Προς το περιεχόμενο

PcWorld κυκλοφόρησε...!!

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πήρα κι εγώ σήμερα και του εριξα μια ματια στα γρηγορα.

Εκ πρώτης όψεως μου φανηκε παρα πολυ καλο. Πλουσιο σε θεματα και αρκετα κατανοητο!

Μοιαζει οντως πολυ με το PCMagazine

Ελπιζω να κρατηθει ετσι, αν και δεν το νομιζω! Ολα τα περιοδικα στην αρχη, για να προσελκυσουν κοσμο....τα δινουν ολα...αλλα μετα μας γραφουν στα @@!

Ειδωμεν! :)

Δημοσ.

υφισταται καποια αλλαγη στο pcMAGAZINE δεν το ηξερα..οτι αλλαζε εταιρια κτλ κτλ! ισως γιαυτο και ειχαμε τα τελευταια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τευχη! απο την αλλη αν ειναι οι ιδιοι συντακτες σε αλλο περιοδικο..ολα αυτα που λεγανε για το PCMAG στην αρχη..για νεο ηθος..καλυτερα τεστ..lab και μαμακιες...τοτε πανε...απο εκει ποθ ηρθαν.εγω βασικα εβαλα τα γελια οταν ειδα την διαφημιση και μαλιστα το σημειο που λεει οτι εχουμε τα καλυτερα εργαστηρια για τεστ...χεχεχεχ πειρα αυτα που ειχαν φιαξει στο PC MAG;

συγνωμη αλλα ειναι λιγο κοροιδια...

συνεχιζω να ειμαι αναγνωστης του RAM και ας εχει ολα εκεινα τα ασχημα που κατα καιρους ολοι εχουν πει..και αναφερει..τουλαχιστον εχει μια γραμμη και ενα προφιλ που δεν εχει αλλαξει και τοσο..εκτος απο την αποφαση του να το κανουν και πιο γενικο με θεματα τεχνολογιας..αστρονομιας..με καποια extra θεματα .

μου φαινεται τελικα..θα καταληξω να σταματησω να παιρνω ελληνικα περιοδικα.και θα συνεχισω να αγοραζω εστω και με μερικες μερες..διαφορα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ περιοδικο περι υπολογιστων κατα την ταπεινη μου γνωμη που ακουει στο ονομα PC -PRO ! όσοι εχουν διάθεση και ορεξη να διαβασουν κατι σε αγγλικά ..το προτείνω..

Δημοσ.

6,5 klasika opws ola karib, to leei panw sto exwfyllo. apla to 6,5 to exoun diagrapsei me ena kokkino X kai apo katw grafei me kefalaia timi gnwrimias 4,5.

egw to agorasa simera, den to exw koitaxei akoma poly.

se prwth matia fainetai kalo, sa mia anamei3h tomorrow kai pc magazine.

eidwmen..

Δημοσ.

poli kalo to periodikaki.epitelous ena periodiko benei vathia se themata sygxrona kai ousias.de sou dinei tin aisthisi opos alla periodika oti sta dinei liga liga ta pragmata.etsi opos einai to 1o teyxos einai mia klasi mono toy!

Δημοσ.

ego den katalavaino giati den kanoun apli antigrafi enos ksenou periodikou pou simenei oti tha einai poli kalitero

pantws sto editorial pou molis diabasa grafei pws einai amerikaniko periodiko kai malista yparxei edw kai 22 xronia!:shock:

Δημοσ.

Παιδιά πριν από λιγο καιρό είχα πάει στην Comdex και είχα ποστάρει ένα μήνυμα που μάλλον δεν διαβάστηκε από πολλούς.

Το pcmagazine ως γνωστόν άλλαξε χέρια , διότι ο Αμερικάνικος εκδοτικός οίκος θεωρούσε ότι δεν αποφέρει πολλά έσοδα. Έτσι ένας ένας οι συντάκτες του άρχισαν να φεύγουν.

Στην Comdex συναντησα στο περίτερο του PCWORLD το Γιώργο Ροπόδη νυν εκδότη του PCWORLD και πρώην αρχισυντάκτη του PCMAGAZINE. Πρόκειται για την Ελληνική εκδοχή του Αμερικάνικου pcworld το οποίο κυκλοφορεί σε πάρα πολλές χώρες.

Το pcworld έχει απορροφήσει πολύ λαό από το pcmagazine. Θα κυκλοφορεί από τους ίδιους και μια έκδοση για αρχάριους (ή τελος παντων για ακείνους που δεν τους ενδιαφεέρει τόσο η επιστημονική πλευρά των pc) με την ονομασία COMPUTER ACTIVE.

Ξαναλέω τα εξής:

Ας πάει και 6? το περιοδικό. Με χαλάει αλλά τι να κάνουμε. Εδώ οι εφημερίδες κάνουν 2 ? με τα dvd. ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ.

Ας μην είμαστε αρνητικοί σε καινούρια πράματα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη .

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ( άσχετο!!! :D )

Δημοσ.

egw pantws paidia pou to diabasa mexri tin mesi tin wra pou grafw aytes tis grammes de me en8ousiase.

einai grammeno poli liana, apeu8inetai kiriws ston mid-range user kai ston psilo asxeto apo PC.

den emba8inei stin ousia twn pragmatwn.

Δημοσ.

το πηρα και εγω σημερα. εκ πρωτης οψεως δειχνει οτι ειναι κλωνος του pcmagazine. δε με πειραζει ιδιαιτερα, γιατι αν συνεχεισει ετσι θα σταματησω το pcmagazine και θα παιρνω αυτο :). αρκει να διατηρηθει στις ιδιες (πανω-κατω) σελιδες.

κατι που μου χτυπησε ασχημα βεβαια ειναι στο αρθρο για το pc του 2005. 10 pc μονο με Intel... ( :shock: )

Δημοσ.
Καταπληκτικό!!

Μου θύμισε τα πρώτα τεύχη κυκλοφορείας του PCMAGAZINE που δύσκολα εβρισκες καποια σελίδα που δεν άξιζε να διαβάζεις...!!

Dvd + Full Game Και θεματολογία άκρως ενδιαφέρουσα.

Έλπιζω να μην είναι καμια φούσκα.

Κ αν κάποιος νομίζει οτι είμαι υπερβολικός' date='ενα έχω να πώ, διαβάζω περιοδικά πληροφορικής (3-4 τον μήνα) μώλις 13 χρόνια.[/quote']

Συμφωνώ, με ενθουσίασε και εύχομαι να συνεχίσει έτσι...

Δημοσ.

προσωπικα..δεν ειδα τιποτα ιδιατερο...τα μανιφεστα στην αρχη του αρχισυντακτη ειναι για γελια....περιοδικο ...με νεες ιδεες..κτλ κτλ. Σαν να διαβαζα το ιδιο...που εγραφε και στο PCMAG .. ελεος εχουν μεχρι και το ιδιο layout στις σελιδες.... ελεος!

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι χωρισανε την αγορα..παλι σε μικρα κομματια..και ειτε πρεπει καποιος να αγοραζει 2-3 παραλληλα...η απλα να παρεμεινει σταθερος σε ενα..δεν ξερω τι ειναι πιο σωστο σαν κινηση απο τις εταιριες....τι σιγουρο ειναι οτι ΔΕΝ μπορω να διαθετω 20 ευρω καθε μηνα...για 3 διαφορετικα περιοδικα..που θα εχουν παραπλησιες ειδησεις..και 2 εξ' αυτων θα μοιαζουν μεχρι και στην μορφοποιηση της σελιδας....

με λιγο κακια..λοιπον...προσωπικη αποψη ειναι οτι...δεν μου εδειξε κατι νεο...δεν με πειθει οτι εχει καποιο επιπεδο..και οπως σωστα ειπαν και προηγουμενοι.. το βρηκα ιδιατερα ΦΛΥΑΡΟ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...