Προς το περιεχόμενο

Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος καταγραφης....

taxidiaris_eu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει τροπος καταγραφης τηλεφωνικων συνομιλιων μεσω isdn στο pc?

To ζητουμενο ειναι να καταγραφει ο υπολογιστης τις συνομιλιες αυτοματα καθε φορα ποθ ανοιγει η γραμμη του τηλεφωνου.

Οποιος μπορει να με κατατοπισει θα δωσει μεγαλη βοηθεια.

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

douleyei kai se isdn mia xara ,apla prepei na sindethei ena voice modem

se mia apo tis 2 analogikes thires tou netmod.

i sindesh ginete apla me ena kalodiaki tilefonou,to gnosto pou xerete oloi.

telos to programma ayto (modem spy) iposthriz kai mi voice modems

arkei na rithmisete kapoies epiloges alla tha mplexete ligo opote kalitera voice modem.

molis sindethoun ola megalh prosoxh stis rithmisis tou modem spy kathos se mia esoterikh epilogh an DEN epileksete san defult modem to voice modem de tha petixete tipota. Me sketo netmod koinos den kanete tipota

elpizo na katatopisa!!!

greeneye, μας κατατόπισες πλήρος. :P

Μόλις σήμερα ξαναβρήκα το μοντεμάκι μου που το είχα χάσει και επιτέλους μπορώ να ξανακάνω καταγραφή και αναγνώριση κλήσεων. :P

Εκεί που έχω φάει το κόλημα είναι αλλού. Εχω βάλει πάνω και ένα μόντεμ isdn το crypto isdn TA pci. Εχω τη δυνατότητα από εκεί να έχω αναγνώριση κλήσης , αυτόματο τηλεφωνητή , και να κάνω κλήσεις από το pc.

Καταγραφή κλήσεων όμως όχι. Δοκίμασα με το modem spy με το Moony :lol: πρόγραμμα είναι :P και το yiannis αλλά κανένα δεν θέλει το isdn ΤΑ μόντεμ μου

Το modem spy κάνει μεν καλή δουλειά αλλά δημιουργεί ένα σφύριγμα στην αρχή μόλις ξεκινάει να γράψει και φυσικά ο απέναντι σε ρωτάει τι είναι αυτό που ακούει;

Του λές βέβαια διάφορα κομπιουτερικά και δεν ξαναρωτάει :lol: αλλά ψάχνω πως να το αποφύγω αυτό. :shock:

Ισως αν βρώ κάνα πρόγραμμα να μπορεί να κάνει καταγραφή κλήσης από το crypto να κάνει καλή δουλειά. :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...