Προς το περιεχόμενο

Θα τρελαθώ!!Παιδιά παίζει και το κεντρικό ηχείο....!!!

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τα ηχεία που βλέπετε στην υπογραφή μου και όλα άρχισαν όταν έκανα αναβάθμιση τους drivers της κάρτας ήχου και του surround mixer.Έβαλα συγκεκριμένα τα official updates.Είχα όμως κάποιο πρόβλημα με τους νέους drivers στα παιχνίδια(δεν ακουγόταν ο ήχος)και έβαλα παλιότερους drivers που είχα κατεβάσει.Το surround mixer το άφησα αναβαθμισμένο.Το μόνο που απεγκατέστησα ήταν οι νέοι drivers βάζοντας τους παλιότερους.Ε λοιπόν μόλις τα έκανα όλα αυτά ένα έχω να σας πω!!Παίζει και το κεντρικό ηχείο και μάλιστα σε όλα και στη μουσική, και στις ταινίες και στα παιχνίδια και παντού χωρίς να κάνω καμία περαιτέρω ρύθμιση.Το post το έκανα γιατι γνωρίζω το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί με το κεντρικό ηχείο το οποίο το είχα και εγώ.Τώρα έχω βάλει 5.1 στο surround mixer και έχω πραγματικό 5.1 και όχι όπως παλιότερα που δεν έπαιζε το κεντρικό ηχείο.Θα τρελαθώ!! :D :D Έχει συμβεί σε κανένα άλλον αυτό;;;

Δημοσ.

yparxei sxetiko tread ama psaxeis pou exhgei pws mporeis me ena pach na valeis tous drivers-software apo thn audigy 2 sthn 1.an to kaneis ayto energopoiontas to

cmss,pezei to kentriko se olles tis efarmoges

Δημοσ.

Εγώ όμως φίλε δεν έβαλα drivers της Audigy 2 στην 1 απλά έβαλα τους δικούς της.Ούτε έβαλα patch.Αυτό είναι το παράδοξο.Με αυτά που έκανα δούλεψε και το κεντρικό.Και πιστεύω ότι αν το κάνουν και οι άλλοι με τα αρχεία που χρησιμοποίησα εγώ θα τους δουλέψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...