Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση topic

tzoykas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ή έχω μεγαλώσει πολύ και δε θυμάμαι πια, ή κατι συμβαίνει με την παρακολούθηση των topics. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του profile μου, να παρακολουθώ αυτόματα τα topics στα οποία έχω συμμετάσχει έστω και μία φορά (με post εννοείται). Κάνω λάθος; και που είναι αυτή η ρημάδα η ρύθμιση; Υπάρχει μιά ρύθμιση στο profile που έχει μόνο μια ανω-κάτω τελεία, τρία radio buttons και μονο Ναι και Όχι δίπλα σε αυτά. Φαντάζομαι ότι εκεί μπορεί να κρύβεται το χαμένο μου setting. Οχι; :oops: :shock:

Δημοσ.

εμενα παντως τα email απο τα τοπικς που εχω συμμετεχει, και εχουν δεχθει απαντηση, ερχονται κανονικα.

Δημοσ.

Να διευκρινήσω ότι δε με απασχολεί τόσο το e-mail όσο το γεγονός ότι θέματα στα οποία έχω συμμετάσχει (και θέλω αυτόματα να παρακολουθήσω) δε καταχωρούνται στα θέματα μου :(

Δημοσ.

grigas, νομίζω ότι εμφανέστατα δε μιλάω γι αυτή την επιλογή ....

Μιλάω για την αυτόματη αποθήκευση ενός θέματος στα "Θέματα μου" όταν συμμετέχω σε αυτό. ΟΧΙ για την ενημέρωση μέσω e-mail. Και αν παρ' ολα αυτά εννοείς και πιστεύεις ότι μου είπες αυτό που ρώτησα τότε να σε ενημερώσω ότι αυτό το δοκίμασα και ΔΕΝ δουλεύει.

Δημοσ.

Sorry αλλά εγώ τώρα που το ενεργοποίησα για αυτο το τοπικ

1. To topic αυτό φαίνεται στα θέματα μου.

2. Με το που απάντησες predator μου ήρθε email.

Δημοσ.

egw eixa kanei kai 8ema palia oti meta apo to ebdomadiaio ban pou eixa faei den mou erxontai ta e-mail oti kai na kanw!

pantws sta 8emata mou mpainoun kai mena kanonika...

ti na pei kaneis...

as elpisoume oti me to geniko update tou site 8a strwsei kai ayto to bug...

Δημοσ.

Το βρήκα μάγκες ..... Αν τσεκάρω την ενημέρωση μετά απο δημοσίευση απάντησης ακριβώς κάτω απο το κουτί που γράφω το μήνυμα, το βάζει στα θέματα. Αν όμως στο επόμενο post στο ίδιο θέμα τύχει να το αφήσεις ατσεκάριστο ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ!!! :) Προφανώς είναι bug αυτό οπότε αναμονή :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...