Deathstar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 ego exo kani etisi apo 30/9 kai akoma perimeno mporoume na kanoume kai alios?? afou iparxi o OTE .......
WaVe Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 vedista666, 75 meres?! Egw akolouthw apo piso sou file mu, eimai stis 60 simera K egw Ag. Paraksevi menw k epikinwnw mazi tous polu sixna. To mono pu akouw einai pws exoun provlima ta dslam tis Siemens k ws proxthes mu legane pws ws tis 20 Dekemvriou tha exei proxorisei sto 3o stadio i aitisi mu ( diladi stis 10 meres energopihseis ) alla proxthes o kirios sto helpdesk ( pu parepiptodos menei Ag. Parakavi ) mu eipes ( anepisima pada ) pws tha prepei na kanw upomoni 1 mina toulaxiston Lipame an sou ekana tin kardia perivoli, apla gia na min perimeneis adika!
aneleitos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 ΟΛΟΙ σταθερή τηλεφωνία σε ιδιωτικές εταιρίες να κλείσει μια ώρα αρχίτερα ο @!!@στης ο ΟΤΕ. ΕΛΕΟΣ!!! κάποιος να μας λυτρώσει απο τις υπηρεσίες του. ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ............................
whiteman7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 kala de kleinei o ote min agxonesai...rapismata omos mporei na faei... den xero omos kata poso simpasxoun oi isp's me tis apopseis mas mias kai einai bolemenoi me tin katastasi ektos apo tellas kai vivodi pou kati pane na kanoun...
vedista666 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 teleionei i anabathmisi kaitha eisai ok file se liges meres.mporei kai aurio Προς Whiteman7, σε παρακαλώ πες μας που βασίζονται οι πληροφορίες σου και αν είναι βάσιμες. Γράψε μας δυο λόγια παραπάνω. Για να πάρουμε λίγο θάρρος. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων.
perrys Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Πετάμε πάλι πάνω από 40 σταθερά στο περιστέρι!
WaVe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 teleionei i anabathmisi kaitha eisai ok file se liges meres.mporei kai aurio Auto paei gia tin Ag. Paraksevi ?? :? :? σε παρακαλώ πες μας που βασίζονται οι πληροφορίες σου και αν είναι βάσιμες. Γράψε μας δυο λόγια παραπάνω. Για να πάρουμε λίγο θάρρος. Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ti parapanw thes na matheis na sto poume Πετάμε πάλι πάνω από 40 σταθερά στο περιστέρι! Pistevw pws edw k 2-3 meres oloi petane k o kolitos mu to idio mu eipe apo ekei pu epiane apo 7-27 twra pige sta 35-40 Ade tixeri eiste, ti na pume k emeis pu den exoume kan
eliask Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 re paidia edo N.Smyrni aitisi apo arxes noemvriou provlima ma dslam siemens ystera apo enimerosi ote !to provlima ypotithetai oti tha ftiaxnotan mexri tis 20 dekemvriou ! pleon i nea enimerosi einai apo arxes tou xronou diladi meta tis 10 tou ianouariou ! Ma kala sti sta skata ftiaxnoun oi karagiozides ? pos einai dynaton na pairnei toso kairo na diorthosoun ena provlima ? Mallon epeidi o ote exei kanei mynisi sti siemens gia to thema ayto opote den ftiaxnetai tipota giati allios den einai dynaton na argoun toso poli ! alla telika tous katanalotes des mas lamvanoun pote ypopsi .... Ade kai kalo kouragio
WaVe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Odws gia alli mia fora apodixtikan m@lakes ston pOTE. 20 Dekemvriou tha eixa ftiaksei to provlima twn Siemens 2 eixan pei alla telika tipota. Pira simera til k opws eipe k o eliask mu eipan apo arxes Ianouariou. Fisika ipirxe k enas sto helpdesk pu mu eipes isws proxorisei to aitima sas se kana 2 meres Anyway den vgazeis akri me autous. Apofasisa na min tous ksanaparw til.
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Odws gia alli mia fora apodixtikan m@lakes ston pOTE. γνωστά...Προχθές πήρε ένας φίλος να κάνει αίτηση για να μετατρέψει την φερέσιχνη σε pstn.Η αιτηση αποριφθηκε και όταν μίλησε με κάποιο διευτηντη στον ΟΤΕ του είπε με οργίσμενο υφος.. "Σας παρακαλώ πολύ αλλοι μας παρακαλάνε να βάλουνε φερέσιχνη γραμμή και εσείς παραπονίεστε;Δεν είναι υποχρέωση μας να σας παρέχουμε υψηλής ποιότητα υπήρεσίες απλά το μόνο που σας παρέχουμε είναι να σηkώνετε το ακουστικό.και να μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο χωρίς πρόβλημα.Αν θέλετε να φτίαξει η γραμμή σας βάλτε ISDN" Είναι off λίγο αλλά για να καταλάβετε με ποιους έχουμε να κάνουμε.Ισως να αξίζει ο κόπος να ανοίξω νέο τοπικ να σας τα πώ λεπτομερέστατα τόσο εδώ όσο και στο ADSLgr.. Φιλε WAVE ουτε κατα διάνοια μην τους αφήσεις..Πίεση θέλει θα τους πέρνεις πρώι μεσημέρι και βράδυ πριν κοιμηθεις να τους καληνυχτήσεις..Αν εμένα μου καθυστερίσουν την ενεργοποίηση πάνω απο 12 μέρες θα κάνω επισκεψη απο κοντά τόσο στην forthnet όσο και στον ΟΤΕ. Δεν πρέπει να ανεχτπύμε το παραμικρό τους πληρώνουμε για να μας παρέχουν κάποιες υπήρεσιες ..απο την στίγμη που δες της παρέχουν είναι υπόλογοι και υποχρεωμένοι να μας αποζημιωσουν για τις κακές τους υπηρεσίες..
WaVe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 To thema einai pws lene pws DEN einai diko tous to provlima. Pws na tous piesw tote? Na tous pw valte mu kati pu den einai diko sas to provlima?! Les na min thelw na valw egw ADSL?! Ama pernage apo to xeri mu k iksera pws tha kerdisw kati tha stinomun k 5 wres sto pOTE na tous prizw!!
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 εγώ πήρα τηλέφωνο τον ΟΤΕ σήμερα στο 134 και τους ρώτησα αν έχει ενεργοποιηθεί η γραμμή μου.Μου είπαν οτι δεν έχουν κάν την αιτηση και δεν έχει γίνει γενικότερα αιτηση για ενεργοποιηση.Τους επισήμανα πιο πριν οτι έχει γίνει η αίτηση απο την forthnet. Αφου λοιπον επέμενε οτι δεν έχει γίνει αιτηση με γραμμή με τα πολλά του εβγαλα οτι μαλλόν έχει γίνει αλλα αυτός δεν έχει πρόσβαση στις αιτήσεις που γίνονται απο αλλους Provider οπότε δεν ξέρει! Επίσης τον ρώτησα αν υπάρχει ΒΛΑΒΗ στο dslam της Νεας Πεντέλης..Μου είπε οτι υπάρχει βλάβη αρχίκα αυτολεξη..ενω λίγο αργότερα που το ρωτουσα για τα προβληματα με τα τα siemens τον τελευταίο καιρό, μου είπε οτι δεν πρόκειτε για βλάβη αλλα για αναβάθμιση που 20/12 απο τι τον ενημέρωσαν θα έχει διορθωθεί.. Δηλαδή σήμερα!Τι θα γίνει ρε παιδιά με αυτούς;Αν περάσουν οι 12 έργάσιμες που έχω υπογράψει στο συμβόλαιο και δεν έχω adsl γραμμή να κινηθώ νομικά.Θα καταφέρω κάτι;Δεν μπορούμε να τους αφήνουμε να αυθερετούν έτσι..
vedista666 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Προς WaVe. θέλουμε να μας πεις αν η πηγή σου είναι κάποιος φίλος σου τεχνικός εκεί μέσα ή είναι κάποιο ανώτερο στέλεχος της Διοίκησης. Φυσικά δεν ζητάμε ονόματα. Αν είναι κάποιος φίλος σου, κάνε μας τη χάρη να τον ρωτήσεις για τις 20/12 γιατι δεν έγινε τίποτα. Ίσως σου πει κάποια νέα ημερομηνία ή κάτι άλλο. Καταλαβαίνεις την αγωνία μας τώρα τα Χριστούγεννα.
WaVe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Prof_Chaos, ola auta pu les ta exw skeftei k egw. Den pistevw pws the kerdiseis tipota nomika omws Emena mu eipan pws einai provlima ton Siemens apomenos den eiparxei lisi. vedista666, loipon oxi den einai kapios filos mu texnikos. Mporeis na ton peis "filo" epidi ton enthropo ton pernw kathe 2 meres k me exei mathei pia. Menei k autos Ag.Paraksevi k exei kanei aitisi k kserei kathe ekseliksi. Mu eipe ( anepisima ) pws apo'ti vlepei se kana mina tha exoume ADSL ( auto mu to eipe stis 19 Dekemvriou ) k pws me tin imerominia, 20 Dekemvriou, pu eixan dilwsei den eiparxei kamia ekseliksi gia tin perioxi mas. Fisika exoun arxisei na ftiaxnode ana perioxes. Auta!
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 και περιμένουμε περιμένουμε τι θα γίνει με την Νέα Πεντέλη και τις άλλες περιοχες που έχουν πρόβλημα;Κανένα νέο;Στον ΟΤΕ επικρατεί μυστικοπάθεια και γενικότερα δεν λένε τπτ.. Εγώ πιστεύω οτι έχουν πάρει τις αδειούλες τους οι περισσότεροι και δεν τους καίγεται καρφάκι για το αν περιμένουμε σαν τους μλκες.Συγνώμη που το λέω αλλά μόνο ξύλο θέλουν..αλλιώς δεν θα καταλάβουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.