Palm Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 ΜΕ ΧΕΝΟΦΕΡΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΥΠΟΥ PC ΜΑΓΑΖΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ?????? ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΟΤΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ??? Η ΑΠΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ........!!!!!!!
skevo_kos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 File Palm, gousta einai auta. Proswpika ton teleutaio xrono to RAM exei xalasei giati prospathise na eiselthei sto 100% twn ellinwn xristwn H/Y. Bebaia gia to idio kala kanei giati poulaei, emena omws den me kaluptei pia. Den goustarw na dinw 7,0e (tosa den exei?) to mina gia na pernw ousiastika miso periodiko. To allo miso analwnetai sto 'Peris kai Katia' (kai poy na deis kai apo to Genari poy tha to exoun san entheto kathe mina) kai sto 'Market RAM' (ti na to kanw afoy panta einai to idio kai fysika yparxei to pio enimerwmeno internet) kai se alles tetoies saxlamaritses. Den thelw na fanw midenistis giati tha sunexisw na agorazw to RAM. Exei themata kai stiles poy den briskw allou. Omws anagkazomai gia kati pio psagmeno na katafeugw se alla periodika (mexri proteinos PC Magazine)
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 skevo_kos symfono apolyta mazi sou... kai go exo katantisei na to agorazo gia na min xalaso tin 12xroni syllogi mou afou den exo xasei teuxos.. kata talla mono ta epistimonika themata stin arxi aksizoun, parakato oute asxoloume. ti na kanoume... akolouthei to rema kai to RAM ..
panosp1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 katarxas min grafeis me kefalaia se parakalo meta, to oti to RAM exei ejelinisti gia mena den einai logos na to agoraso. Palia agoraza RAM kai mono RAM, alla kapou stin poreia epapse na me kalipti.... den jerw na to perigrapso akrivos alla exase to kati tis..... vasika, edw kai 2 xronia agorazw mono Wired kai eniote kapoia pio ejidikeymena periodika... ennoite jenoglosa....
NeTeD Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ προσωπικά παρακολουθώ το RAM θεωρητικά από το πρώτο του τεύχος -το έπερνε ο πατέρας μου, εγώ παραήμουν μικρός για να μπορώ να διαβάσω-, πρακτικά παραπάνω από μία δεκαετία. Η γνώμη μου είναι ότι προσαρμόζεται στα δεδομένα κάθε εποχής. Στα πρώτα βήματα της κυκλοφορίας του οι κομπιουτεράδες ήταν τα φρικιά της εποχής, οπότε αφού απευθυνόταν σε αυτούς ήταν τίγκα στο τεχνικό γράψιμο. Σήμερα όμως PC έχουν από το νήπιο της οικογένειας μέχρι τον πατέρα -στον παππού δε φτάσαμε ακόμα-. To RAM απλά επιλέγει να αγκαλιάσει όλη την οικογένεια παρά να απευθυνθεί μόνο στους ψαγμένους πορωμένους που ζητάνε και το τελευταίο δράμι ενημέρωσης. Φυσικά ένας λόγος είναι η οικονομική τακτική του - όσο περισσότεροι αποδέκτες τόσα περισσότερα χρήματα. Ο άλλος όμως πιστεύω ότι είναι το μεράκι των ανθρώπων εκεί μέσα που βρίσκονται στον χώρο από τα πρώτα του βήματα και τουλάχιστον εμένα γι'αυτό με έχει κερδίσει. Επίσης το ότι ξεφεύγει από το αχαλίνωτο κυνήγι των fps και τις στεγνές δοκιμές του ταχύτερου προϊόντος, περιέχοντας φιλοσοφικές και επιστημονικές αναζητήσεις είναι για εμένα άλλο ένα από τα θετικά του που έχουν πέξει ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο για να το προτιμώ. Συνήθιζα να παρακολουθώ στο forum χωσίματα ειδικά για το RAM. Μάλιστα άμα βγάλουμε ένα μέσο όρο των απόψεων που επικρατούν, το RAM τα παίρνει από την Intel και τη nVidia. Και αναρωτιέμαι εγώ ο καψερός που το διαβάζω εντατικά: που τα λέει αυτά ρε παιδιά να τα διαβάσω κι εγώ; Έχουν υπάρξει εποχές που οι τύποι εκεί μέσα γράφουν διθυράμβους για τους AMD και καταρακώνουν τους Prescott με την θερμότητά τους. Έχουν υπάρξει εποχές που οι ΑΤΙ προτείνονται ως σαφώς ανώτερερες των εκάστοτε nVidia. Που είναι όλη αυτή η συνομωσιολογία να την διαβάσω κι εγώ; Απ'οτι έχω καταλάβει, ένας είπε ότι το RAM τα παίρνει από την Ιντελ, και άλλοι 200 το έδεσαν κόμπο χωρίς να το διαβάσουν και το διατυμπανίζουν κι όλας! Η αλήθεια είναι ότι έχω κατά καιρούς αγοράσει από όλα τα περιοδικά του χώρου και για αρκετό διάστημα μάλιστα. Θα ξεχώριζα το Win (όχι στα τελευταία του), το PC Magazine(αντιγραφή της αντιγραφής αλλά τέλος πάντων) και το Computer-Software. Είδα κι ένα δείγμα στην Comdex από το νέο PC Wolrd αλλά οι τύποι το αναγράφουν ξεκάθαρα: "Για τους χρήστες που τους ενδιαφέρει το πώς και όχι το γιατί". Με λίγα λόγια θα σας δίνουμε τις συμβουλές μας αλλά μην αναρωτιέστε παρακάτω τι γίνεται, δε θα σας λύσουμε και αυτή την απορία. Ίσως πιάσει αγοραστικό κοινό, αυτούς που δε θέλουν να ψάχνονται, σίγουρα μάλλον όχι εμάς. Πάντως κακά τα ψέματα από ένα περιοδικό μη περιμένουμε να είμαστε συνεχώς ενήμεροι, ούτε να παίρνουμε τοις μετρητοίς τα συγκριτικά τους. Όχι γιατί υπάρχει μεροληψία υπέρ κάποιου προϊόντος, αλλά γιατί δεν υπάρχει χρόνος να ελεγχθούν υπερεξονυχιστικά όλα τα προϊόντα, να διαπιστωθεί η σταθερότητα ενός συστήματος, να ελεγχθεί πόσο overclock μπορεί να σηκώσει η κάρτα γραφικών προκειμένου να αποτελέσει καλύτερη επιλογή για τον πιο ψαγμένο. Και αυτό γιατί τότε το περιοδικό θα έπρεπε να βγαίνει κάθε 3 μήνες και όχι κάθε μήνα, αν αναλογιστούμε τον χρόνο που παίρνουν τα benchmarks και την ποσότητα συνήθως των δοκιμαζόμενων προϊόντων. Για εμάς τους ψαγμένους υπάρχει το internet σε συνδυασμό με το περιοδικό της αρεσκείας μας. Αυτά είχα να πω. Ένας κολημένος RAMάκιας
Str Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 pantos...mou dinetai i aisthisi pos logiko einai to ram na allaksei "target group"... afou apeftheinetai se atoma pou exoun pc, kai opos eipothike kai pio pano, akoma kai o papous mou tha agorasei (nai...ksekinise kai i triti ilikia na agorazei, NeTeD ) fisika tha thelisei to diikitiko prosopiko na parei kai apo aftous lefta...alwste, den einai tzampa to xarti... eksalou palia den itan etsi (giati tha itan ama mporouse...imo) giati palia ithele kai ligo paidema-psaksimo na exeis pc me tis M@L@kies pou ginontousan (asimvatotites, mperdemata, palia win pou den itan TOSO apla se simeio na sou psinoun kafe ama exeis 5Ghz mixanima...) en katakleidi, paroti mou kakofainetai, den prepei na to katigoroume.... as allaksoume protimiseis... (perito na sas po oti petaksa misi vivliothiki RAM-PCmaster-CoputerGIAolous klpklpklp. pou eixa arxeio giati pleon OLI afti tin pliroforia tin vrisko internet...kai pote eksalou den tin eixa anoiksei...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 parola auta...to miso kai vale periodiko einai tigka sthn diafhmish...
Spear_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Χθες το βράδυ αγόρασα το RAM του δεκεμβρη και από τότε έχω περιπέσει σε εσωτερική διαμάχη... Να συνεχίσω να το παίρνω ή όχι; Εδώ και έξι χρόνια το διαβάζω ανελλιπώς αλλά πράγματι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει και χαλάει... Καλά ο Πέρης και η Κάτια, πάει στο καλό (-έχω και μικρή αδερφή, άρα κάπου μου χρησιμεύουν). Αλλά διαβάσατε καθόλου τα ενθετάκια "Web Lab"? Μάλλον διαφήμιση και οδηγίες χρήσης του pathfinder και του in.gr είναι παρά οδηγός εκμάθησης webdesign! Δεν ξέρω... Αυτή η τακτική, να τα σκάω για να βλέπω τον λαμπράκη να αυτοδιαφημίζεται με κάνει να νιώθω λίγο... κορόιδο. Εχω άδικο;
enaon2 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Spear_, katholou adiko grapsou sta periodika tis ieee na diabaseis tpt sobaro
tempo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 όντως παιδιά το RAM το έχει παρακάνει. Οι σελίδες στο τέλος είναι για πέταμα. Βρήκαν τρόπο να γεμίσουν το περιοδικό. Νομίζω ότι πρέπει να ξαναγυρίσει στο παλιό καλό RAM!!!
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 otan de se kalipti kati perneis kati allo.to xenoferto poles fores exei kai pragmata pou den iparxoun stin ellada
random Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Το RAM απλα το προτιμώ γιατι έχει ύλη να διαβάσεις, λεω απλα για ποσο χρόνο σου παίρνει να διαβασεις απο τα 20 θέματα, τα 9 που θα βρω να με ενδιαφέρουν. ειναι σιγουρα περισσοτερος χρόνος απο τον αντιστοιχο στα "PC Mag" και "Computer για ολους", τα οποια ζήτημα ειναι να με απασχολήσουν 1-1,5 ώρα, και να βρω απο 20 θέματα, 3-4 να ενδιαφέρουν. to CΓΟ ομως εχει πολυ καλυτερα cd με utils (μονο με συνδεση pstn ενδιαφερουν). τελικα τα παιρνω και τα 3, γιατι ειμαι κολλημένος. αλλα αν ειχα οικονομικη στενότητα σιγουρα θα εμενα μονο με το Ραμ. Τα υπολοιπα περιοδικα -εκτος ram,cgo,pcmag - τα θεωρω για τα μπαζα και σορρυ.. Στα τεστ δεν υπάρχει συγκριση, στο ram υπαρχει ολοκληρη εισαγωγή, περιγραφη καθε προιοντος και επιλογος, και στα αλλα απλα τα τεχνικα χαρακτηριστικα και μια βαθμολογια που μπορει μεν να στηριζεται σε πραγματικα τεστ σε αριστα εργαστηρια CE, TUV, ISO ( ιστοριες Chip ) κλπ, αλλα δεν υπαρχει καμια αναλυτικη διακαιολογηση γιατι το χ προιοον, ειναι 1ο και γιατι το αλλο 2ο. προσοχη, ειμαι καλοπροαιρετος και λεω οτι τα τεστ γινονται τιμια. δεν ξερω αν ο ενας τα παιρνει, γιατι μπορω να υποθεσω οτι ολοι τα παιρνουν και να τα αποριψω όλα. Μιλαω απλα γιατι δουλεια που βλεπω απο τους αρθρογράφους.
panagos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Σήμερα πήρα το PCWORLD (επειδή πιστεύω πως για αυτο γίνεται όλος ο σαματας) και είδα οτι είναι καλό.. Διαβάζω και το RAM απο το 95.. και όπως έχουν ήδη πει πολλοί.. δεν είναι οπως παλιά. Παρόλα αυτα ειναι απο τα καλύτερα περιοδικά για PC.. τώρα ο ανταγωνισμός για καλό είναι μην ανησυχείτε.. Τα περισσότερα ξενόφερτα είναι έτσι κι αλλιώς φίλε.. σταμάτα πρώτα να φοράς Nike και μετά να αγοράζεις ξένο περιοδικό..
green_beret Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Διαβαζω το RAM εδω και 4 χρονια. Ταυτοχρονα διαβαζω και PC MASTER καθως και το Computer για ολους. Το RAM εχει αναλαφρο περιεχομενο θα ελεγα και ασχολειται ποιο γενικα πραγματα. Τα τεστ συνηθως ειναι ικανοποιητικα και περνεις μια γευση. Απευθυνεται σε ευρυτερο κοινο σιγουρα σε αντιθεση με Pc Master και Computer για ολους τα οποιο το μεν πρωτο απευθυνεται σε παιχνιδαδες και το δευτερο σε ψαγμενους computerαδες. Εκαστος στο ειδος του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.