Προς το περιεχόμενο

Medal Of Honor - Pacific Assault prob

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο νομίζω πως έχουν αρκετοί απο εδώ.

έχω μια Pixelview GeForce 4 MX 440 64mb Και direct x 9.0c

ενώ κάνω κανονικότατα την εγκατάσταση όταν πάω να τρέξω το παιχνίδι μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.

moh.JPG

απ'ότι βλέπω στο μήνυμα λέει για ge force 4 αλλά τίποτα για mx

Δημοσ.

Φίλε μου είναι σαφές πως η κάρτα γραφικών που έχεις δεν υποστηρίζει το DIRECTX του παιχνιδιού. Με λίγα λόγια ξέχνα το........

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Pira & ego to MOHPA apo 1 filo, xoris na ksero oti den paizei se MX440. Einai 1000% sigouro oti den paizei me tipota se MX? Kapote eixe parei to afti mou gia kapoio patch program gia merika games to opoio ksegelouse tin VGA & epeze se MX. Gia afto rotao mipos me kapoio texnasma ksegelaseis to pc & paiksei i kaymeni MX to MOHPA...

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σημερα εγκαταστησα κ γω το παιχνιδι και μολις πηγα να παιξω μου εμφανισε το ιδιο μυνημα με αυτο που εχει επισυναψει ο kSiS.Εχω και γω mx440.

Βασικα να ρωτησω κατι ασχετο...?

Μια καρτα γραφικων υποστηριζει ενα συγκεκριμενο directx?

Δηλαδη απο οτι διαβασα εδω η καρτα μου υποστηριζει μεχρι dx7?

Αν ναι τοτε γιατι καθε λιγο κανουμε αναβαθμισεις στο directx?

Μηπως κανουμε οτι αναβαθμισεις ακουμε οτι κανουνε και οι αλλοι για να μην μας περνανε για ασχετους???

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις δεν γλυτώνεις.

Αν βάλεις το καινούργιο DirectX και οι drivers (γιατί εκεί είναι το πρόβλημα) της κάρτας σου δεν το υποστηρίζουν έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό. Το παιχνίδι δεν παίζει γιατί βλέπει ότι οι drivers δεν υποστηρίζουν κάποια χαρακτηριστικά του νέου DirectX που θέλει να χρησιμοποιήσει.

Αν πάλι δεν βάλεις το καινούργιο DirectX το παιχνίδι θα παραπονεθεί ότι δεν το έχεις βάλει. Πάλι δεν παίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

zorba mia karta grafikwn exei hardware yposthri3h mexri ena DX...oles etsi einai...h dikia sou einai 4 genies pisw apo thn last GeForce pou kykloforei twra...ee mhn perimenoume na paizoume olokainouria games xwris anava8mish...

Δημοσ.

Φιλε και μεχρι πριν λιγο καιρο την GeForce MX440 64MB και κυριολεκτικα σερνοτανε.Τα περισσοτερα παιχνιδια που επιχειρουσα να εγκαταστησω κολλαγαν και εβγαζαν errors.Αντε να ειχα βρει 2-3 παιχνιδια(απο καινουρια εννοω) που να τα υποστηριζει.Επισης σε οσα original games εχω κοιταξει τις απαιτησεις τους, σχεδον ολα εξαιρουν την εν λογω καρτα...Ετσι πηρα την αποφαση να αλλαξω...Για αυτο μην το πολυψαχνεις...

Δημοσ.

Το οτι ειναι για τα μπαζα εδω και καιρο η καρτα το ηξερα απλα δεν ηξερα τι ακριβως παιζει με το DX.Ασε που στο κουτι του παιχνιδιου θα μπορουσε να λεει ποιες καρτες υποστηριζει και οχι να το κανεις εγκαταστασει και μετα να σου λεει οτι εχεις προοβλημα...

• Super Moderators
Δημοσ.

heheheh dystyxws sto kouti leei oti oi MX DEN yposthrizontai...etsi exoun anaferei ta paidia edw toulaxiston...pantws leei stadar poies kartes kai panw uposthrizontai...

Δημοσ.

Εγω παλι νομιζω οτι στο κουτι λεει οτι υποστηριζεται video card 64mb τουλαχιστο,δεν θυμαμει να λεει οτι μερικες καρτες δεν υποστηριζουν το παιχνιδι.Μας το φυλαγανε για εκπληξη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...