taxidiaris_eu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος καταγραφης τηλεφωνικων συνομιλιων μεσω isdn στο pc? To ζητουμενο ειναι να καταγραφει ο υπολογιστης τις συνομιλιες αυτοματα καθε φορα ποθ ανοιγει η γραμμη του τηλεφωνου. Οποιος μπορει να με κατατοπισει θα δωσει μεγαλη βοηθεια. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 exeis postarei se lathos katigoria taxidiari.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crizzt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Yparxei to ModemSpy pou doulevei se PSTN sigoura. Einai shareware opote katevase to kai des an doulevei kai se ISDN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 douleyei kai se isdn mia xara ,apla prepei na sindethei ena voice modem se mia apo tis 2 analogikes thires tou netmod. i sindesh ginete apla me ena kalodiaki tilefonou,to gnosto pou xerete oloi. telos to programma ayto (modem spy) iposthriz kai mi voice modems arkei na rithmisete kapoies epiloges alla tha mplexete ligo opote kalitera voice modem. molis sindethoun ola megalh prosoxh stis rithmisis tou modem spy kathos se mia esoterikh epilogh an DEN epileksete san defult modem to voice modem de tha petixete tipota. Me sketo netmod koinos den kanete tipota elpizo na katatopisa!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 greeneye, μας κατατόπισες πλήρος. Μόλις σήμερα ξαναβρήκα το μοντεμάκι μου που το είχα χάσει και επιτέλους μπορώ να ξανακάνω καταγραφή και αναγνώριση κλήσεων. Εκεί που έχω φάει το κόλημα είναι αλλού. Εχω βάλει πάνω και ένα μόντεμ isdn το crypto isdn TA pci. Εχω τη δυνατότητα από εκεί να έχω αναγνώριση κλήσης , αυτόματο τηλεφωνητή , και να κάνω κλήσεις από το pc. Καταγραφή κλήσεων όμως όχι. Δοκίμασα με το modem spy με το Moony πρόγραμμα είναι και το yiannis αλλά κανένα δεν θέλει το isdn ΤΑ μόντεμ μου Το modem spy κάνει μεν καλή δουλειά αλλά δημιουργεί ένα σφύριγμα στην αρχή μόλις ξεκινάει να γράψει και φυσικά ο απέναντι σε ρωτάει τι είναι αυτό που ακούει; Του λές βέβαια διάφορα κομπιουτερικά και δεν ξαναρωτάει αλλά ψάχνω πως να το αποφύγω αυτό. Ισως αν βρώ κάνα πρόγραμμα να μπορεί να κάνει καταγραφή κλήσης από το crypto να κάνει καλή δουλειά. :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.