ata1983 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Πάντως παιδιά τα τελευταία τεύχη του PcMagazine ήταν για τα σκουπίδια. Με το ζόρι έβρισκα δυο-τρεις σελίδες με ενδιαφέρον. Σαν δομή όμως και γενικά σαν οργάνωση της ύλης ήταν αρκετά προσεγμένο οπότε το pcworld είναι καλή κίνηση να δανειστεί κάποια πράγματα
tempo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 εγώ νομίζω ότι είναι μια απο τα ίδια με το PC-mag. Πολύ επιφανειακή προσέγγιση των πραγμάτων. Το DVD όπως και το PC-mag καλό και χρήσιμο. Το θέμα είναι ότι και το RAM δεν είναι πια εκείνο το RAM που περίμενα στο περίπτερο για να το ξεζουμίσω. Φταίω εγώ που μεγάλωσα μερικά χρονάκια, φταίει το RAM δεν ξέρω.....εμένα πάντως εκείνες οι τελευταίες σελίδες του RAM μου θύμισαν κάτι παλιά περιοδικά TANKΣ, MAXH, ΑΓΟΡΙ, ΒΑΒΟΥΡΑ κλπ
kid Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 όΤΑΝ πάω να τρέξω το παιχνίδι "Κορεα" τότε μου βγάζει το εξής: "Αssertion failed: "E:\Typhoon\KERNERL\RENDER\DEVICE\D3DRENDDX8\d3d8_render.cpp" condition on line 519 not satisifed και βέβαια δεν ανοίγει το παιχνίδι. Έχω p4 3 ,512 ram, 64 κάρτα Παρακαλώ αν και ασχετο να με βοηθήσετε. θενκσ
psilos2000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 πανε start->run-> dxdiag και δες ποιά έκδοση (direct) έχεις... η τελευταία ειναι η 9.0c μετα πάνε στο site της κάρτα γραφικών σου και κατέβασε τους τελευταίους driverς... απλο?
Snolly Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 To PC World to diavaza sthn agglia kai htan aparadekto. Exw parei PC mags kai apo UK kai apo USA san to RAM paidia to ellhniko tipota.
21century Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 O filos tempo me ta palia periodika mou 8umise polla, alla to 8ema einai oti etoimazetai ki allo periodiko ston orizonta... texnologia blepo kai endiaferon entono..
psilos2000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Ναι το αντικειμενικότατο Ram είναι καταπληκτικό είναι και στις κατάληλες διαστάσεις για τον μπιντέ.....! Καλά που είναι και εκείνος ο ταλαίπωρος ο δημου (ίσως ο πίο γκαντέμης άνθρωπος στον κόσμο) που όλα χαλάνε στα μαγικά του χέρια και ρίχνουμε λίγο γέλιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.