Haros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Eleos re paidia. Kai edw n. ionia to idio problhma me to dslam otan tous phra thl. Mauro ston Maurogialouro! Kati prepei na ginei pia! Oloi xeroume to problhma me ton ote pou mas krataei xronia pisw kai den ofelei na to syzhtame synexeia xwris na kanoume tipota! Kati prepei na ginei... (idees gia molotov, apagwges proedrwn tou ote ktl aporriptontai.. )
Arouraios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Ρε γαμώτο τα ίδια και τα ίδια. Ως πότε θα περιμένουμε για την γαμιμένη Dsl. Έχω κάνει την αίτηση από 22 Νοεμ. Την επόμενη μέρα με πήρε ο Τεχνικός και μου λέει ΟΚ η αίτηση αλλά θα αργήσει λίγο διότι έχουμε πρόβλημα με τα Simens DSLAM. Ωράια λεώ δεν γαμιέται εδώ περίμενα 2 χρόνια για να μπει DSL στο κέντρο Αγιάς Βαρβάρας ( Το γελοίο είναι ότι μένω Αιγάλεω και όχι Αγιά Βαρβάρα αλλά εκεί υπάγομαι σαν κέντρο). Λοιπόν μου λεέι στις 20 Δεκ. θα είναι ΟΚ όλα. Πέρνω κι εγώ με μια χαρά στις 20 Δεκ. και τι μου λένε. 15 Ιαν 2005 περίπου. Μετά το πρώτο σοκ άρχισα τα γαμοσταυρίδια (λες και έφταγε οτο παιδί στο 134) και λέω να πάρω ΟΤΕ Αιγάλεω (Μια και η Αγιά Βαρβαρβα δεν έχει ΟΤΕ παρα μόνο κέντρο). Μου λένε ότι δεν είναι δικό μας πρόβλημα και δεν ξέρουμε πότε θα φιάξει Ο άνθρωπος βέβαια μου είπε ότι τα μοντέλα Siemens είναι 4. Τα 2 έχουν αρχίσει και επιστρέφουν τα άλλα 2 άγνωστο. (Ναι εγώ είμαι σε κάποιο από τα άλλα 2 πάντα με τα λεγόμενα τους) Σαν απλός πολίτης λέω κι εγώ ρε παιδιά γιατί δεν βάζετε την γραμμή μου σε ένα από τα κέντρα που έχουν έρθει (Φυσικά η απάντηση είναι αρνητική) Αύριο θα κάνω μια βόλτα από τον ΟΤΕ. Στις 20:30 δείτε ειδήσεις. Θα με δείτε σίγουρα σαν τον ΄τρελό που όρμηξε με το γαμη.. DSl modem του (που με κοιτάει κάθε μέρα πάνω στο γραφείο μου) και άρχισε να σπάει κεφάλια
Mandilarator Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε κάνε το και πες μας τι έγινε. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους στον ΟΤΕ.
WaVe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Arouraios, ama diavaseis se ligo pio palia post ta exw grapsei auta. Emena omws to erwtima mu einai, les na tous paroume stis 15 Ianouariou k na mu pei anavoli mexri 1 Fevrouariou?! Ekei tha ta spasw ola! Giauto skeftomai k ti lisi tou izi by Tellas
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Μόλις πριν 5 λεπτά με πήραν από τον οτε τηλέφωνο και μου είπαν ότι η αναβάθμιση τον simens έχει ολοκληρωθεί ....... παράθεση απο το φορουμ adslgr ..η απάντηση είναι σημερινή.Δυστηχώς το φόρουμ απο χθές έχει πρόβλημα και οι users δεν μπορουν να ποστάρουν ετσι ωστε να έχουμε νεότερα.Εγω κρατάω τις επιφιλάξεις μου αλλα κάνω και τον σταυρό μου όντως να έχει τελείωσει η αναβάθμιση και να μας συνδέσουν το συντομότερο δυνατο! PS:Πήρα τηλέφωνο σήμερα απόγευμα (23/12) και μου λένε μετά απο πολύ πίεση οτι η βλάβη αποκαθίστατε σταδιακά.Δηλαδη κάποιες περιοχες έίναι οκ πλέον και επίσης εκτιμουν οτι θα έχει αποκατασταθεί πλήρως πριν το νέο ετος.! Αμφιβάλω βέβαια γιατί για να μην δίνουν ημερομηνία η βλάβη είναι σοβαρή και δεν φτίαχνεται το πρόβλημα εύκολα.Αν θέλετε την δική μου εκτίμηση τελη Ιανουαριού αρχές φεβρουαρίου θα έχουμε adsl.. :evil: :evil: :evil:
WaVe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Prof_Chaos, egw exw pei k se alla mu post pws exw piasei filies me enan apo to 134 ( min me kraksete, mono etsi tha mathena kalitera ), exw mathei ta oraria k mu apadaei sinithos autos. Einai k apo tin perioxi mu. Egw pira stis 20 Dekemvriou ( pu eixa pei pws tha einai olaok ) k mu eipe na kanw ipomoni ws mesa Ianouariou. Stin perioxi mu den exei proxorisei kamia aitisi. Se alles perioxes exoun, ara i parathesi einai aoristi ( den to lew me kakia ennohte ) K egw pados pistevw opws k esi pws tha exoume teli Ianouariou-arxes Fevrouariou ADSL :evil: :evil:
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 καλά κάνεις φίλε wave..εγώ προχθές είχα πιάσει κουβεντούλα με μια υπεύθηνη απο forthnet και δεν μου το κλεινε κιόλας..μιλαγε μιλαγε και μην φανταστείς για dsl..Tι να πείς δηλαδή είναι για πολλά γέλια η κατάσταση.. Πάντως να περνετε κάθε μέρα το 134 και να ρωτάτε αν φτίαχτηκε η ΒΛΑΒΗ με τα siemens..και οχι για αναβάθμιση.. Η αναβάθμιση προέκυψε αφου χαλάσανε οι ασχετοι οι τεχνικοι του ΟΤΕ τα siemens..Και δεν είναι αναβάθμιση αλλά αντικατάσταση.Και απο τι ακουσα και μακάρι να μην άκουσα καλά περιμένουν εξοπλισμο απ΄εξω γι αυτο καθυστερεί η υποθεση..
Mandilarator Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, αλλά έχει νόημα να καλείς στο 134; Φέτος δεν νομίζω να έρθει ο Άη Βασίλης για μας. Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια
mentzik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 O Ote agorazei apo 4 etairies ayti ti stigmi gia na kalipsi ti malakia pou ekane me ti symbasi me ti Siemens. PaLi emeis ta plirwnoume.... Den tous arese i Intracom. ...
Mandilarator Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Αυτό που αναφέρεις για αντικατάσταση ενδεχομένως να ισχύει. Έστειλα χθες το πρωί mail στο OTEshop διαμαρτυρόμενος για το ότι δίνουν διαθεσιμότητα τι στιγμή που έχουν πρόβλημα τα DSLAM... Δεν περίμενα απάντηση βέβαια, όμως με κάλεσαν στο κινητό! Μια κυρία μου είπε το γνωστό παραμύθι για την αναβάθμιση και τα προβλήματα, και πως καλό θα ήταν να κάνει κάποιος αίτηση για να πάρει προτεραιότητα (χαχαχα, εδώ γελάμε). Το ενδιαφέρον που άκουσα ήταν ότι μου είπε (ή της ξέφυγε) πως θα γίνει αντικατάσταση των κέντρων που έχουν πρόβλημα. Μπορεί να το είπε έτσι, μπορεί και να ήξερε κάτι... Όπως και να έχει η κατάσταση είναι τοπίο στην ομίχλη...
Mandilarator Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Εμείς φταίμε που ασχολούμαστε και παρακαλάμε. Αυτοί έπρεπε να το κάνουν αυτό... Αλλά το μονοπώλιο βλέπεις...
whiteman7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Aouraios kai ego aigaleo eimai...o ote tis perioxis mas einai koinos ena mpourdelo,pistepse me... katalabete kati,oi otetzides mamisan ta dslams siemens me to skatofirmware pou perasane gia na mas kopsoun bandwidth...tora perasane to palio dioti ta dslams tah ebgainan off stin kiriolexia.... episis theoreiste oti tha dothei proteraiotita sta paket kai oxi stis memonomenes aitiseis... den exo katalabei giati exounplakosei ton kosmo stin diafimisi stin tv eno den einai etoimoi na parexoun grammes i oli diadikasia mou thymizei kati apo tis meioseis pou eixe proanaggeilei i forthnet sto dsl ,pigan oloi ekei alla petsokopiastikan sto bandwidth afou den eixe kanei tin legomeni anabathmisi i etairia... den einai geloio ayto????????
Arouraios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Τελικά έχουμε κάνα νεότερο για το πότε θα αρχίσουν να ενεργοποίουν γραμμές οι άχρηστοι. Πέρασε ένας μήνας +
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Arouraios, περίμενουμε όλοι μαζί..Απο Δευτέρα τηλέφωνα στον ΟΤΕ για νεότερα..Την παρασκευη που πέρασε μου είπαν οτι παραμονή προτοχρονιάς ενδέχεται να έχει λυθεί το πρόβλημα και απο τι ακούγεται 1 του μήνα αρχίζουν ενεργοποιήσεις.Φαντάζομαι οτι σειρά προτεραιοτητας θα πάρουν όσοι αγόρασαν πακέτα και μετά οι υπόλοιποι που έχουν δηλώσει απλά για ενεργοποίηση..
Mandilarator Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Χλωμό το βλέπω. Απλά τα λένε αυτά για να τους αφήνουμε ήσυχους μερικές μέρες. Σιγά μην κάτσουν οι ΟΤΕτζήδες να κάνουν δουλειά μέσα στις γιορτές! Κορόιδα είναι σαν και μας; Ούτε Άι Βασίλης δεν μπορεί να κάνει θαύματα εδώ. Ε, ρε, ιδιωτικοποιήση που τους χρειάζεται!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.