ioneyez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω στις ιστοσελίδες του διαδικτύου μέσω του δικτύου ADSL της Tellas σαν συνδρομητής μηνιαίας χρέωσης αορίστου χρόνου. Καλή υπηρεσία μεν αλλά ακριβούτσικη δε (€29.99+ΦΠΑ). Επειδή λοιπόν είναι δύσκολοι οι καιροί για πρίγκηπες λέω να αλλάξω παροχέα επιλέγοντας κάποιον από τους φθηνότερους. Να σημειώσω εδώ ότι αρχικά είχα OTEnet και άλλαξα στην Tellas επειδή έχει εύρος ζώνης δικτύου με το εξωτερικό 2.5Gbps που αν δεν κάνω λάθος είναι μέσω οπτικής ίνας και σημαίνει γενικότερα ότι θα κάνει αρκετό καιρό να μπουκώσει εκτός από τις καλές συνδέσεις (χαμηλά ping κλπ). Παράλληλα η Tellas έχει ξεκινήσει το πρόγραμμα izy που σημαίνει ότι δεν παρέχει πια κανούριες συνδέσεις αορίστου χρόνου αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει τους χρήστες που χρησιμοποιούν αυτή την υπηρεσία. Προσωπικά η δέσμευση ενός έτους ακόμα και με συμβόλαιο μηνιαίας χρέωσης όπως είναι το izy της Tellas και όχι ντούκου δε με εξυπηρετεί γιατί υπάρχει η πιθανότητα να την κάνω προς δυσμάς κάποια στιγμή αργά μέσα στο νέο έτος. Ψάχνω λοιπόν είτε για αντίστοιχη αορίστου ή ολιγόμηνη συνδρομή σε κάποιον παροχέα εκ των (αλφαβητικά) ACN (Altec Telecoms πια), FORTHnet, Q Telecom (νοικιάζει δίκτυο της Hellas On Line), SparkNet και Vivodi. H Vivodi είναι η φθηνότερη απ' όλους αλλά πρέπει να είναι και η πιο πιταρισμένη. Παρακαλώ λοιπόν όλους τους σοφούς χρήστες ADSL διαφόρων παροχέων να σχολιάσουν το συγκεκριμένο θέμα για να δούμε όλοι ποιος παροχέας είναι ο καλύτερος σε value for money. (Η χρήση της ADSL που κάνω είναι μέτρια δηλαδή περισσότερο browsing και λιγότερο downloading με μέσο όρο bandwidth 10GB/μήνα οπότε με ενδιαφέρουν τα pings αλλά και να πιάνω πάνω από 30kB/s. Αυτή τη στιγμή είμαι γύρω στο 40κάτι kB/s και ικανοποιημένος με τα ping rates) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Η τιμή της 384/128 είναι πλέον 24,95 (όσο και της Forthnet) και μόνο η Vivodi είναι φθηνότερη, οπότε δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αλλάξεις ISP εφ'όσον είσαι ευχαριστημένος. Η Vivodi δεν έχει πρόβλημα στις ταχύτητες (απ'ότι λένε οι χρήστες της τουλάχιστον), αλλά έχει άθλια εξυπηρέτηση. Εγώ έχω Forthnet και είμαι πολύ ευχαριστημένος, όμως αν θέλεις να κάνεις συνδρομή αορίστου χρόνου πρέπει υποχρεωτικά να γίνεται η χρέωση σε πιστωτική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioneyez Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Ωχ ναι dim_b! Έχεις απόλυτο δίκιο! Πράγματι για 384/128 μιλούσα και μόλις πήρα 13800 την Tellas να επιβεβαιώσω! Ήξερα για το izy και τις τιμές του αλλά αυτό που δεν ήξερα είναι ότι ισχύουν και για τους υπάρχοντες πελάτες! Μάλιστα κάπου πήρε το μάτι μου ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και γι' αυτό δεν το 'ψαξα. Η αλήθεια είναι πάντως ότι σαν προϊόν είναι πολύ κακοδιαφημισμένο τόσο για τους νέους αλλά και για τους υπάρχοντες πελάτες. Το τηλεφωνικό τους κέντρο πρέπει να έχει πάρει φωτιά για διευκρινίσεις! Οπότε τώρα μένω ήσυχος... Tellas και ξερό ψωμί! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 dim_b, h vivodi den exei problem stis taxythtes alla exei megalo problem sta pings... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.