Προς το περιεχόμενο

US Robotics Wireless Access Kit (Wireless Router 54Mbit)

Gabriel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πήρα το παραπάνω kit από ένα κατάστημα,το οποίο είχε μαζί και το USB2.0 στικάκι δώρο (για ασύρματη επικοινωνία στα 54Mbit).

Το συνδέω αλλά μάταια,ενώ το signal strength είναι full,δε παίζει με τίποτα...

Τελικά βλέπω ότι πρέπει να δηλωθούν πάλι τα usernames και password της DSL σύνδεσης καθώς και PPPoE κτλ. πάλι τίποτα... (Mπαίνοντας από την Administrative Address του)

Έχει κανείς καμιά ιδέα?Μήπως δε συνεργάζεται επειδή είναι κάτω από το Zyxel 650R-31?Εν τω μεταξύ,το laptop δε βλέπει κανένα PC που συνδέω σε μία από τις 4 ethernet πόρτες,είναι λογικό αυτό?Δε θα πρεπε να δουλεύει τουλάχιστον σαν απλό Access Point?

Το stick το έχω στο laptop και φαίνεται να λειτουργεί καλά,αλλά η ουσία...

Ip's έχω καρφώσει και στο laptop και στο PC (Εννοείται ίδιο gateway,ip range,workgroup name κτλ)

Έβγαλα από το μενού του US robotics router οτιδήποτε μπορεί να κάνει conflict με τον Zyxel (DHCP,NAT κτλ) αλλά όταν μπαίνει αυτός,δε δουλεύει τίποτα...

Καμιά ιδέα?

http://www.usr-emea.com/products/p-wireless-product.asp?prod=net-5470&loc=bene

Aυτό είναι,τι να κάνω?Θα το πάω πίσω μου φαίνεται... :cry:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δύο ταυτόχρονα....ή το usr ή το zyxel.

Aν στήσεις το usr san router και βγάλεις απο το δίκτυο το zyxel, θα λειτοθργήσει σωστα! 8)

Δημοσ.

Έπαιξε τελικά (το έχω βρεί εδώ και αρκετό καιρό) βάζοντας την έξοδο του Zyxel σε μία από τις 4ports του embedded hub του USR.

Πάντως επειδή έχω και ασύρματο στο σπίτι,οι παρεμβολές και οι διακοπές,ειδικά κατά την ομιλία,είναι πολλές.

Πάντως πραγματικά αξίζει τα λεφτά του αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο το stick κάνει 45 ευρώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...