godlike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ: Στον έναν υπολογιστή έχω firewall το Norton Internet Security 2004, WinXP και Firefox. Με αυτόν τον υπολογιστή μπαίνω στο Internet. Στον δεύτερο έχω WinXP και Firefox και καθόλου firewall. Οι υπολογιστές αυτοί συνδέονται μέσω τοπικού δικτύου. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ: Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μπω στο Internet από τον δεύτερο. Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στον firefox και τι στο firewall;
random Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Ενα search sto forum ή στο google για "internet connection sharing" και τελειωσες. στο 1ο (σερβερ) θα ενεργοποιησεις το ICS (στο dial up connection που μπαινει ιντερνετ θα τσεκαρεις "allow other network users to connect through this ....κλπ κλπ" και ο 2ος (client) θα βλεπει έξω. θελει προσοχη σε 2 θεματα 1. αν τσεκαρεις και το 2ο κουτακι "establish a dial-up whenever a computer atemts to access internet" οποτε καποιο προγραμμα του 2ου, ζητα πληροφοριες απο το ιντερνετ, ο 1ος θα καλει. και δεν ειναι μονο ο IE και το outlook που ζητανε συνδεση. μπορει να συνδεθεις και μονο που θα ανοιξεις το media player, winamp, nero και πολλα αλλα. αν δεν εχεις dsl, αυτο ειναι πολυ βλαβερο για το πορτοφολι. 2. το οτι εχεις firewall sto 1o, δεν σημαινει τιποτα για την ασφαλεια του 2ου. αυτος οταν μπαινει θα ειναι απροστατευτος, εκτος αν βάλεις firewall kai sto 2o.
godlike Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Euxaristo random alla auto pou psaxno einai kati san auto: Ston proxy exo sundethei me dialup sto internet kai exo sundedemena ta 2 PC se duktio. Thelo na matho me poies puthmiseis tha mpei o 2os sto intenet kai an tha exo prostasia apo to firewall tou protou. Auto pou thelo einai na kano registration tou Half Life 2 meso Steam kai den thelo na balo firewall ston dutero kai meta na to vgalo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.