marine Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Λιγο πριν κανω format αντιμετωπιζω το εξης φοβερο. Εχω ενα συστημα με 2 σκληρους και 2 λειτουργικα windows xp pro, pentium 4 περισοτερες λεπτομερειες πιστευω οτι δεν βοηθουν σε κατι. Το προβλημα ειναι το εξης τα 2 dvd εκ των οποιον το 1 ειναι και writer, δεν διαβαζουν κανενα cd ή dvd, το ενα μαλιστα οχι το writer μου βγαζει μυνημα οτι απαγορευεται η προσβαση εσφαλμενη λειτουργια. Το αλλο ανοιγει αλλα δεν μου βγαζει τα περιεχομενα του cd/dvd. Μπαινωντας απο το bios στο αλλον δισκο με το αλλο λειτουργικο συστημα τα dvd readers λειτουργουν εξαισια και διαβαζουν τα παντα. Το πιο κουλο ειναι το εξης αν βαλω τα dvd/cd μεσα στα dvd readers απο την αρχη με το που ανοιγω τον υπολογιστη τα dvd τα διαβαζουνε κανονικα αν τα βγαλω και τα ξαναβαλω ενω ειμαι μεσα στο λειτουργικο τζιφος Εχω δοκιμασει απεγκατασταση και ξαναεγκατασταση εχω ελεγξει απο το συστημα τις συσκευες και τις δειχνει κανονικα δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Δεδομενου οτι δεν μπορω να χρησιμοποιω τον αλλον δισκο με το λειτουργικο, καμια λυση ξερει κανενας? αλλιώς παω για format. Τα DVD μου ειναι τα ASUS DRW-0804P PIONEER-DVD ROM-DVD106. Το προβλημα εμφανιστηκε αποτομα απο το πουθενα
hackman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 mipos exeis allaxei ap' to bios na kanei boot apo ta dvd readers?
giorgos th. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 perna tous aspi 4.7 drivers kai pes an eftiakse.
Theodore Tsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 apo ti stigmi pou an mbeis me to allo leitourgiko ta dvd douleuoun kanonika tote kateuthian simberenoume oti to thema brisketai sto software k oxi sto hardware(giati poli apla an itan hardware den tha douleue oute sto allo leitourgiko) proteinw pantws prin to format ena teleutaio.....bale mono ton ena skliro( me to problimatiko leitourgiko) k ena apo ta dio dvd(opoio thes)....an to problima sinexizetai tote eisai 100% sigouros oti den ftaiei kapoia apo tis sindeseis k poli apla einai friki twn windows gia mena.....opote to format mallon den to glitwneis....
marios1957 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 msconfig.Κοίτα τι φορτώνει,τι μπορεί να ενοχλεί την ανάγνωση(μη γελάτε,λύθηκε σε μένα παρόμοιο πρόβλημα-μετά από ξενύχτι ασχολίας) και βάλε/βγάλε θα βρεις λύση. :wink:
Slammer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Περα απο τα κλασικά (DMA. firmware, ΑSPI κλπ) έλεγξε αν έχεις κάποιο packet writing software, όπως το ΙnCD, καμμια φορά δημιουργεί προβλημα..... (ΥΓ: Με τετοια κουλά, σιχάθηκα τα windows και το εχω ρίξει στο Linux..... και επιτέλους... 2 χρονια χωρις format)
marine Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Πρωτα απο ολα να σας ευχαριστησω ολους.Δυστηχως ολα αυτα τα εκανα πριν γραψω στο FORUM και η υποθεση ηταν τζιφος. Μαλλον θα συνφωνησω με τον theodore και με το Υ.Γ του Slammer,επισης επαιζε και η περιπτωση το προβλημα να το δημιουρει ενα update των windows για το οποιο η microsoft ηταν ενημερωμενη και επρεπε να κατεβασεις ενα αλλο update για να λυσεις το προβλημα και παλι ομως τιποτα. Το format τελικα δεν το γλυτωσα. Σας ευχαριστω και σας ευχομαι καλες γιορτες
Theodore Tsi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 anytime...kales giortes k se sena....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.