bill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 epeidi HP=COMPAQ kai HP=dienekseis me ola kai COMPAQ=argo ala stathero tote => forito hp= fyge makria :!: psakse alo kalytera...
Sherlock Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Για εμένα ΜΑΚΡΙΑΑΑΑ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ούτε να το σκεφτείς! Δές εδώ για περισότερες απόψεις: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=404791
anaxiopistos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 θα σου προτεινα για καλυτερα IBM ή DELL
Sherlock Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Φίλε μακριά και απο SONY. Είναι βέβαια laptop με φοβερή οθόνη αλλά το service είναι πολύ χάλια :!: Θα σου πρότεινα IBM να είσαι ύσυχος ή ACER με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια που καλύπτει και μικροατυχήματα.
Marcos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Οι απόψεις διίστανται. Είχα ένα HP και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Αυτό το λέω ως προς την απόδοσή του και την ποιότητα κατασκευής του. Δεν χρειάστηκα ποτέ το service άρα δεν γνωρίζω. Προτείνω να μας πεις τις προτεραιότητες σου. Ποια χαρακτηριστικά σ' ενδιαφέρουν περισσότερο;; (κατασκευή, αντοχή, βάρος, απόδοση, service, εγγύηση, κλπ)
doomx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Μήπως υπρβάλλετε λίγο; Εδώ και 1,5 χρόνο δουλεύω συνέχεια με ένα Compaq και ο αδερφός μου το ίδιο με το δικό του. Επίσης έχω δει από κοντά Dell να τους λείπουν κουμπιά, μέσα στο δίμηνο! Επίσης πως μπορώ να επιστευτώ εταιρεία που δίνει 128ΜΒ μνήμη σαν στάνταρ/βασική στα μηχανήματά της; Είναι σα να με κοροιδεύει. Κατά την άποψή μου, είναι θέμα γκαντεμιάς, το να σου βγάλει προβλήματα ένα μηχάνημα ή όχι. Για τα Sony έχω πολύ καλύ άποψη αλλά αν πάθει κάτι εδώ, τέλειωσες. Επίσης μου τη σπάει λίγο η ΕΜΜΟΝΗ/ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της Sony στην ενσωμάτωση μόνο Memory Stick reader στα μηχανήματά της, όταν ο ανταγωνισμός έχει τουλάχιστον 3σε1 λύσεις. Και εγώ σκέφτομαι την αγορά φορητού και ως τώρα έχω καταλήξει σε HP dv1000, Compaq R3000z ή αν βρω καλή τιμή λόγω επιστροφής χρημάτων ή εκπτωτικού κουπονιού, θα κοιτάξω ένα ιΒοοκ, ή τη σειρά 700 της Dell, ή κανένα Vaio. Αυτά αναφέρονται σε αγορά από Αμερική και για χρήση εκεί. Τα Acer είναι φοβερό value for money αλλά και αρκετά δυσεύρετα στις ΗΠΑ (επίσης αρκετά φορυβώδη). Πάντως η αγορά ενός φορητού είναι πολύ πιό μπερδεμένη υπόθεση απ'ό,τι φανταζόμουν.
onefluffycloud Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 paidia h toshiba einai h korifaia etairia me stadar dio xronia egiish
21century Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2004 Afto to ksero kai pote den eixa problima alla eipa na dokimaso kai kati allo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.