενεργόποιησεις πιστεύω οτι θα γίνουν με ποιο γρήγορους ρυθμους..λόγω του προβλήματος που δημιούργησε ο ΟΤΕ.

Πείτε με ρομαντικό ονειροπαρμένο αλλα πιστεύω οτι την πρώτη εβδομάδα του 2005 θα έχω adsl.. :P φυσικά αστειέυομαι :)

Μην ανυσηχεις wave θα ξεκαθαρίζει το τοπίο μέρα με την μέρα..

Οπως είπα ενεργοποιησεις αρχίσανε σε siemens1 οπότε δεν θα αργήσουν και για siemens2..Ελπίζω κατα την διάρκεια της ημέρα να έχουμε πιο ευχάριστα νέα..υπομονή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...