aneleitos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Ρέ παιδιά ποιός θα μας προστατέψει απο τον ΟΤΕ και τα @#@#τιμημένα του τηλεφωνικά κέντρα SIEMENS??? Πού μπορεί κάποιος να διαμαρτυρηθεί? Σκέφτομαι στα σοβαρά να πάρω σβάρνα όλα τα forums στα οποία συμμετέχω και να αρχίσω να τους ξεβρακώνω. Δεν πάει άλλο. Πάρτε όλοι σας στα πρωινάδικα της ΤV, ραδιόφωνα και ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως για τέτοιο σκάνδαλο δεν μιλάει κανείς. Ούτε εφημερίδες, ούτε TV ....σα να μη συμβαίνει τίποτα. Να πιάσω κανα ΚΤΕΛ λεωφορείο για να μάθει ο κόσμος την ξεφτίλα τους. ΘΕΛΟΥΜΕ ADSL γα... τον ΟΤΕ σας γαμ.. τις γραμμές σας. ΟΛΟΙ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ στα γαμ...μένα SIEMENS προιόντα....
vedista666 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε μου, κι εμένα με παιδεύουνε καιρό τώρα για σύνδεση ADSL. Δήθεν υπάρχει πρόβλημα με την SIEMENS, δήθεν περιμένουν να έλθουν τεχνικοί από την Γερμανία, δήθεν αρχές Δεκεμβρίου θα έχω συνδεθεί με ADSL οπωσδήποτε, αλλά μέχρι σήμερα τίποτα. Μας κοροιδεύουν χωρίς τσίπα. Οι δώδεκα μέρες που διαφημίζουν ότι χρειαζόμαστε είναι σκέτες μπούρδες, αν είσαι άτυχος και κατοικείς σε περιοχή όπου ο ΟΤΕ έχει "μηχανήματα" της SIEMENS.Ο νέος διοικητής του ΟΤΕ τι κάνει άραγε ? Είμαστε τελευταίοι στην Ευρώπη. Ντροπή!!!!!! Αν δεν διορθώνεται η κατάσταση με την SIEMENS ας μας το πούνε να το πάρουμε απόφαση επί τέλους. Γκαζίνας
Kontos_Harry Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εγω δεν κατάλαβα τη σχέση έχει η Siemens se ολα αυτά?
predator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 oute egw... isa isa ta SIEMENS Dslam einai klaseis kalytera apo tou kokali.
Panathachamp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Εγω δεν κατάλαβα τη σχέση έχει η Siemens se ολα αυτά? Στα γρηγορα,οταν περιμεναμε καινουριες πορτες,μας ειπαν οτι τις εφεραν,αλλα υπαρχει καποιοι προβλημα με τα siemens και περιμενουνε τεχνικους απο Γερμανια/ή θα τα εστελναν Γερμανια για επισκευη...Εχουν δωσει ημερομηνια που θα λυθει το πορβλημα 22/12...Για να δουμε(Στο adslgr.com forum για More info)
predator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 oti ka na ne a3izei na eisai se siemens dslam. einai poly kalytera aptou kokali. egw eimai se siemens kai trabaw poly pio grigora apo tous allous. kai gia to oti de 3erei o ote na stisei nees portes de ftaiei h siemens, as kanane seminaria oi asxetoi potetzides h as plirwnane tous germanous texnikous. etsi gia na leme kai tou strabou to dikio.
Panathachamp Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 oti ka na ne a3izei na eisai se siemens dslam.einai poly kalytera aptou kokali. egw eimai se siemens kai trabaw poly pio grigora apo tous allous. kai gia to oti de 3erei o ote na stisei nees portes de ftaiei h siemens' date=' as kanane seminaria oi asxetoi potetzides h as plirwnane tous germanous texnikous. etsi gia na leme kai tou strabou to dikio.[/quote'] Και εγω δεν νομιζω να φταινει αυτοι,αλλα οταν (καλη ωρα εγω)εχεις κανει αιτηση απο 30/8,τους παιρνει ολους η μπαλα :wink:
whiteman7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 κάτι άσχετο ...τσεκάρετε διοτι τα siemens επανηλθαν στην παλιά καλή κατάσταση ...48 κβ/sec download...από σήμερα το πρωί στο αιγάλεω
predator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 nai kai egw edw kai merikes meres petaw sti kiriolexia. eixa na dw 47 download edw kai para poly kairo!
whiteman7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 e nai afou ta firmware pou eixe balei o ote den itan simbata kai ta mamise ola
javanidhs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Αιγαλεω εδω..πανω σε SIEMENS και συνεχιζει ακαθεκτο! νομιζω οτι το θεμα του οτε μονο με πορεια θα λυθει..πετρες...και ξυλο..στην κηφισιας... Σε πορεια δεν εχω παει ποτε μου για κανεναν αλλα για να βρισω τον ΟΤΕ παω ανετα! ι
NkC Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Nai k egw epanhl8a stis palies speeds.448/160Kbps dld
vedista666 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!! Μένω στην Αγ.Παρασκευή οδός Γαρυτού, έχω κάνει αίτηση πριν από 75 μέρες και ακόμη τίποτα. Μου λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα τηλεφ. κέντρα της SIEMENS. Είναι κανείς στη γειτονιά μου που να έχει σύνδεση ADSL? Γιατί άραγε σε άλλες περιοχές τα κέντρα της SIEMENS λειτουργούν εντάξει και στην οδό Γαρυτού όχι ? Και στην οδό Δερβρνακίων μαθαίνω ότι υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κανείς ΓΙΑΤΙ ? Απελπισμένος
whiteman7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 teleionei i anabathmisi kaitha eisai ok file se liges meres.mporei kai aurio.paratirise kaneisproblima sto upload tou meta to klidoma sta 448/160?
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 vedista666, 75 μέρες καλά λίγο ντρόπη δεν υπάρχει;Και συνεχίζουμε να έχουμε σταθερή τηλεφωνίας και Internet ΟΤΕ.Εμείς οι ιδιοι φταίμε.. btw εδώ πεντέλη ξέρουμε τι γίνεται με τις υπηρεσίες;Υπάρχει και εδώ παρόμοιο πρόβλημα;Γιατι περιμένω απο μέρα σε μέρα να γίνει η ενεργόποιηση και αυτά που ακούω περί siemens και τραγικές ταχύτητες με ανυσηχουν λιγάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.