Προς το περιεχόμενο

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΡΑΜ ..ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ .....?

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re mages den ksero,eimai o monadikos pou den tou aresei katholou to ram?As poume mprosta sto computer gia olous einai to deksi tou @@.

Ego agorazo pcmaster kai computer gia olous anellipws.

Antitheta to Hitech to opoio einai tou idiou ekdoth mou aresei para poly(den exei sxesh me tous ypologistes alla to leo gia na mhn mou pei kaneis oti exo problhma me ton ekdoth h oti allo).

Δημοσ.

Εγώ διαβάζω το RAM από τότε που το έπερνε ο πατέρας του NeTeD. :)

Συμφωνώ στα περισσότερα του NeTeD αλλά θα είμαι σχεδόν απόλυτος ότι ΟΛΑ τα περιδικά του χώρου παίρνουν "μιζα" για να βγάλουν κάποιο προϊόν "άριστο".

Αν θα παρατηρήσετε, όταν ένα προϊόν βγαίνει στα TOP κάπου μέσα στο περιοδικό υπάρχει και ολοσέλιδη διαφήμιση της εταιρίας που το αντιπροσωπεύει...

Γι'αυτό σχεδόν ποτέ δεν λαμβάνω υπόψιν μου σύγκριση προϊόντων.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η θεματολογία. Το κακό είναι ότι τα θέματα είναι λίγα σε όλα τα περιοδικά, μόνο και μόνο για να έχουν να γράψουν κάτι την επομένη.

Μάλιστα είναι από τις λίγες φορές που αγόρασα περιοδικό πληροφορικής ( PC WORLD ) και δεν το τελείωσα σε ένα βράδυ. Δεν νομίζω όμως ότι αυτό θα συνεχιστει και στα επόμενα τεύχη.

Αυτό που πραγματικά θα μου λείψει όπως είπε και ο NeTeD είναι το WIN ... :(

Δημοσ.

ego pali exostamatisei edo kai arketo kairo na diavazo to ram, de exei na mou pei tipota pleon. edo kai merika xronia diavazo to Computer gia olous kai gia tis dikes mou adages pistevo oti einai to kalitero!

Δημοσ.

Paidia k egw diabazw to ram ta leytaia 3 xronia...tous teleytaious mines omws to exw kopsei..siga min dwsw euro gia na parw (opws idi anaferthike) peri kai katia,odigous gia blog klp., cd xwris tpt ousiastiko, market ram kai alles mpourdes..

Ok, yparxoun 2-3 stiles (eidika oi epistimonikes) kai ta themata stin arxi pou exoun endiaferoun alla mexri ekei..

Skeftomai na dokimasw computer gia olous, aksizei? Genikotera epistimonika themata exei?

Δημοσ.

Πλεον και εγω περιοριστηκα στο PCMAG και PCWORLD.... το RAM αν και το διαβαζα εδω και χρονια, το κοβω. Με κουρασαν τα παιδικιστικα CDakia, τα χαζοενθετα, και λοιπα ομορφα. Περνω ενα περιοδικο για να ενημερωθω επι της ουσιας, να μου δειξει πραγματα, να μαθω νεα, και οχι για να προσπαθω να βρω κανα αρθρο που να αξιζει η να διαβαζω για τα gadgets του κ. Δημου και την ασχετοσυνη που τον διακρινει.

Δημοσ.

Eγω νομίζω πως με το internet δεν τα χρειάζεσαι τα περιοδικά(αν και εγω αγοράσω).

Το Ram παλια το έπερνα κάθε μήνα αλλά τώρα έχει <χαλάσει> και δεν με καλύπτει.

Το Pc Magazine το αγοράζω αλλά με την τελευταία αλλαγή που έκανε το βλέπω διαφορετικά.

Το Computer για όλους έχει κάποιες καλές συμβουλές.

Το PC World δεν το έχω αγοράσει ακόμα.

Αν και όλα η σχεδόν όλα που έχουνε τα περιοδικά μπορείς να τα βρείς στο internet..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...