Προς το περιεχόμενο

HP LAPTOP

alazaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μακριά και απο SONY.

Είναι βέβαια laptop με φοβερή οθόνη αλλά το service είναι πολύ χάλια :!:

Θα σου πρότεινα IBM να είσαι ύσυχος ή ACER με επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια που καλύπτει και μικροατυχήματα.

Δημοσ.

Οι απόψεις διίστανται.

Είχα ένα HP και ήμουνα πολύ ευχαριστημένος. Αυτό το λέω ως προς την απόδοσή του και την ποιότητα κατασκευής του. Δεν χρειάστηκα ποτέ το service άρα δεν γνωρίζω.

Προτείνω να μας πεις τις προτεραιότητες σου. Ποια χαρακτηριστικά σ' ενδιαφέρουν περισσότερο;; (κατασκευή, αντοχή, βάρος, απόδοση, service, εγγύηση, κλπ)

Δημοσ.

Μήπως υπρβάλλετε λίγο; Εδώ και 1,5 χρόνο δουλεύω συνέχεια με ένα Compaq και ο αδερφός μου το ίδιο με το δικό του. Επίσης έχω δει από κοντά Dell να τους λείπουν κουμπιά, μέσα στο δίμηνο! Επίσης πως μπορώ να επιστευτώ εταιρεία που δίνει 128ΜΒ μνήμη σαν στάνταρ/βασική στα μηχανήματά της; Είναι σα να με κοροιδεύει. Κατά την άποψή μου, είναι θέμα γκαντεμιάς, το να σου βγάλει προβλήματα ένα μηχάνημα ή όχι.

Για τα Sony έχω πολύ καλύ άποψη αλλά αν πάθει κάτι εδώ, τέλειωσες. Επίσης μου τη σπάει λίγο η ΕΜΜΟΝΗ/ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της Sony στην ενσωμάτωση μόνο Memory Stick reader στα μηχανήματά της, όταν ο ανταγωνισμός έχει τουλάχιστον 3σε1 λύσεις.

Και εγώ σκέφτομαι την αγορά φορητού και ως τώρα έχω καταλήξει σε HP dv1000, Compaq R3000z ή αν βρω καλή τιμή λόγω επιστροφής χρημάτων ή εκπτωτικού κουπονιού, θα κοιτάξω ένα ιΒοοκ, ή τη σειρά 700 της Dell, ή κανένα Vaio. Αυτά αναφέρονται σε αγορά από Αμερική και για χρήση εκεί. Τα Acer είναι φοβερό value for money αλλά και αρκετά δυσεύρετα στις ΗΠΑ (επίσης αρκετά φορυβώδη). Πάντως η αγορά ενός φορητού είναι πολύ πιό μπερδεμένη υπόθεση απ'ό,τι φανταζόμουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...