WaVe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Etsi mporei autoi pu exoun dilwsei apla mia energopihsi na kanoun k allon 1+ mina :evil: An einai dinaton diladi!
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 WaVe, εγώ το έχω χονέψει πλέον και τώρα παεί για αποβολή μέσω εντέρου...
WaVe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ama einai na valw ADSL teli Fevrouariou asta na pane :evil: Oi aitisis stin perioxi pu menw den proxorane katholou pados
Melven Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 re paidia pos mporo na ma8w an eimai se dslam siemens ektos apo to na parw til ton pote?
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Melven, ο τρόπος είναι να κοιτάξεις στο τοπικ λίγες σείρες πιο κάτω δίνω λινκ..
WaVe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 1os tropos autos pu leei o Prof_Chaos alla o dikos mu einai pws an den exeis valei akoma paei na pei pws eisai se Siemenes
eliask Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 kalimera paidia ! pados se mia synomilia pou eixa me texniko tou ote i enimerosi pou eixa itan oti den prokeitai gia anavathmisi alla gia adikatastasi mias kai i siemens mallon edose skarta mixanimata ..... opote mallon perimenoun na erthoun nea gia adikatastasi ....KAI MHN XEXNATAI OLOI SAS OTI O OTE YPEGRAPSE NEA SYMVASI ME SIEMENS KAI KOKALI PRIN APO LIGES MERES ( ME KAPOIES EFIMERIDES NA KRAZOUN GIA TO THEMA OTI TA PHRAN XODRA KOKKALIS KAI SIEMENS ) ta sxolia dika sas....
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 eliask, καλά τα σχόλια μας είναι οτι δεν διάβασες το τοπικ και οτι δεν μπένεις στο adslgr να ενημερωθείς σωστα..Ο τεχνικός του ΟΤΕ σου είπε απλά ψέματα..
whiteman7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 eliask na diabazeis prota ola ta post kai na enimeronese kalitera protou peis pragmata pou de stekoun.ta siemens itan mia xara .to firmware tou ote skarto.ckeck pls ta posts kai ta sxetika topics
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 τελευταία νέα 28/12 και επίσημα μέσω forthnet για τα dslam SIEMENS1 και 2 κάτι μου λέει οτι είμαστε σε καλό δρόμο.. http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=116368
dim_b Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 "Τέλος, από παραδρομή, έχουν ενεργοποιηθεί από τον ΟΤΕ κάποιες γραμμές πελατών μας σε DSLAM τύπου Siemens 2, με αποτέλεσμα να φαίνεται η γραμμή του πελάτη μας ενεργοποιημένη, αλλά η σύνδεσή του να μην λειτουργεί σωστά" Άραγε από παραδρομή ή από κουτοπονηριά; :roll:
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Xa! Esu apo ti les vre dim_b ?! Ennohte pws gnorizeis fisika opws k oloi mas! Ti na to kanw an apla fenetai k den leitourgei swsta?! Pados Prof_Chaos den nomizw na eimaste se kalo dromo giati ta Siemens 2 den to kovo na einai sidoma ok, ara osoi eimaste se Siemens 2 kalo Flevari
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 dim_b, ανικανότητα σου λέει κάτι..? WaVe, και εγώ αυτο φοβάμαι αλλά δεν νομίζω για φεβρουάριο..Μέσα ιανουαρίου προς τέλη εκεί .. Ενεργοποησεις αρχισαν στον Ευοσμο Θεσ/νικης με siemens1 απο χθες..Θα δούμε τι μας επιφηλάσει η σημερινή ημέρα..
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Prof_Chaos, skepsou poso megali einai i lista anamoneis gia Siemens 1 omws :? Pali kala pu egw stin perioxi mu eimai stin arxi, alla gia Siemens 2 Makari na min paei ws Fevrouario!!
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 τωρα Νεα πεντέλη μάλλον σε siemens1 είμαι και όσο για τις ενεργόποιησεις πιστεύω οτι θα γίνουν με ποιο γρήγορους ρυθμους..λόγω του προβλήματος που δημιούργησε ο ΟΤΕ. Πείτε με ρομαντικό ονειροπαρμένο αλλα πιστεύω οτι την πρώτη εβδομάδα του 2005 θα έχω adsl.. φυσικά αστειέυομαι Μην ανυσηχεις wave θα ξεκαθαρίζει το τοπίο μέρα με την μέρα.. Οπως είπα ενεργοποιησεις αρχίσανε σε siemens1 οπότε δεν θα αργήσουν και για siemens2..Ελπίζω κατα την διάρκεια της ημέρα να έχουμε πιο ευχάριστα νέα..υπομονή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.